Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(vikaPika @ 2007 12 28, 12:11)
sweikutes,

mane labai domina kaip neriama kai viena eile buna vienos spalvos o sekanti kitos ir vel vienos vek kitos...na taip kartojas, nelabai tikiu kad mazginama...dar domina kaip neriama kai gaunasi stulpelis vertikalus kitos spalvos nei visas nezginys....

taippat visa sita domintu ir apie mezgima jei kas turi kokia aiskia schemute buciau be galo dekinga...

4u.gif keliu i virsu klausima nes reakcijos jokios nebuvo ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2008 01 02, 22:04)
4u.gif  keliu i virsu klausima nes reakcijos jokios nebuvo ax.gif  blush2.gif

Situos reikalus galima rasti paprasciausioj mezgimo knygoj 4u.gif
Atsakyti
Niu ziauriai grazu ir ziauriai uzsimaniau nusimegzti

user posted image

Noriu parsisiusti auksaranke siulus tik kokius geriausia patartumet pirkti? labai noreciau pilku, tik nenusimanau kokius reiktu imti tokiam daikciukui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovesa: 02 sausio 2008 - 22:05
Mexika - thumbup.gif nu tu motera naginga wub.gif
Atsakyti
vikaPika ,ziurek cia ,jei pavyks suprasti,pavyzdys melinu -baltu siulu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 02 sausio 2008 - 23:00
QUOTE(Mexxica @ 2008 01 02, 16:47)
Labas visoms  hi.gif
Štai ir mano sarafanas  4u.gif
http://img182.images...91196539lz6.jpg

Šakės, kaip gražuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti del siulu pirkimo internetu, nes kiek maciau dovesa kazka uzsimine apie tai. as niekada dar nebandziau ir vat idomu ar apsimoka?kaip del kokybes? gal reikes pabandyti kai namie su lelium sedesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2008 01 02, 21:04)
4u.gif  keliu i virsu klausima nes reakcijos jokios nebuvo ax.gif  blush2.gif

nemazgini, imi vis kita siula ir sone gaunasi daug papildomu siulu. Tada reikia graziai siule sutvarkyti.
Nu ir paaiskinau doh.gif ... Pati nesuprasciau. bet imant kita spalva pririsi tik pirma karta, o paskui nenutrauki ir kai reikia tos pacios spalvos tada paimi ta siula ir sone pritrauki tiek kiek ilgio reikia (nu siek tiek laisviau) ir paprasciausiai mezgi.
Jei darai tik po viena eilute tokie sonai gaunasi abiejose pusese.
Nors as kartais mazginu (jei plonas mezgimas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Mia#: 03 sausio 2008 - 00:14
QUOTE(evax @ 2008 01 03, 00:26)
Norejau paklausti  del siulu pirkimo internetu, nes kiek maciau dovesa kazka uzsimine apie tai. as niekada dar nebandziau ir vat idomu ar apsimoka?kaip del kokybes? gal reikes pabandyti kai namie su lelium sedesiu  g.gif

Nežinau,aš intike neperku.Man patinka siūlus rinktis parduotuvėj.Tada ir pačiupinėti gali ir spalvą tikrą matai,prie savęs prisikiši matkę ir įsitikini ar tau spalva tinka ir visa kita g.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif

šiaip šiam Evos Longorijos daikčiukui gal vilna su akrilanu tiktu ,matosi ,kad neploni siūlai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 03 sausio 2008 - 00:38
QUOTE(dovesa @ 2008 01 02, 23:04)
Niu ziauriai grazu ir ziauriai uzsimaniau nusimegzti
kokius geriausia patartumet pirkti? labai noreciau pilku, tik nenusimanau kokius reiktu imti tokiam daikciukui?

Jei nori šilto - tai vilną ar pusvilnę, kaip janike1 sakė, čia siūlai ne iš plonųjų g.gif
QUOTE(Karusia @ 2008 01 02, 23:08)
Mexika - thumbup.gif nu tu motera naginga wub.gif

Ačiū lotuliukas.gif
QUOTE(roka @ 2008 01 03, 00:22)
Šakės, kaip gražuuuu  bigsmile.gif

aciuks.gif aciuks.gif blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 01 03, 01:34)
Nežinau,aš intike neperku.Man patinka siūlus rinktis parduotuvėj.Tada ir pačiupinėti gali ir spalvą tikrą matai,prie savęs prisikiši matkę ir įsitikini ar tau spalva tinka ir visa kita  g.gif

as siaip irgi tokia pati blush2.gif megstu matyt ka perku, bet va tokiu dalykus kai irankiai kai kurie ar pvz vilna velimui na, kad ir daugiau maziau zinomi siulai kazki kaip skiriassi kaina parisiunciant(na, irankiu kai kuriu kaina auksarankej macia gerokai mazesnei nei iprasta, labai noriu iki galo susirinkti komplekta ir virbalu ir vaseliu. jeu nebelabai daug ir betruksta).
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 01 03, 01:00)
vikaPika ,ziurek cia ,jei pavyks suprasti,pavyzdys melinu -baltu siulu
user posted image

labai aciu mane domintu dar nerimas
http://picasaweb.goo...s...&filter=1#0 kaip nusinert toki ?
Atsakyti