Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

lynkute vienu metu skundesi, kad pas ja buvo pilvas labai padidejes, atseit kaip nescia atrode. lyg nuo vaistu, o gal siaip g.gif

metu as ta lepicoli. kad pageres per kelias dienas tai nesitikejau, bet kad pablogejo man tik. gailu ismestu pinigu
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 18, 15:52)
lynkute vienu metu skundesi, kad pas ja buvo pilvas labai padidejes, atseit kaip nescia atrode. lyg nuo vaistu, o gal siaip g.gif

Aciu, palauksiu jos atsiliepimo tada, nes neramu, kad toks didelis pilvas( su tokiu pirmaji gimdyt vaziavau ). Vaistu dar negeriau, tik vakar receptus gavau, o siandien tik pirksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 01 18, 13:27)
Naudoju tas gerasias bakterijas- nepadeda, dujos nesikaupia  g.gif O ar dar yra kuri su "nestuminiu" pilvuku  unsure.gif pas mane pries 3 men padidejo, o dabar per paskutines 2 savaites tiek issipute, kad niekur nebeitelpu, striukes neuzsitraukia net  doh.gif oi kaip musa per nervus tokie dalykai, o jie kaip tik tai ir sukelia- uzburtas ratas. dabar ieskosiuos gero psciatro, gal atras gerus vaistus, kurie man tiktu ir tikiuosi po keliu metu nebetureti tokiu problemu  verysad.gif

Tai gal kaupiasi vanduo? Esu kazka panasaus girdejus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 01 18, 15:57)
Tai gal kaupiasi vanduo? Esu kazka panasaus girdejus  4u.gif

As ka tik is ligonines. apturejau koki 10 tyrimu klaikiu, kepenu cerozes nera ir laisvo skyscio taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 01 17, 19:53)
Labas visoms  4u.gif
Siandien grizau is ligonines ir man nustate DZS, nes nerado nieko blogo. cia jus visos kankinates nuo viduriavimu, o pas mane taip nebuna. tik labai skauda pilva ir jis kaip 7 men nestumo  doh.gif
Ar kam yra p[adidejes pilva ir niekad kad neatslugtu  g.gif

man dzs, esu is nedaugelio vyru besilankanciu sm forume. Nesu labai viduriuojantis, cia kaip uzeina, bet pilvas kiek ispustas ir skaudus, kai spaudi, jau ne pirmi metai - sako virskinimo motorikos sutrikimai. Na, su nrvais irgi ne kas, buvau net vezi sau isigalvojes, be nieko neranda, tik dzs... Letai juda maistas ten. Bei spazmuoja. Tai israse Motilium, tau tokiu nesiule pagert?

Na ir nuo nervu pavartoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mints: 18 sausio 2008 - 17:57
QUOTE(mints @ 2008 01 18, 17:56)
man dzs, esu is nedaugelio vyru besilankanciu sm forume. Nesu labai viduriuojantis, cia kaip uzeina, bet pilvas kiek ispustas ir skaudus, kai spaudi, jau ne pirmi metai - sako virskinimo motorikos sutrikimai. Na, su nrvais irgi ne kas, buvau net vezi sau isigalvojes, be nieko neranda, tik dzs... Letai juda maistas ten. Bei spazmuoja. Tai israse Motilium, tau tokiu nesiule pagert?

Na ir nuo nervu pavartoju...

motilium nuo refliukso buvo israse, bet sekmingaI IR SU OMEPROZOLIU ISSIGYDZIAU, motilium NUO SPAZMU IR PYKINIMO 4u.gif
Spazmino, raniberlo ir dar kazko prirase, del nervu dar nespejau nueiti pas gydytojus, eisiu privaciai, gal atidziau parinks, nors sake depresijos nera, bet pagersi ir nuo ju - bent jau blogiau nebus smile.gif maistas pas mane juda turbut gerai, nes kas dien i wc lakstau biggrin.gif
Atsakyti
Nu žiūriu, kad jūs nusistatę labai prieš homeopatus, bet noris viską išbandyt, o gal padės, kažkaip turiu dar viltį. Dabar pagerėję man... Neviduriavau jau kiek laiko. Pats daktaras sakė, kad čia tokia liga, kuriai padeda netradiciniai gydymo būdai- akupunktūros, masažai. Nu žodžiu. Toliau geriu lepicolį ir duspataliną ir man normaliai viskas. Nors vieni nervai dabar, šian močiutę vežėm į ligoninę, su širdim negerai, ryt tėvas išvyksta, mamai irgi dėl kvalifikacijos savaitei reik į Uteną, tai kaip ir lieku viena... Ir šiaip pergyvenu dėl močiutės.

Antradienį varau rentgenologinio. Ten tik šiaip šviečia, nekiša nieko ane?
;/
Atsakyti
Sveiki, uzjauciu tave del mociutes BitterSweet~ verysad.gif as tai pries homeopatinius vaistus nesu nusiteikusi, pati juos naudoju, bet svarbu tinkama homeopata susirast. Klaipedoje siuo metu lankaus pas viena kuris is manes net pinigeliu neima, tik vaistus pati nusiperku, kurie max 10 Lt kainuoja. Bet vat anksciau vazinejau i Vilniu pas viena homeopate kas menesi, tai po 200lt suskisdavau ir rezultato nebuvo, pagailo pinigu ir nebevazinejau. Seip dabartinis homeoptas sake jau viena mergina su sia liga isgyde, taip kad nepraraskim vilties 4u.gif beto ziuriu kiekvienam padeda skirtingi vaistai ir gydymas, vieno vaisto nuo musu ligos nera g.gif
Atsakyti
Tikėkimės, kad pasveiks... Labai dėl jos neramu... O ji vargšė dėl manęs jaudinas.
Aha, aš irgi pastebėjau, kad visiem čia skirtingai. Man lepicolis gerai, kitiem dar ir blogiau pasidaro nuo jo... Bet pas homeopatą jaučiu ir aš nuvarysiu, tik nežinau pas kokį. Užrodys gal kas geresnį kokį.

Tai kaip ten dėl to tyrimo, kas žinot?
Atsakyti
Aš irgi nežinau, kas man yra......
Kažkas lyg gerklėje smaugia kartais, pykina, skauda ir raižo pilvą, bet tik pučia - pilvas išsipūtęs, valgyti tai valgau, nes apetitas nedingęs
Viduriai pastoviai užkietėję, taip sunku ir retai išeinu į tualetą.....Savijauta tokia, kad net nervas ima....... nežinau nei kaip sau padėti
Prieš 1.5 metų buvau pas gydytoją, ištyrė su žarna, rado stemplės eroziją - gėriau ospermazolį bei cerukalį, bet vis tas pat..... nesinori vėl eiti, bet bijau, nežinau kas man yra.........
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Man taip pat pilvas kartais būna išsipūtęs kažko tai doh.gif dažnai skauda, tik visa laimė, kad neviduriuoju.
Kažin kur Lynkutė dingo verysad.gif kaip jai sekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 01 21, 19:16)
Aš irgi nežinau, kas man yra......
Kažkas lyg gerklėje smaugia kartais, pykina, skauda ir raižo pilvą, bet tik pučia - pilvas išsipūtęs, valgyti tai valgau, nes apetitas nedingęs
Viduriai pastoviai užkietėję, taip sunku ir retai išeinu į tualetą.....Savijauta tokia, kad net nervas ima....... nežinau nei kaip sau padėti
Prieš 1.5 metų buvau pas gydytoją, ištyrė su žarna, rado stemplės eroziją - gėriau ospermazolį bei cerukalį, bet vis tas pat..... nesinori vėl eiti, bet bijau, nežinau kas man yra.........

Tau tas pats kas ir man vienas prie vieno, tik va zarna patarciau praryti, man nuo tokio ilgo tempimo isvarza stempleje atsirado mirksiukas.gif Tik as tustinuosi kas diena, bet kietokai
Atsakyti