Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

Aš tai tik vakar pradėjau gert, gal man padės.... :/
O tinklapis būtų gerai, jei jį atrastų visi šią bėdą turintys...
Atsakyti
QUOTE(BitterSweet~ @ 2007 12 21, 12:31)
Aš tai tik vakar pradėjau gert, gal man padės.... :/
O tinklapis būtų gerai, jei jį atrastų visi šią bėdą turintys...

gal ir pades nes man jie iskart isgerus leisdavo vidurius.
reikia platinti ta puslapi kur nors tai daugiau prisijungtu tokiu nelaimeliu
Atsakyti
QUOTE(BitterSweet~ @ 2007 12 20, 21:19)
duspatalin
Sakė jei nepadės-keist. O jų informaciniame lapely tai ir parašyta, kad nuo DŽS.

as geriau bet poveikio jokio,tik kaina brangi,o naudos jokios
Atsakyti
as tai ten nesiregistruosiu. bent jau kol kas. zinai, bittersweet, kada man pablogejo? ogi tada, kai 'oficialiai' sau pripazainau, kad turiu tokia beda, kad tai man trukdo gyventi (o dabar tik pasvajot, kad viskas griztu i ta padeti). turbut nuo tada labiau pasidaviau neigiamoms emocijoms, buvo didelis nusivylimas, kai nepadejo pirmieji vaistai. zinau, jeigu buciau tada to taip nesureiksminusi (nes jauciausi daug geriau nei dabar), tai ir situacija nebutu taip pablogejusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 21 gruodžio 2007 - 20:17
Nu kaip matau su tuo puslapiu nieko nebus... O gaila. Kur pareklamuot net neįsivaizduoju.

O aš nesu nusiteikus pesimistiškai, aš džiaugiuosi, kad pagaliau įsitikinau, kad man yra tai, kas maniau. Ir aš tikiuosi, kad man padės gydymas ir pati sau padėsiu. Prieš kokią savaitę sėdėjau duobėj ir liūdėjau, o dabar nuotaika visai padori.
O savi apgaulė tikrai nėra geras būdas problemoms spręsti, juk negali ignoruot visų simptomų ir nepripažint, kad tau tas sindromas...
Atsakyti
user posted image

Po eglute linkiu Jums rasti pačių brangiausių dovanų: sveikatos, jėgų tęsti pradėtus darbus, stiprybės, svajų, naujų minčių, įkvėpimo kibirkštėlės ir šypsenų - šviesių, švelnių... Su artėjančiomis Šv. Kalėdom!

Atsakyti
aciu, skaiste. smile.gif ir tave su sventem santa2.gif
Atsakyti
Sveikinu visus su asventem 4u.gif Kaip sveikateles?as tai valgiau ir geriau kiek uzmaciau tai dabar teks reabilitiuotis kokia savaicike lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
ir jus su sventem mergytes newyear.gif .jauciuosi blogai tikrai blogai doh.gif kaip atsibodo vegetuoti verysad.gif
Atsakyti
Nu va, tuoj įžengsime į naujuosius metus. Man tai viskas gan normaliai, buvau savaitę išvykus pas draugę į kitą Lietuvos galą ir nei kar nei susuko nei ką, o valgiau tikrai daug. :] Gal vaistukai padeda.
Atsakyti
Kur dingusios visos? Gal per smarkiai užbaliavojot? biggrin.gif
Atsakyti
o ka rasyt? niekas nepagerejo sad.gif
sakyk, kokius ten vaistus geri, kad tau padeda?
Atsakyti