Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(hakura @ 2007 12 03, 20:19)
va cia gali pasidairyti ideju, o su rastu manau paskui padesim  mirksiukas.gif  Ziurek kur virs paveiksliuko kairiam kampe PLUS parasyta, ta serija apkunesnem moteriskems  smile.gif

Labai labai dekavoju! 4u.gif Viena nusiiurejau, eisiu patyrinet kaip megst reiketu, o jei pati neistyrinesiu, prasysiu pagelbos ax.gif
Atsakyti

dar prisegu bordo spalvos megztuką, kuris labai gražiai atrodo apsivilkus (neturėjau kas mane nufotografuoja su juo) doh.gif prigludęs, iš itališkos pusvilnės, dengia užpakaliuką lotuliukas.gif ir su gilia dekolte (jei po megztuku velkuosi atvira bliuzelę atrodo liuks ax.gif ...jį dabar nešioju prie cigaretės formos juodų džinsiukų, sukištų į ilgaaulius bigsmile.gif vyrelis sako kad labai seksovai blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dream*: 04 gruodžio 2007 - 13:03
QUOTE(*dream* @ 2007 12 04, 13:01)
dar prisegu bordo spalvos megztuką, kuris labai gražiai atrodo apsivilkus (neturėjau kas mane nufotografuoja su juo)  doh.gif  prigludęs, iš itališkos pusvilnės, dengia užpakaliuką  lotuliukas.gif ir su gilia dekolte (jei po megztuku velkuosi atvira bliuzelę atrodo liuks  ax.gif ...jį dabar nešioju prie cigaretės formos juodų džinsiukų, sukištų į ilgaaulius bigsmile.gif vyrelis sako kad labai seksovai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

user posted image

labai gražus megztukas bigsmile.gif tikriausiai reiks nusižiūrėti. bet kad laiko nėra daug kad megzti ax.gif
*dream* liuksiški visi darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2007 12 04, 14:01)
dar prisegu bordo spalvos megztuką, kuris labai gražiai atrodo apsivilkus (neturėjau kas mane nufotografuoja su juo)  doh.gif  prigludęs, iš itališkos pusvilnės, dengia užpakaliuką  lotuliukas.gif ir su gilia dekolte (jei po megztuku velkuosi atvira bliuzelę atrodo liuks  ax.gif ...jį dabar nešioju prie cigaretės formos juodų džinsiukų, sukištų į ilgaaulius bigsmile.gif vyrelis sako kad labai seksovai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

user posted image

priimk tai kaip komplimentą ar pasmalsavimą: o turi kokių ne raudonų darbelių? tongue.gif
Visi tavo darbeliai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 04 gruodžio 2007 - 13:21
QUOTE(*dream* @ 2007 12 04, 14:01) Baik, jau net kvapą gniaužia,kaip gražu, tobula ir kiekiai, kiekiai,net biški baltai papavydejau:)
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 12 04, 14:19)
priimk tai kaip komplimentą ar pasmalsavimą: o turi kokių ne raudonų darbelių? tongue.gif
Visi tavo darbeliai nuostabūs wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turiu mergelikės...sakiau, kad fotikas anuos darbelius truputį pakoreagavo dėl spalvytės...nors kita vertus ta spalva su atspalviais iš tiesų dominuoja...bet tai buvo paskutinis tokios spalvos...daugiau nerasta spintoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o šiaip tai tas megztukas - bordinis, skraistė - oranžinė, suknytė - aukso atspalvio ruda, kostiumėlis - avietinis, laisvalaikio megztukas - ryški rožinė/kreminė...tik nuotraukose truputį "susimovė" tos spalvos...dar turiu, t.y. teisingiau būtų sakyti -turėjau, su lapės apykakle šviesiai rudą megztuką, bet jau jo nebenešiojau...atidaviau vakar sesei, nes jau zyzė g.gif
tai tiek.o kiti rūbeliai tikrai nėra raudoni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
*dream*, o su vyru dar nesipyksti? lotuliukas.gif Jau kiek darbelių gražių primezgusi wub.gif wub.gif O raudona spalva iš vis labai graži, obožaju wub.gif Įtariu, kad laiko vyrui nelabai ir lieka lotuliukas.gif
Atsakyti
Kodel man niekas neatsako kaip geriau sujungti reto nerto svarkelio detales schmoll.gif .Bukit geros, nepagailekit patarimu. As tai nesu dariusi su vaseliu nertu drabuzeliu ir nezinau nuo ko pradeti.
Atsakyti
QUOTE(Liepuže2 @ 2007 12 04, 15:41)
Kodel man niekas neatsako kaip geriau sujungti reto nerto svarkelio detales schmoll.gif .Bukit geros, nepagailekit patarimu. As tai nesu dariusi su vaseliu nertu drabuzeliu ir nezinau nuo ko pradeti.

Kažkurioje temoje visai neseniai kažkuri mamytė sakė, kad visą laiką suneria vąšeliu, bet aš nesu taip dariusi, tai negaliu tiksliai pasakyti kaip tai padaryti ir kaip rezultatas atrodo. Aš visada susiūnu gražiai sudėjusi abi detales su adata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepuže2 @ 2007 12 04, 16:41)

O aš mėgstu "prinerti" mezgimo eigoj: nuneriu vieną detalę, tada kitą nerdama iškart prijungiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 04 gruodžio 2007 - 16:20
QUOTE(Liepuže2 @ 2007 12 04, 15:41)
Aš tai visuomet megztas detales suneriu kabliuku, bet kažkokios specifikacijos tai neturiu, sudedu tiksliai eilutė prie eilutes ir suneriu,kaip ir ner nei ką rodyti, nei ką labai papasakoti:))
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 12 04, 17:10)
Kažkurioje temoje visai neseniai kažkuri mamytė sakė, kad visą laiką suneria vąšeliu, bet aš nesu taip dariusi, tai negaliu tiksliai pasakyti kaip tai padaryti ir kaip rezultatas atrodo. Aš visada susiūnu gražiai sudėjusi abi detales su adata smile.gif

As anksciau siudavau, o daba suneriu - ypac retesnius darbelius. Tikrai gerai atrodo ir siule nesigauna stora... Pabandyk. ax.gif
Atsakyti