Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Mell @ 2007 12 05, 23:37)
Papildyta:
Labai gražu smile.gif

Ačiū blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Žuvelė @ 2007 12 06, 18:25)
Vigilyte iš ties labai gražiai gavosi megztinukas  thumbup.gif

ir dar kartelį ačiū

jetau, dabar galvelėje tiek idėjų, o laiko taip trūksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2007 12 07, 21:27)
labi 4u.gif
labai paprastai...susikarpai siuliukus dvigubai ilgesnius negu tokio ilgio, kokiu nori kutu...tada perlenki pusiau, su vaseliu per ta sulenkima uzkabini ir istrauki per saliko krasta, o siulu galus iskisi per ta istraukta kilpute kur gavosi...ir taip palei visa krasteli ir stabeliuoji viena prie kito  lotuliukas.gif velnias gal neaiskiai parasiau???? g.gif  g.gif  g.gif tikiuos supratai....tai paprasciausias budas kutu daryme g.gif

doh.gif aciu!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kaip sekasi pilka suknytė? bigsmile.gif niekas nieko, visos tyli, nesipasakoja... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 12 10, 15:28)
Sveikos  4u.gif
kaip sekasi pilka suknytė?  bigsmile.gif  niekas nieko, visos tyli, nesipasakoja...  rolleyes.gif

Žiūrint apie kurią pilkąją kalbi mirksiukas.gif Man ta pukelinė gerai sekasi, einasi kaip iš pypkės, tik kad laiko trūksta. Na aišku turėjau šiek nuardyti, bet menkniekis irnesakyk.gif O ką tu mezgi, pasipasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
nors ir nelabai turiu laiko mezgimui, bet jau nerimstu....pamačiau parduotuvėje megztuką...toks prigludęs ilgas, dengia užpakaliuką ir giliu kaklu, na jau tektų bliuskute ar triko po apačia vilktis.ir kalnierius toks didelis atverčiamas...raštelis kuklus...tokios bangelės is blogų akių padarytos ant gerųjų akių fono...o kalnierius (gera,bloga,ger,bloga...)gal kas matet tokį pavyzdėlį? g.gif
niekur nerandu internete doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 12 10, 17:32)
Žiūrint apie kurią pilkąją kalbi mirksiukas.gif Man ta pukelinė gerai sekasi, einasi kaip iš pypkės, tik kad laiko trūksta. Na aišku turėjau šiek nuardyti, bet menkniekis irnesakyk.gif O ką tu mezgi, pasipasakok mirksiukas.gif

Nu tokią pradėjot megzt pilką su ilgom rankovėm... rolleyes.gif o kokia ta pukelinė... mastau.gif jau kažką matyt praleidau g.gif
Aš su savo sarafanu dar vargstu doh.gif 4u.gif jau nugara yra bigsmile.gif

Dream, maždaug įsivaizduoju, apie ką kalbi, turiu panašią suknelę, megzta stulpeliais, su tokiu kaklu kaip sakai, "iki bambos" biggrin.gif bet pavyzdžio tai jokio neturiu, nei schemos, nieko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 10 gruodžio 2007 - 19:19
QUOTE(Mexxica @ 2007 12 10, 19:12)
Nu tokią pradėjot megzt pilką su ilgom rankovėm...  rolleyes.gif  o kokia ta pukelinė... mastau.gif jau kažką matyt praleidau  g.gif
Aš su savo sarafanu dar vargstu  doh.gif  4u.gif  jau nugara yra  bigsmile.gif

Dream, maždaug įsivaizduoju, apie ką kalbi, turiu panašią suknelę, megzta stulpeliais, su tokiu kaklu kaip sakai, "iki bambos"  biggrin.gif bet pavyzdžio tai jokio neturiu, nei schemos, nieko  schmoll.gif

Apie tą pačią kalbu lotuliukas.gif Mat mano su pukeliu, tai taip ir pavadinau megalol.gif
Atsakyti
ir i kur gauti reikėtų nors kažką panašaus??? g.gif
beje kokius žinote tinklalapius mezgimo raštų ir nuotraukėlių, kad idėjų pasisemti... g.gif
tik craftladies težinau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 12 10, 21:55)
Apie tą pačią kalbu lotuliukas.gif Mat  mano su pukeliu, tai taip ir pavadinau megalol.gif

Nu supratau dabar megalol.gif thumbup.gif

QUOTE(*dream* @ 2007 12 10, 22:31)
ir i kur gauti reikėtų nors kažką panašaus??? g.gif
beje kokius žinote tinklalapius mezgimo raštų ir nuotraukėlių, kad idėjų pasisemti... g.gif
tik craftladies težinau... blush2.gif

manau iš galvos kažką panašaus galima gauti lotuliukas.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Na yra tema "Mezgimo žurnalai", jos ten žino visokių nuorodų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 12 04, 10:27)
Gal kuri turite siu piniu schemute? Buciau labai dėkinga
user posted image

jau kaip ir buvau susiruošusi megzti suknutę kartu su kitomis, bet pamačiau šitą fainulką ir susileidau blush2.gif , staiga supratau , kad neturiu nei vienos liemenės blink.gif , o taip noriu, jas taip paprasta megzti rolleyes.gif , aš ko gero net rankovėms nuėmimo nedarysiu, taip, kad šiandien nusipirkau siūliukų Ditekse (super parduotuvė thumbup.gif , labai kokybiški siūlai, čia aišku ne į temą, bet aš ten jaučiuosi kaip vaikas žaislų parduotuvėje, tai nesusilaikiau nepasidalinusi įspūdžiais, sorry 4u.gif ),siūliukai kitos spalvos (smėlio), su elastanu, pirmą kartą tokius pirkau , vienžo kai baigsiu pasirodysiu smile.gif Jusda, neprisijungi, tamstelė lyg irgi buvai susidomėjusi šiuo modeliuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2007 12 11, 17:00)
jau kaip ir buvau susiruošusi megzti suknutę kartu su kitomis, bet pamačiau šitą fainulką ir susileidau  blush2.gif , staiga supratau , kad neturiu nei vienos liemenės  blink.gif , o taip noriu, jas taip paprasta megzti  rolleyes.gif , aš ko gero net rankovėms nuėmimo nedarysiu, taip, kad šiandien nusipirkau siūliukų Ditekse (super parduotuvė  thumbup.gif , labai kokybiški siūlai, čia aišku ne į temą, bet aš ten jaučiuosi kaip vaikas žaislų parduotuvėje, tai nesusilaikiau nepasidalinusi įspūdžiais, sorry  4u.gif ),siūliukai kitos spalvos (smėlio),  su elastanu, pirmą kartą tokius pirkau , vienžo kai baigsiu pasirodysiu  smile.gif  Jusda, neprisijungi, tamstelė lyg irgi buvai susidomėjusi šiuo modeliuku g.gif

man labai grazi sita liemene, bet niekaip paveiksliuko negaliu issisaugot, kazkoki errora meta unsure.gif
Atsakyti
o aš išmezgiau mėginuką ir jau pradėjau abejoti, o gal priekyje vietoj pynių kiauraraščio išmegzti g.gif , vat visada su manimi taip, kol išvystau idėją, tai nuo originalo atitolstu neatpažįstamai doh.gif
Atsakyti