Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(hakura @ 2008 01 04, 15:55)
Va numezgiau MB megztini, niekaip nesugalvoju kaip apykakles apdaila padaryt  g.gif . Gal kitaip kakla nulaidyt, paprastai netesiant tu juostu

Na ir šauniai padirbėjai, nesusilaikiau nepagyrus... 4u.gif
Dėl kaklo, tai gal ir gerai mąstai, kad netęsti juostų, nors nežinau, ir taip dailiai atrodo... wub.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras. blush2.gif 4u.gif smile.gif

Hakura, labai kruopstus darbas!!! drinks_cheers.gif
Man tai grazus toks kaklas. smile.gif Nors jei ant jo desi dar krasteli (pvz., gera bloga ar 2 ger 2 bl), tai gali juosteliu ir netesti.

O tokias garbaneles, kaip mano bolero, tai nesunku padaryti, tik kaip ir kitos merginos sake, labai ilgai trunka ju mezgimas (nes gaunasi daug akiu). Nezinau, kaip mezga kitos, o as rinkdama akis tam garbanotam bryliui, lygiais tarpais i 1 aki ismegdavau tris. O daugiau niekur akiu nepridejinejau. Tik paskutines eiles mezgiau laisviau ir uzbaigiau labai laisvomis akimis.

O del numezgimo pagal figura, as stengiuosi pries pradedama megsti, pasidaryti meginuka: 20 akiu ir pamegsti siek tiek. Taip pat turiu mezgimo abecele, kurioje yra aiskiai parodyta kaip atlikti matavimus bei kaip taisyklingai prideti ar nuimti akis ir pan. Ankciau vis nekreipdavau demesio i tuos nurodymus, bet kai pradejau jais vadovautis, tai isgauti tinkama forma tikrai sekasi geriau. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 01 04, 15:02)
Na ir šauniai padirbėjai, nesusilaikiau nepagyrus... 4u.gif
Dėl kaklo, tai gal ir gerai mąstai, kad netęsti juostų, nors nežinau, ir taip dailiai atrodo... wub.gif

aciu smile.gif

QUOTE(linole @ 2008 01 04, 15:29)
Aciu uz pagyras.  blush2.gif  4u.gif  smile.gif 

Hakura, labai kruopstus darbas!!!  drinks_cheers.gif
Man tai grazus toks kaklas.  smile.gif Nors jei ant jo desi dar krasteli (pvz., gera bloga ar 2 ger 2 bl), tai gali juosteliu ir netesti.

Tai va ir galvoju kaip cia padaryt, nes nugaroj juosteliu ner, kaip apdaila padaryt g.gif Pabandysiu primegzt krasteli, ziuresiu kaip atrodys
Atsakyti
Linole šauni boleruška,kaip nulieta 4u.gif karoliai irgi puikūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 01 04, 13:50)
Jungiuosi ir aš prie visų ir sakau Mexxica labai labai gražu. good.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(batareika @ 2008 01 04, 14:02)
Mexxica, fantastika  thumbup.gif Ir iš kur kantrybės tiek?

Ačiū aciuks.gif flirt.gif Kai sau mezgu, tai yra tos kantrybės, kaip tik nervus apramina lotuliukas.gif bet jei kitam reikia megzt, tai pragaruoja kantrybė, atrodo mezgi mezgi ir nieko nejuda doh.gif

QUOTE(hakura @ 2008 01 04, 15:55)
Va numezgiau MB megztini, niekaip nesugalvoju kaip apykakles apdaila padaryt  g.gif . Gal kitaip kakla nulaidyt, paprastai netesiant tu juostu

Man irgi gražiai tas kaklas taip thumbup.gif tai nežinau ar reiktų tau ardyt ir perdaryt g.gif nebent dėl nugaros neišeina rolleyes.gif
Atsakyti
Hakura ,man atrodo turetų tikti 2 bl. ,2ger. kaklo apdailai,nes pynės irgi išsiskirtsto po dvi akis g.gif ( aš tai taip ir daryčiau) blush2.gif Bet žiūrėk ,kaip tau gražiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Prašau mezgėjų pagalbos 4u.gif
Noriu numegzti štai tokią liemenę.
Tik nemoku gražiai tokio viršaus padaryti - bandžiau nuleidinėti rankovėms paprastai sumegzdama po dvi akis, bet kažkaip negražiai gaunasi.. O vienintelėj knygoj, kurią turiu, tokio varianto nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo timona: 06 sausio 2008 - 11:49
Merginos kaip mezgamas tas rastas kur atrodo tokios dideles gerosios akys, nu iekur nerandu

Cia jis matosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2008 01 06, 15:51)
Merginos kaip mezgamas tas rastas kur atrodo tokios dideles gerosios akys, nu iekur nerandu

Cia jis matosi
]

Čia rusų mezgėjos pilnai išnagrinėjo visas liemenės mezgimo subtilybes ir dalinasi savo patirtimi, gali pasiskaityti:
http://club.osinka.r...e9a6dac594932fb
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2008 01 06, 15:30)
Čia rusų mezgėjos pilnai išnagrinėjo visas liemenės mezgimo subtilybes ir dalinasi savo patirtimi, gali pasiskaityti:
http://club.osinka.r...e9a6dac594932fb

Lenkiu galva pries tave ir sakau Tau aciu , begu skaitineti
Atsakyti
fainas megztukas thumbup.gif
Atsakyti
lemene super thumbup.gif tik idomu kaip ant apkunesnio zmogaus atrodytu,nes rastas tai purus ir pati lemene stora atrodo g.gif
Atsakyti