Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 12, 19:02)
Arual  šaunuolė.Daug darbelio  jau padaryta.Jau buvau sunerimus  kaip tau sekasi.Bet ar aš kažko nesuprantu, bet nugara ir priekis megzti skirtingais raštais, niu motyvai g.gif ?O kaip tikrasis modelikas atrodo g.gif ?Ar čia jūsų su Gadget fantazijos rezultatai g.gif , o gal man jau akyse raibuliuoja  Arual, kaip ten yr g.gif ?Brūkštelk pasiaiškinimą wub.gif , man tundrai blush2.gif .

Oi neklausk hihihi.gif
Čia turėjo būti ta ripsu megzta pilka suknelė, bet dabar jau net nepanašu į ją (išskyrus apačią) lotuliukas.gif kas gausis nežinau- gali būti, kad gausis blogai, nes gal truputį per trumpai pamezgiau iki pečių- matysim thumbup.gif
Pasikartosiu, bet jei ir netiks, tai bent jau Gadget bus pamokinus pagrindus wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai aš irgi dabar bandysiu sumegzti, o ne susiūti dalis. Patogiau ir gražiau. Nes tos siūlės tokis ryškios, kai susiuvi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2007 11 29, 09:28)
user posted image

Gal kuri mezgejele turi sito rastelio schemute? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2007 12 13, 16:14)
Gal kuri mezgejele turi sito rastelio schemute?  4u.gif

Schema su aprašymu yra temoje viskas iš mocheros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salinga @ 2007 12 13, 14:23)
Schema su aprašymu yra temoje viskas iš mocheros  smile.gif

Aciukas! 4u.gif
Atsakyti
Gal čia man galėtumėt padėt blush2.gif Niekaip negaliu išversti šių varpelių schemos antros eilutės doh.gif

user posted image
Suprantu tik kad pradžioj 12 pynelės kilpų. Po to 25 stulpeliai su užmetimu. O va antra eilė kažkokia mistika g.gif

O čia pav.
user posted image
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2007 12 13, 20:46)
Gal čia man galėtumėt padėt blush2.gif Niekaip negaliu išversti šių varpelių schemos antros eilutės doh.gif
Po to 25 stulpeliai su užmetimu. O va antra eilė kažkokia mistika g.gif

Man rodos čia turi omeny, kad reikia tuos stulpelius sujungti pusiau stulpeliu (kitaip - jungiamąja kilpa)
Atsakyti
Sveikos merginos.

gal galite padeti? gal kas turite ziurnalu, kur galima nunerti, t.y. aprasyta kaip nerti ar megsti virbalais meskiuka. Kazkada budavo, as turiu peliuka. Labai reikia galvytes. Pritaikyciau ir pabandyciau vaikui kauke numegsti, meskiukas bus darzelyje, nes pirkti jau niekur nera smile.gif
Buciau labai dekinga, jei kas turetumete ir idetumete, bent paveiksleli, o jei ir aprasymas butu, tai isvis saunu
Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2007 12 13, 22:15)
Sveikos merginos.

gal galite padeti? gal kas turite ziurnalu, kur galima nunerti, t.y. aprasyta kaip nerti ar megsti virbalais meskiuka. Kazkada budavo, as turiu peliuka. Labai reikia galvytes. Pritaikyciau ir pabandyciau vaikui kauke numegsti, meskiukas bus darzelyje, nes pirkti jau niekur nera smile.gif
Buciau labai dekinga, jei kas turetumete ir idetumete, bent paveiksleli, o jei ir aprasymas butu, tai isvis saunu

http://picasaweb.goo...une/1000Mailles
albumas ne mano schmoll.gif aciu seimeninkei 4u.gif
Atsakyti
Labai Aciu, super, tik prastokai matosi, kazkaip neiseina ne pasididinti, ne parsisiusti
Atsakyti
QUOTE(audruliux @ 2007 12 12, 20:45)
Sveikos merginos, jusu darbeliai labai grazus, idedu ir saviskius jusu kritkia  smile.gif  smile.gif  smile.gif
MAno mezginiai

i tavo darbelius ziurint tai seiles tysta wub.gif labai viskas grazu thumbup.gif o jau sijonelis wub.gif thumbup.gif gal turi schemute? galetum gal imesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal jūs mane paprotintumėte, kokiu eiliškumu gėlytes sujungti
user posted image nusimezgiau dvi gėlytes pagal duotą pavyzdį ir sustojau....ar man po dvi megzti ir po to jas jungti ar nusinerti reikiamo ilgio gėlyčių juostą ir aukštais/juostom lipant į viršų jungti?
Atsakyti