Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Latina @ 2007 12 04, 15:52)
*dream*, o su vyru dar nesipyksti?  lotuliukas.gif Jau kiek darbelių gražių primezgusi wub.gif  wub.gif O raudona spalva iš vis labai graži, obožaju wub.gif Įtariu, kad laiko vyrui nelabai ir lieka lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lieka lieka jam to laiko...visos naktys jam priklauso blush2.gif
jei rimtai...man labai greitai mezgasi nes , kaip sakant, "užsibyziju"ir man mirk -atsikelk reikia tą mezginį kuo greičiau turėti savo spintoje...verčiuosi per galvą...ir nusimezgu bigsmile.gif
nepyksta vyrelis dėl mano pomėgio, nes pats turi "antrą žmoną", kurios vardas Medžioklė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai man tenka konkuruoti su ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 12 04, 16:55)
As anksciau siudavau, o daba suneriu - ypac retesnius darbelius. Tikrai gerai atrodo ir siule nesigauna stora... Pabandyk.  ax.gif

Būtinai reikės pabandyti, bet ne megzta daikta, nes kažkaip atrodo, kad storokos siūlės bus, o nertą būtinai bandysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*dream* @ 2007 12 04, 17:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lieka lieka jam to laiko...visos naktys jam priklauso blush2.gif
jei rimtai...man labai greitai mezgasi nes , kaip sakant, "užsibyziju"ir man mirk -atsikelk reikia tą mezginį kuo greičiau turėti savo spintoje...verčiuosi per galvą...ir nusimezgu bigsmile.gif
nepyksta vyrelis dėl mano pomėgio, nes pats turi "antrą žmoną", kurios vardas Medžioklė thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tai man tenka konkuruoti su ja g.gif

Man irgi panašiai, jei viskas gaunasi taip kaip ir įsivaizdavau, tai negaliu atsiplėšti doh.gif
Atsakyti
*dream* atsiprašau, kad trukdau, bet gal radai kur tų pinučių schemą? Bučiau laaaabai dėkinga ax.gif
Atsakyti
Labas mezgėjėlės
Noriu savo nertą darbelį parodyt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 12 04, 19:05)
*dream* atsiprašau, kad trukdau, bet gal radai kur tų pinučių schemą? Bučiau laaaabai dėkinga ax.gif

netrukdai, neatsiprašinėk 4u.gif
būtent tokio kaip šis neradau doh.gif
nežinau kaip tau detaliau jį apibūdinti...einu panaršyti internete, gal rasiu...jei ką-iš karto duosiu žinoti g.gif
Atsakyti
to JUSDA

va kažkas panašaus dėl pynių sukeitimo yra čia:

http://www.tindirind...lename=sr34.jpg

pats principas keitimo...o kur ir kada keisti jas, matysi savo nuotraukytėj toj kur įdėjusi esi, jei lygiai tokio pat megztinuko nori bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pijausmama @ 2007 12 04, 19:24)
Labas mezgėjėlės
Noriu savo nertą darbelį parodyt
user posted image

nu neatidaro man kažkodėl g.gif g.gif g.gif
o taip smalsu pažiūrėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dream*: 04 gruodžio 2007 - 19:23
*dream* man atrodo tavo para ilgesne nei mūsų visų blink.gif tikrai nuostabūs darbai! Dar parduotuvėje tokiu nerasi.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2007 12 04, 12:01)
dar prisegu bordo spalvos megztuką, kuris labai gražiai atrodo apsivilkus (neturėjau kas mane nufotografuoja su juo)  doh.gif  prigludęs, iš itališkos pusvilnės, dengia užpakaliuką  lotuliukas.gif ir su gilia dekolte (jei po megztuku velkuosi atvira bliuzelę atrodo liuks  ax.gif ...jį dabar nešioju prie cigaretės formos juodų džinsiukų, sukištų į ilgaaulius bigsmile.gif vyrelis sako kad labai seksovai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

user posted image

bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif ner zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Dream, šaunuolė tikrai wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Baikit mergytės..... ax.gif tokia pati ta para, kaip ir jūsų. Tik dabar kaip minėjau virbaliukams pailsėti duosiu kažkiek blush2.gif vargšeliai nusiplūkė juodai nuo priverstinio darbo....nedaviau ilsėtis ... blink.gif tai dabar atokvėpis jiems ir man...nebent....jei kažką superinio pamatyčiau.... bigsmile.gif ir labai patiktų...tai tas jų poilsis gali ilgai netrukti, nes tokiu atveju aš už savo veiksmus neatsakau....naktim tada tektų darbuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,

neriu angeliuka ir vat uzstrigau su sparnais.... verysad.gif Gal galetumet padeti, niekaip nerandu nuo kurios vietos reik pradet.... Labai lauksiu pamokymu 4u.gif Stai schemute:
http://www.tindirind...lename=112c.jpg
o stai angeliukas:
http://www.tindirind...lename=112a.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniux: 04 gruodžio 2007 - 20:44
Aciu jums visoms uz patarius ir skirta laika, o tai pagalvojau, kad niekas nereaguos i mano prasyma. smile.gif
Atsakyti