Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 22, 12:32)
Aciu GV, taip ir sakysiu smile.gif
Man patinka, kad Viesulas vos pasaso ka nors ir visuomet atsijungia is SM biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Zinok turiu silpnybe graziom moterims, jeigu esi grazi, tai zinok buk atsargi su manimi.
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 22, 12:32)
Man patinka, kad Viesulas vos pasaso ka nors ir visuomet atsijungia is SM biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Naudojasi technika: suintrigavau ir dingau laugh.gif

Nors ne visada jam ta intriga pavyksta. Bet pažangą ir Viesulas daro. Mandagiai šnekėti išmoko.. Tobulėja visi ir visos šitoj temelėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 11 22, 13:28)
Labas sirdziu edikes.

kas čia toks? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 11 22, 12:36)
Zinok turiu silpnybe graziom moterims, jeigu esi grazi, tai zinok buk atsargi su manimi.

Viesulai, kaip pasibaigė tavo romanas su stora moterim pažinčių portale?
Pratesei pažintį?

QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 22, 12:37)
kas čia toks?  blink.gif  g.gif

Čia Viesulas. Mūsų temelės vienintelis vyras. Seniau elgėsi bjauriai dabar tobulėja. 32 metų, Ieško merginos gražios būtinai. Kartais visai nieko toks būna.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 22 lapkričio 2007 - 11:41
Ka tik gavau toki laiska is nepazystamo zmogaus biggrin.gif biggrin.gif

Dabar skaityk atidžiai.. SIUNČIU TAU ŠĮ PALINKĖJIMA, KAD VISKAS IŠSIPILDYTŲ REALYBĖJE. Kiniečių išmintis sako: galima nusipirkti namą, bet ne namų židinį, galima nusipirkti lovą, bet ne miegą, galima nusipirkti laikrodį, bet ne laiką, galima nusipirkti knygą, bet ne žinias, galima nusipirkti padėti visuomenėje, bet ne pagarbą, galima užmokėti daktarui, bet nenusipirksi sveikatos, galima papirkti sąžinę, bet ne gyvenimą, galima nupirkti seksą, bet ne meilę. Kiniečių išmintis atneša sėkmę. Ši išmintis jau aštuonis kartus apkeliavo pasaulį. Ir šį kartą sėkmę ji atneš tau. Gavęs šį laišką tu tapsi laimingas. Tai ne juokai. Tave aplankys sėkmė. Persiųsk šį laišką 96 valandų laikotarpiu tiems, kuriem trūksta sėkmės. Nesiųsk pinigų, nes laimės nenupirksi. Štai keletas pavyzdžių. Konstantinas 1953 m gavo tokį laišką ir paprašė sekretorės padaryti 20 kopijų. Po devynių dienų jis išlošė loterijoje 9mln markių. Tarnautojas Karlas gavo šį laišką ir pamiršo apie jį. Po kelių dienų jis neteko darbo.Vėliau jis persiuntė laišką, pratęsdamas grandinę, ir sėkmė sugrįžo. 1967 m Brunas gavo laišką ir juokdamasis jį išmetė. Po kelių dienų susirgo jo sūnus. Jis surado laišką, padarė 20 kopijų ir išsiuntė. Po dešimties dienų sužinojo, kad sūnus pasveiko. 1987 m laišką gavo jaunas Kalifornijos gyventojas. Laiškas buvo neaiškiai parašytas, todėl jį pažadėjo perspausdinti mašinėle, tačiau atidėjo vėlesniam laikui, t.y., laiško neišsiuntė per 96 valandas. Vėliau jis perrašė laišką ir išsiuntė, pratęsdamas grandinę. Po to jis įsigijo naują mašiną. Nepamiršk: nesiųsk pinigų ir nepasirašyk laiško. Paprasčiausiai išsiųsk 20 kopijų ir lauk pasikeitimų į gerą pusę. Šią išmintį parašė Antilų salose gyvenęs misionierius. Aš siunčiu ją tau, kad padėtum jai apkeliauti apie žemę. Pasiųsk savo pažįstamiems, draugams, draugėms. Praeis nedaug laiko, ir tu gausi gerą žinią arba sulauksi siurprizo. Tai tiesa, net jeigu tu tuo ir netiki. Šis laiškas buvo pasiųstas kaip sėkmės garantas. Nenutrauk grandinės-dabar tavo eilė jį persiųsti. Išsiųsk 20 kopijų ir pamatysi, kas atsitiks po keleto dienų. Prisimink: NESIŲSTI PINIGŲ. NEPAMIRŠK ŠIO LAIŠKO. TAI TIESA

Cia visoms jums siunciu, kad mane sekme lydetu biggrin.gif
Nors ir taip neabejoju, kad lydes ax.gif ax.gif ax.gif

viesule, jau saugausi biggrin.gif ir siaip, cia negraziu nera tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 11 22, 12:36)

Zinok cia mes visos grazios ir protingos taip kad pats atsargiai-nepastebesi kaip iklimpsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 11:36)

Nors ne visada jam ta intriga pavyksta.

Man tai i vaikiska zaidima panasiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 13:40)
Čia Viesulas. Mūsų temelės vienintelis vyras. Seniau elgėsi bjauriai dabar tobulėja. 32 metų, Ieško merginos gražios būtinai. Kartais visai nieko toks būna.. biggrin.gif

aš graži, protinga, beveik jau išsilavinusi, turiu darbą, nuo šeštadienio esu vieniša... tongue.gif
tik ma 32 biški jau per senas.... blush2.gif nesupyks kaži blink.gif

tiu tiu tiuriu tiuriu... tiu tiu tiuriu tiuriu.... assa.gif
čia tokią dainą daba per radiją groja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 22, 12:41)
Ka tik gavau toki laiska is nepazystamo zmogaus biggrin.gif biggrin.gif

Netikiu tokiom balabaikom biggrin.gif
Kiekvienas žmogus kuria pats savo laimę. Ir joks stebuklingas laiškas čia nepadės biggrin.gif
Atsakyti
Tokius laisku trinu net neskaites, kur praso ir kitiems pasiusti, kad laime isipildytu, bet va gal del to man ir nesiseka su tom panom, kad as tuos laiskus ignoruoju?
Na jus svelnios butybes, kaip as su jumis galiu blogai elgtis?Tik pirma susiukyte sirdi kuria sudraskete.
Papildyta:
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 22, 12:44)
aš graži, protinga, beveik jau išsilavinusi, turiu darbą, nuo šeštadienio esu vieniša...  tongue.gif
tik ma 32 biški jau per senas....  blush2.gif  nesupyks kaži  blink.gif

Na ir pati kalta kad as per senas, ir gerai, nereiks cia man galvos sukti del taves tongue.gif
Atsakyti
Šiandien mane visi stebina: Keopatra, Vilte, Powerpuff, tiekimo skyriaus vadybininkas.. yahoo.gif

Kleopatra, vedina asmeninių paskatų klausiu kiek tau metų?
Matai man 24,5 ir bendrauju su 32 metų žmogum... ax.gif
Atsakyti
As irgi tais laiskais netikiu biggrin.gif Tik taip keistai, man siuo momentu apie sekme tarsi visas pasaulis primena biggrin.gif biggrin.gif

Man viesulas irgi per senas... biggrin.gif Kam per trisdesimt - visus nurasau tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
GV, kur avataras tavo??
Atsakyti