Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 22, 14:03)
spontaniškai nulėkėm į Trakus, ant tilto į pilį daviau jam pūsti muilo burbulų ir.... Išsiskyrėm šiandien ryte.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Labai juokinga skaityt laugh.gif
Rūta Ščegolovaitė šoko šoko kol prisišoko.. Drugelis pūtė pūtė burbulus kol ... laugh.gif
Sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

jetus, tik dabar į darbą atėjau lotuliukas.gif
o kol dar perskaičiau viską - tai jau pusdienis bigsmile.gif

smagu paskaitinėt Jūsų tokias šaunias mintis bigsmile.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 22, 11:46)
nu Minedas nebent lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

juk Minedas man g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 22, 11:53)
O as tai zinokit negaliu atsistebeti, kaip as greitai "pasveikau"  tongue.gif

labai džiaugiuos wub.gif
laikau kumsčius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 22, 13:03)
Na o aš, panašu, kad turiu vaikiną. Na, diedą, drugeliškai sakant. Vakar susitikau su Tuo Iš Seminaro, spontaniškai nulėkėm į Trakus, ant tilto į pilį daviau jam pūsti muilo burbulų ir.... Išsiskyrėm šiandien ryte. Jis toks įsimylėjimo apakintas, net juokinga, rašo visokias švelnias nesąmones, neaišku kada jam tai praeis, bet kolei kas labai smagu smile.gif Tai va, tai gal ir man pavyks ištekėti 09 09 09 laugh.gif laugh.gif

Fainai wub.gif
Ir aš norėčiau tokio spontaniško įsimylėjimo blush2.gif Protu kažką pasirinkti galėčiau, bet nėra aplink tokio, dėl kurio pradėčiau svaigti...
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 22, 14:03)
Na o aš, panašu, kad turiu vaikiną. Na, diedą, drugeliškai sakant. Vakar susitikau su Tuo Iš Seminaro, spontaniškai nulėkėm į Trakus, ant tilto į pilį daviau jam pūsti muilo burbulų ir.... Išsiskyrėm šiandien ryte. Jis toks įsimylėjimo apakintas, net juokinga, rašo visokias švelnias nesąmones, neaišku kada jam tai praeis, bet kolei kas labai smagu smile.gif Tai va, tai gal ir man pavyks ištekėti 09 09 09 laugh.gif laugh.gif

yessssssssssssssssssssssssss thumbup.gif wub.gif
Drugeli, be galo džiaugiuos bigsmile.gif

...tendencingai jum padeda seminarai.. kokį čia susiorganizuot man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 22, 14:08)
o kol dar perskaičiau viską - tai jau pusdienis  bigsmile.gif

SM pabuvus nejučia imi taikyti greitąjį skaitymo būdą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 14:16)
SM pabuvus nejučia imi taikyti greitąjį skaitymo būdą laugh.gif

agha, labai neblogai sekas biggrin.gif
seniai sakiau, kad SM - vien pliusai biggrin.gif

kaip GV Tu šiandien? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 22 lapkričio 2007 - 13:18
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 22, 14:15)
...tendencingai jum padeda seminarai.. kokį čia susiorganizuot man  lotuliukas.gif

laugh.gif
Gerai pastebėta.
Visos šturmuojam seminarus. Ten vyrus dalina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 13:08)
Drugelis pūtė pūtė burbulus kol ... laugh.gif

Prisipūtė arabų laugh.gif Ale jis tai buvo pritrenktas, nesuprato iš pradžių ko aš iš jo noriu. Sakau jam, et, negi per greitai suaugai.. Tai jis paskui atsigaut negalėjo nuo tų burbulų, priburbuliavo pilną ežerą biggrin.gif

Prata Vetra (Brainstormas musiau amerikietiškai, ane? biggrin.gif ) protu pasirinkti neįdomu, man niekaip nepavyko. Ėmė ir atsirado biggrin.gif Plius išvis, pirma reakcija į jį seminaro metu buvo "Ple, dar vienas prikibo..." laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 14:18)
laugh.gif
Gerai pastebėta.

mhhhmmmmmmmmmmm... lotuliukas.gif
kur seminarai dabar vyks... biggrin.gif einu ieškot info lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 13:18)
Gerai pastebėta.

laugh.gif laugh.gif Netgi keleriopa nauda iš seminarų - ir kvalifikacijai, ir pažintims, ir diedams. Seminarai rūlez biggrin.gif
Atsakyti
Oho, kiek gerų naujienų atrandi porą valandų atsijungusi pabuvus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 22, 14:25)
Oho, kiek gerų naujienų atrandi porą valandų atsijungusi pabuvus  biggrin.gif  biggrin.gif

tikrai taip lotuliukas.gif
Atsakyti