Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

taip, tik reikia pasikoreguot rasteli, galima dar kokia papildoma pynute ikomponuot.
Atsakyti
Ligvita labai superiniai darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Ligvita, as taip pat tave noriu pagirti- superiniai grazus tavo darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 29 lapkričio 2007 - 15:17

Tavo darbeliai jėga, Ligvita! thumbup.gif wub.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 11 28, 19:18)
nu tai kas graziai pririnksi ant to virbalo su valu  4u.gif siules nebus, o ir graziai atrodys  mirksiukas.gif pabandyk ir pamatysi, cia nelabai papasakot iseina kaip daryt, tiesiog duri i laisvesne aki ir uzkabini siula  4u.gif kaip kad su vaseliu darytum  4u.gif

Ačiū už patarimus, atrodo, supratau, o dar ir pavyzdį kita mamytė panašų įkėlė, tai visai thumbup.gif
O dabar gal patarsite, kaip padaryti megztuko apačia, kad nesiraitytų ir iškart būtų galima megzti gerosiomis akimis. Vakar visos savaitės darbą išardžiau, kažkaip nepatiko schmoll.gif schmoll.gif
Seniau, buvau radusi nuskanuotą senos mezgimo knygos puslapį su paaiškinimu, bet kur doh.gif Ten kažkaip akys įdomiai dedasi blush2.gif
merginos, iš kart dėkoju už pagalbą 4u.gif
Ką aš be Jūsų daryčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jeigu is plonu siuliuku, tai galima megzti is karto gerosiomis akimis, o paskui uzlenkti apacios krasteli ir graziai prisiuti, bet cia, man rodos, tinka tik ploniems mezginukams.
o storesniems megztiniams nezinau.... blush2.gif
Atsakyti
Ligvita, labai grazus abu megztukai, tikra saunuole 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ligvita, labai gražu, thumbup.gif ok.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
na viskas jau pasikeliau po tiek pagyru biggrin.gif aciu mergaites tikrai labai malonu, kai tokie atsiliepimai
Atsakyti
Ligvita ir aš prisidedu prie pagyrų, jų nebus per daug smile.gif Antras megztinukas - nerealus... wub.gif

QUOTE(liusinda @ 2007 11 29, 15:24)
Ligvita  labai superiniai darbeliai  thumbup.gif

Atsakyti
Labai šaunūs Ligvitos darbai 4u.gif
Atsakyti
Darbštuolytės, gal galite patarti kokie siūlai tinkamiausi šiai suknutei

user posted image
Atsakyti