Sweikos merginos ir mamytės

jau kuris laikas skaitinėju jūsų forumą ir pagaliau nusprendžiau užsiregistruoti ir prisijungti prie jūsų...

ir aš turiu problemų su pilvu...viskas prasidėjo trečiam kurse, prieš egzaminus ir tęsiasi iki šiol

gurguliavimas, lakstymas į tuoletą, viduriavimas, pilvo pūtimas...oj kaip man viskas nusibodo

dabar esu ketvirtam kurse, atlikinėju praktiką, nereikia sėdėti paskaitose, tai viskas pagerėjo, bet vistiek simptomai pasireiškia tik ne taip stipriai... jau visokių ligų prisigalvojau, todėl daugiau nekankindama savęs nusprendžiau kitą savaitę eiti pas savo šeimos gydytoją, kad pagaliau nustatytų kas man yra

nžn ar man yra DŽS, bet simptomai kuo puikiausiai atitinka, ir žinau, kad labai daug kas priklauso nuo psichologijos...todėl dabar lipu per save, ir kiekvieną kartą kai apima panikos priepuolis dėl gurguliuojančio pilvo, stengiuosi raminti save, kad čia viskas mano galvoja ir žinot, visai padeda

todėl visas rašančias šiame forume puikiai suprantu, ir žinau, kad niekas kitas taip gerai nesupranta, kaip žmonės su tokiomis pačiomis problemomis

todėl laikykitės ir stenkitės su šia liga kovoti savo galvose

Sėkmės jums visoms ir tikiuosi priimsite mane į savo gretas