Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(elia @ 2007 12 01, 18:03)
bėda, kad neturiu ant ko matuot  g.gif jau kartą išardžiau, nes per staigiai nuleidinėjau, dabar nuleidžiu šonuose po vieną ir ties viduriu 2 kartus po vieną, o kažin kaip būtų jei viduryje bile kur nuleidinėčiau akis, o ne tam tikrose vietose (tas vietas nusistaciau padalinus mezginį į 3 dalis)

va kaip gaunasi

Viskas gražiai gaunasi thumbup.gif Negražiai būtų, jei bet kur nuleidinėtum, nes lygus mezgimas, matosi, labai gerai dabar atrodo good.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 12 01, 14:43)
OK drinks_cheers.gif Aš jau pradėjau megzti mirksiukas.gif

As siandien tikrai nepradesiu, ir nezinau kaip bus kita savaite. Vakar darzeli gavau pranesima, kad 13 gruodzio darzeli tipo karnavalas, tai reikia angeliuko kostiuma padaryt, ir reiks maziui balta megztini pabaigt smile.gif

Pradesiu turbut, kai jau baiginesit ax.gif O dar klausimelis, jus aisku grazias figuras turit, o vat as tikrai ne blush2.gif tikrai ne keleta kilogramu daugiau, kaip man atrodys tokia lygiai megzta suknele g.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2007 12 01, 22:15)
As siandien tikrai nepradesiu, ir nezinau kaip bus kita savaite. Vakar darzeli gavau pranesima, kad 13 gruodzio darzeli tipo karnavalas, tai reikia angeliuko kostiuma padaryt, ir reiks maziui balta megztini pabaigt  smile.gif 

Pradesiu turbut, kai jau baiginesit  ax.gif  O dar klausimelis, jus aisku grazias figuras turit, o vat as tikrai ne  blush2.gif  tikrai ne keleta kilogramu daugiau, kaip man atrodys tokia lygiai megzta suknele  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prajuokinai lotuliukas.gif Praktiškai "idelią" figūrą turiu lotuliukas.gif O iš tikro norėčiau tokią turėti, tačiau niekas neparduoda man tokios doh.gif lotuliukas.gif Kad neišryškinti ant pilvo esančių šiokių tokių "raumenukų" aš šiek tiek platinsiu, nedarysiu, kad visiškai apsitemptų.
O vaikutis visų pirmą pats gražiausias turi būti, tik po to mama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 12 01, 16:18)
o pasirodo jau čia būrelis merginų tą pačią suknelę mezga  biggrin.gif
nu ir aš prie jūsų tongue.gif . Turiu klausimą, kaip nuleist akis (kažkiek paliemenuot), kad gautųsi toks laisvas šiek tiek platėjantis sijonas
kažkas panašaus į tokį
user posted image

jau cia koks grozis bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
man labai gražus megstukas 4u.gif user posted image tik nesuprantu kaip atskirai tas dalis numegzt kur susikerta? unsure.gif ar cia ant ziogelio surinkt ir viena numgezt po to kita? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 12 01, 19:03)
bėda, kad neturiu ant ko matuot  g.gif jau kartą išardžiau, nes per staigiai nuleidinėjau, dabar nuleidžiu šonuose po vieną ir ties viduriu 2 kartus po vieną, o kažin kaip būtų jei viduryje bile kur nuleidinėčiau akis, o ne tam tikrose vietose (tas vietas nusistaciau padalinus mezginį į 3 dalis)

va kaip gaunasi

Ir as noreciau paziuret, betman nesimato verysad.gif
Atsakyti
Jau numezgiau priekinę dalį g.gif nu nežinau kaip čia man gavosi popiet ikelsiu ir nuotrauka nes dabar fotiko neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 12 02, 11:38)
man labai gražus megstukas  4u.gif user posted image tik nesuprantu kaip atskirai tas dalis numegzt kur susikerta?  unsure.gif  ar cia ant ziogelio surinkt ir viena numgezt po to kita? ar kaip?

Mezgi viena dali, po to kita, kai siuvi jas sukryziuji, veliau ikelsiu foto, turiu viena panasu ax.gif dar nebaigta rolleyes.gif
Atsakyti
Laba. Nagi ir aš mezgu mezgu, ale niekam nerodau. Sakiau, reik kelt nuotraukas ir girtis pradėt lotuliukas.gif Nes niekas neįvertina verysad.gif
http://public.fotki..../megztinis.html
Mezginių turiu daug, bet niekad jų nefotkinau, tai kažkaip nelabai nuotraukose atrodo doh.gif

Va paskaitau, kaip sukneles mezgat, nu bet man rankos nekyla tokiam daiktui, nors labai norėčiau. Vis atrodo, kad užsidėsiu kartą ir užpakalis kabės doh.gif Na tai kaip ten iš tiesų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batareika: 03 gruodžio 2007 - 11:18
Labai dailus megztukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2007 12 03, 12:46)
Laba. Nagi ir aš mezgu mezgu, ale niekam nerodau. Sakiau, reik kelt nuotraukas ir girtis pradėt  lotuliukas.gif  Nes niekas neįvertina  verysad.gif
http://public.fotki..../megztinis.html
Mezginių turiu daug, bet niekad jų nefotkinau, tai kažkaip nelabai nuotraukose atrodo  doh.gif

Va paskaitau, kaip sukneles mezgat, nu bet man rankos nekyla tokiam daiktui, nors labai norėčiau. Vis atrodo, kad užsidėsiu kartą ir užpakalis kabės  doh.gif  Na tai kaip ten iš tiesų?

turėjau žieminę suknelę, megztą iš beveik vilnonių siūlų, ir pranešiojau bene dvi žiemas (aišku, nes kasdien smile.gif ) ir užpakalis likos savo vietoj ax.gif o darbas tai sėdimas. plius galima juk pasijonius nešioti, tada tikrai viskas normaliai turėtų būti 4u.gif (dar manyčiau, kad labai priklauso ir nuo siūlų sudėties g.gif )
Atsakyti
sveikutės 4u.gif noriu prie jūsų "Darbščiųjų rankų" būrelio prisijungti blush2.gif
na ir šaunuolės jūs biggrin.gif
aš taip pat mėgstu megzti...kai turėsiu laiko įkelsiu keletą pavyzdėlių, kokius nusimezgiau..tikiuosi priimsit į savo ratelį bigsmile.gif
Atsakyti