nu nera kad stipriai migdytu ,kaip kada,as vakare einu anksti miegot,o per diena tai isveriu nemigdo,tik pradzioj buvo.o savijauta kazinau visaip buna

katalike, tokia ir ratuota, dar vairavimas liko, tik su M galiu važinėt..
alici, nemanau, kad apsidirbtum, mes jau ant tiek kentėt mokam
Tik atrodo, kad baisu, bet iškęst įmanoma.
alici, nemanau, kad apsidirbtum, mes jau ant tiek kentėt mokam

gavau dovanu knyga "1001 filmas, kuri privalai pamatyti per savo gyvenima" su crazy nicholsono veidu is "the shining" ant virselio
ech, gera knyga. dabar mastau, ka cia nuveikus per ta savaitgali. siandien gi 'tebunie naktis', o bet taciau viesasis transportas turbut nevazines. negerai negerai iseina. na nieko, po savaites i Nida

Tai dabar rinkis tuos filmus ir žiūrėk!
Žinau, yra tokia pat knyga ir 1001 knyga, kurią privalai perskaityti ir dar kažkas.
Oras subjuręs, mes šį savaitgalį su tėvais galvojom gal varyt į Nidą, bet nusprendėm atidėt...

Oras subjuręs, mes šį savaitgalį su tėvais galvojom gal varyt į Nidą, bet nusprendėm atidėt...
katalike kai tu nepastoviai geri amitriptilina tai uztat tave ir migdo nes organizmas neapsiprates prie vaisto. atsimenu kai pradejau gerti tai siaubas dvidienas akiu nepramerkiau poto jau nemigde jo salutinis poveikis toks.
kaip noreciau kur i Jurmala nuvaryt pakol dar neisidirbau nes darbukas tuoj prasides tai nebus laiko,nors skaitausi kad dirbu
jau
kaip noreciau kur i Jurmala nuvaryt pakol dar neisidirbau nes darbukas tuoj prasides tai nebus laiko,nors skaitausi kad dirbu

zinau, as geriau nuolat koki menesi, ar daugiau. bet taip pat zinau, kad kai geri nuolat, iki minimumo sumazeja ir kitas salutinis poveikis, o as tik del jo tuos vaistus ir geriu. ir siaip nusibodo tuos vaistus pumpuot i save
tai kol galiu, tol negeriu, kai negalesiu, gersiu nuolat. vaziuo vaziuok pailset
sake, Jurmaloj daug lietuviu privaziave
oras tai kaip ir priklauso Joninems

labutis merginos 
daug visokiu blogybiu darbe turejau, ko pasekoj ieskau naujo darbo.. tai nebeturejau jegu dar ir cia uzsukt..
man tai svoris krito tik tuo metu kai nieko nevalgydavau. o siaip paprastai nieko nekrenta, gal dar ir daauga
vat ir as taip jauciuosi... smukusi gyvenimo kokybe
kai kazkiek pagereja tai atrodo "nu gal ir eina susitaikyt su tuo", bet kai buna blogai, tai is viso nieko nebesinori. o labiausiai gaila vaiko
jis jau ir sau taiko, kai tik suskausta pilvukas tai sako: as sergu kaip mamyte, viduriuoju. verkt norisi kai tokius zodzius girdi. vaikas nori vazineti, eiti, o as niekur negaliu. pastoviai po wc ji tampau
ziauru.
o del tu nauju vaistu nieko nezinau. galiu tik per AZ duoti tos gydytojos telefona, pasiskambintumet pasiklaustumet. gal per ta laika jau kas ir isbande tuos vaistukus.

daug visokiu blogybiu darbe turejau, ko pasekoj ieskau naujo darbo.. tai nebeturejau jegu dar ir cia uzsukt..
QUOTE(jautukas2 @ 2008 06 08, 07:22)
Sveiki
ERDVE kokie ten nauji vaistai nuo DZS? Ar jum svoris krenta nuo to DZS? Jei taip, per kiek laiko, kiek kg nukrito? 

man tai svoris krito tik tuo metu kai nieko nevalgydavau. o siaip paprastai nieko nekrenta, gal dar ir daauga

QUOTE(alici @ 2008 06 15, 15:27)
buvau kine 5ni, pries tai isgeriau dvi imodiumo, ir nieko nic nieko nepadejo!! mane kinas taip blogai veikia, ant galo teko iseit, nes nebeistveriau to sukimo , o kas svarbiausia tikisejau is sales - viskas normaliai, dingo visas sukimas, tik gryzau - vel tas pats!! kas cia per nesamone, nieko nesuprantu... vakar sventem mano draugo gimtadieni, tai irgi sedejau visa vakara kaip ant adatu, kol normaliai neikaliau. tada viskas kaip ir praejo... as isvis negaliu nei i kokius svencius nuvaziuot, nei i gamta su draugais, niekur
(

vat ir as taip jauciuosi... smukusi gyvenimo kokybe

kai kazkiek pagereja tai atrodo "nu gal ir eina susitaikyt su tuo", bet kai buna blogai, tai is viso nieko nebesinori. o labiausiai gaila vaiko

o del tu nauju vaistu nieko nezinau. galiu tik per AZ duoti tos gydytojos telefona, pasiskambintumet pasiklaustumet. gal per ta laika jau kas ir isbande tuos vaistukus.
Skambinau i Vilniu Grybo gatve, tai zarnyno tyrimas endoskopu kainuoja 2650lt

QUOTE(katalike @ 2008 05 20, 19:57)
Bandziau, visiskai nepadejo. O siaip as negaliu jokiu miltuku gerti, nes geriant ta skysti mane supykina ir buna kaip i niekur.

sveikutes
kovojam mes cia bet niekas dar ir nepasveiko is musu.
man siandie buvo negerai labai suko pilva bet viduriu neleido o dar i vilniu variau ,tai biski baime buvo uzvaldzius
,siaip tai kai kada tai visai gerai buna ir pamirstu kad sergu ,bet kartais tai ojoj
bet dabar pastebejau kad nuo vaistu baisiai storeju
***** sitas tai mane nervina.

kovojam mes cia bet niekas dar ir nepasveiko is musu.

man siandie buvo negerai labai suko pilva bet viduriu neleido o dar i vilniu variau ,tai biski baime buvo uzvaldzius

bet dabar pastebejau kad nuo vaistu baisiai storeju

Sveikutes
Niu va pradejau skaityt jusu skyreli ir net nepastebejau, kaip laikas prabego..Kaip jau viena rasete, skaitau kaip apie save
Si liga mane kamuoja jau 4 metus, bet priesingai nei daugumai eina vis geryn
Gal delto, kad esu optimiste, ko ir jums palinkeciau
Ismokau nukreipti mintis, tad sugebejau ir mokslus baigti (vazinet reikejo viesu transportu kelias desimtis km)..Taigi, viskas gali pagereti
aisku, rytais nevalgau, teko pakoreguoti savo iprocius.. Siaip tikiu, kad si liga reaguoja i maista..Atsirinkau produktus, kurie man tinka
Negeriau antidepresantu - pirkau, bet va jau 4 m voliojas tik..Tiesa, bandziau tuos bandomuosius vaistus pries kokius 3 m... Gal ir padejo, bet tuo metu buvau kelionej, tai jose kazkaip maziau streso man buna.. Bet tai ten procesas... aisku, reiktu pabandyt..
bet kai registravo man pasake, kad nieko tokio, jei geriu smecta, o ipusejus ,,eksperimentui" paskambino ir paprase grazint vaistus, nes as nebetinku jam del tu vaistu maisymo
Tai vat tokia mano istorija..Beje matau jus geriate dabar nepamenu ta vaista, kuris lyg ir pasalina nora i wc.. As tokiems dalykams naugoju - ir tikrai sekmingai - naturlu buda..Verduos tokias arbatas.. Jei bus idomu parasysiu veliau kokias, lekiu i lova
Tesa, dekui visoms, smagu, kai esi ne viena TOKIA

kai vidurius suka net namuose tai ir optimizmas cia nepadeda,nusiteik kaip tik nori ,dar daugiau baimes igiji ir tiek uzeina panika
.Kai zmogui geriau optimizmas irgi gerai nes tau net nesigalvoja apie liga.