Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(linole @ 2008 01 03, 21:25)
Angeliux, saunuole!!! Sita megstuka as irgi vis planuoju megsti. Jau antras jei ne trecias  biggrin.gif sezonas, kaip planuoju...  blush2.gif

Neseniai pabaigiau bolero. Ilgai truko tu garbanotu briliu mezgimas, nes vis neproporcingai gaudavosi. Is pradziu buvau brilius mezgusi geroje puseje-geromis, blogoje-blogomis akimis, bet susiriete ir teko ardyti. Veliau nusprendziau pabandyti gera-bloga, tai taip ir dariau. TIk nevienodai akiu pridejau ir vel ardziau. doh.gif  biggrin.gif

labai mielas megztukas wub.gif praeita ziema labai panasu rozines mocheros mezgiau, tai tikrai vargelio buvo su tom garbanelem, juo labiau, kad surinkus akiu aplink visa megztini ir ju skaiciu didinant tai oi kiek uztrunka, nes ju be galo daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2008 01 03, 17:58)
Noriu ir aš pasirodyti galų gale savo pabaigtą darbelį  smile.gif Tikiuosi labai neišpeiksit  blush2.gif
Originalas:
user posted image
Maniškis:
user posted image

Super duper!!! thumbup.gif As irgi toki pati esu nunarpliojus (sesei padovanojau), anksciau rodziaus ax.gif Bet taviskis kiek kitaip atrodo ir man dar labiau patinka wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 01 03, 17:52)
kiek suprantu tai čia paprasčiausiai neriama dviem siūlais ir iš kelių dalių. Baltu siūlu prisineri kiek reikia eilių gėlyčių (schemoje parodytos keturios). O tada su mėlynu siūlu neri sujungimą (jungi nerdama). Schemoje yra parodytos pradžios ir pabaigos tokiais trikampiukais - tuščiaviduris yra pradžia, pilnaviduris - pabaiga. Kai viską sujungi belieka apnerti nėrinį.  Va  ax.gif

Papildyta:
QUOTE(giedress @ 2008 01 03, 17:52)
kiek suprantu tai čia paprasčiausiai neriama dviem siūlais ir iš kelių dalių. Baltu siūlu prisineri kiek reikia eilių gėlyčių (schemoje parodytos keturios). O tada su mėlynu siūlu neri sujungimą (jungi nerdama). Schemoje yra parodytos pradžios ir pabaigos tokiais trikampiukais - tuščiaviduris yra pradžia, pilnaviduris - pabaiga. Kai viską sujungi belieka apnerti nėrinį.  Va  ax.gif

ispradziu tai labai aciu kad suregavot 4u.gif ax.gif
o dabar atsiprasau nes ne ta nuotrauka ryskiai ikeliau va toks nerimas mane labai domintu nes noreciau kazka panasaus nunert o neisivaizduoju kaip tai padaryt
doh.gif ax.gif 4u.gif
http://picasaweb.goo...182125138737634
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 01 03, 21:47)
labai mielas megztukas  wub.gif  praeita ziema labai panasu rozines mocheros mezgiau, tai tikrai vargelio buvo su tom garbanelem, juo labiau, kad surinkus akiu aplink visa megztini ir ju skaiciu didinant tai oi kiek uztrunka, nes ju be galo daug  doh.gif

Įdėk savo rožinio megztuko foto. Aš taip pat planuoju kažką panašaus megzti. Tik nelabai suprantu kaip ten tas garbanėles megzti, kaip ten jas padidinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2008 01 04, 10:51)
Įdėk savo rožinio megztuko foto.  Aš taip pat planuoju kažką panašaus megzti. Tik nelabai suprantu kaip ten tas garbanėles megzti, kaip ten jas padidinti g.gif

tai kad as ji padovanojau, net nezinau ar vyro sese ji dar turi, na bet pabandysiu paklausti, jei ka tai gal nufotkins ir persius nuotrauka.
Atsakyti
Bet kaip jūs taip ir numezgat, kad kaip nulieta pagal figūrą. Aš tai kankinuosi megzdama liemenę. Vis neišeina nugaros pabaigti. Tai kaklas per daug išimtas, tai permažai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2008 01 04, 12:41)
Bet kaip jūs taip ir numezgat, kad kaip nulieta pagal figūrą. Aš tai kankinuosi megzdama liemenę. Vis neišeina nugaros pabaigti. Tai kaklas per daug išimtas, tai permažai... g.gif

cia jau ne visada taip pasiseka, bent jau man. buna kad ir ardyti tenka, bet su laiku jau daugiau ar maziau matosi kur nuimti kur prideti. aisku buna visko su siulais, kuriais mezgu pirma karta, bet darau tol, kol padarau. jei tik drauge neisskris anksciau nei atgausiu savo fotika, nufotografuosiu megztuka, kuri dariau jos gimtadieniui. kai numezgiau tai atrode forma tik tokia, mazdaug i ta puse, o kai apsivilko, neit ir man aciai patiko kaip atrodo.

na, reikia zygiuost su vilna pasidarbuoti, uzsegimus pasidaryti kokius noriu sarafaniukui, nes visa kita jau pasidariau.

dar vakar risedau paskutini parduotuves uzsakyma megzti -rieses.oi kaip jos mane zudo, labai nemegstu megsti 5virbalais, bet tokio dalyko su siule daryti nesinori, tai ir knisuosi.
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 01 03, 21:38)
Angeliux, Mexxica, linole - jūs šaunuolės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū dar už pagyras blush-anim-cl.gif 4u.gif
Ir daug daug pagyrų Linolei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie visų ir sakau Mexxica labai labai gražu. good.gif taip pat koti,angeliux ir linole , jūs šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
Mexxica, fantastika thumbup.gif Ir iš kur kantrybės tiek?

O aš nemėgstu megzti idealiai taip, kaip randu foto. Na kad nebūt pasikartojančių doh.gif
Dabar mezginius savo padėt šalin reik, šalčiai atėjo, tai mergicai savo reik vežiman vilnonį paklotėlį numegzt su skylėm diržams, na neturiu jokio vokelio, o bijau kad sėdint ir nejudant jai lauke šalta nugarai bus.
Atsakyti
na, mano "sagos"dziusta, o galvoj sukasi milijonas minciu. vat turiu raudonos mocheros siuliuku, bet ne tiek, kad iseitu megztinis(jei buciau kudute, tai ga ir iseitu) ir va nesugalvoju ka is ju padaryti g.gif gal kokia siaip bliuskute trumpom rankovem, nu nebezinau. g.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Va numezgiau MB megztini, niekaip nesugalvoju kaip apykakles apdaila padaryt g.gif . Gal kitaip kakla nulaidyt, paprastai netesiant tu juostu

user posted image

user posted image
Atsakyti