Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

gal galit kuri nors pasakyti, kiek siulu mzdaug reikia suknelei? smile.gif zadu megzti masina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2007 12 05, 20:19)
gal galit kuri nors pasakyti, kiek siulu mzdaug reikia suknelei?  smile.gif zadu megzti  masina 4u.gif

žiūrint kokių iš kokių siūlų žadi megzti:plonų ar storesnių? jei iš storesnių, tai dar priklauso koks metražas jų, jei iš plonesnių...tai vėlgi...plius raštelis koks: daug valgantis siūliuko ar ne...daug kriterijų...pavyzdžiui iš itališkos pusvilnės mano ta ruda suknytė iki keliuku ilgom rankovytėm vidutinio storumo siūlų reikėjo 9 "matkiukų" po 100gr./200m ...tai va g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2007 11 25, 18:51)
sveikutės, demonstruojuosi smile.gif

tokia buvo idėja

user posted image

tokia darbo eiga

user posted image

o vat toks vat rezultatas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image...

Papildyta:
Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2007 12 05, 16:20)
ArGin, nevark ir nieko nekelk, as viska puikiausiai supratau!!!!!! Valioooooo!!!!!!

Aciu jums visoms, mergaites!!!! begsiu dabar darbuotis!!!! thumbup.gif

Dziaugiuos, kad pagelbejom! cool.gif Kaip rezultatas? Jau laaabai smalsu pamatyt! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2007 11 30, 19:43)
Pagyrimai auksarankei Ligvitai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Is kokiu siulu mezgei ruzava megztuka, ar ten dviguba siula dejai ir kokio storio virbalais?

mezgiau is Yarn art mohaire de lux (rasau be etiketes tai galiu kokia klaida ivelt nesisaipykit 4u.gif ) 1 siulas, 3nr virbalai.
Atsakyti
Sveikos merginos.Gal kuri gaudosi tuose kinietiskuose mezgimo puslapiuose .As ieskau kokio nors paveiksliuko is "Drangomball-Z" filmo.Mano vaikas nuprotejes nuo to kino ,Tai galvoju,ta kina juk ir sukure kinai ar japonai,tai sakau ,gal kur ir ismezgimui bus paduota.Padekit surasti. blush2.gif
Atsakyti
Labutis,
tokiu groziu cia prisiziurejau. Shaunuoles visos mezgejeles 4u.gif O as tokiu klausimu - ieskau mezgimo siulu ir mezgimo salonu. tiesiog noriu suorganizuoti kaledine dovana - kepure ir shalika, bet pati megzt nemoku blush2.gif Kur patartumete geriausiai pirkti siulus, ir kokius mezgimo salonus (gal) zinote, kurie tokia dovanele numegztu? Didelis aciu is anksto aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2007 12 03, 19:56)
dukrytei paltukas ax.gif

Labai fainas, reiks ir man kažką panašaus savo mergicai nunarpliot.
Nu bet kiek grožybių čia prikėlei thumbup.gif

QUOTE(*dream* @ 2007 12 04, 17:34)
nepyksta vyrelis dėl mano pomėgio, nes pats turi "antrą žmoną", kurios vardas Medžioklė thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tai man tenka konkuruoti su ja g.gif

O mano pyksta... Sako kiek gali čia raizgyt doh.gif
Atsakyti
Vigilyte iš ties labai gražiai gavosi megztinukas thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif blogai apskaičiavau kiek reiks siūlų tai tikriausiai mano suknelė gausis ne suknele o tunika su trumpom rankovėlėm doh.gif
Atsakyti
Laba diena,
reikia jusu pagalbos. Kaip daromi, tvirtinami saliko kutai? Permeciau viena akim temas, bet neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liau @ 2007 12 07, 16:46)
Laba diena,
reikia jusu pagalbos. Kaip daromi, tvirtinami saliko kutai? Permeciau viena akim temas, bet neradau  blush2.gif

labi 4u.gif
labai paprastai...susikarpai siuliukus dvigubai ilgesnius negu tokio ilgio, kokiu nori kutu...tada perlenki pusiau, su vaseliu per ta sulenkima uzkabini ir istrauki per saliko krasta, o siulu galus iskisi per ta istraukta kilpute kur gavosi...ir taip palei visa krasteli ir stabeliuoji viena prie kito lotuliukas.gif velnias gal neaiskiai parasiau???? g.gif g.gif g.gif tikiuos supratai....tai paprasciausias budas kutu daryme g.gif
Atsakyti