Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 22, 18:12)
oi, butinai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  girdejau kad jau pirmadieni atves eglute cia i Teatro aikste... tai turesim ka veikti nuo kitos savites  thumbup.gif

thumbup.gif o, liuks
Atsakyti
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 22, 17:25)
thumbup.gif  o, liuks

Raportuosiu is ivykiu vietos pioneer.gif
Papildyta:
Bjuti, Bjuti, Bjuti !!! laukiam ispudziu! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, Fėjos smile.gif Tik lėktuvas nutūpė, tai pirmu taikiniu puoliau į darbą, į kompą ir į SM ax.gif Bet jūs čia išprotėjusios su savo tempais.... Neįmanoma doh.gif Žiūriu nauja tema, vakar vėlai sukurta - ir ką????? 16 puslapių doh.gif Sąžinės pas kurią nors yra?? tongue.gif

Trumpai apie mano kelionę smile.gif Jei pamenat, pirmadienį Vilniuje buvo baisingas rūkas, todėl daug skrydžių buvo atidėtų. Maniškis taipogi... Taigi teko skristi per visai kitą pusę, o kelionė truko vietoj 4 (su persėdimu) - net 10 valandų doh.gif O kai nuvykom į viešbuty, sužinojom, kad "sorry, mes gavom užsakymą tik dviem nakvynėm, ir trečiai vietos nebeturim".... g.gif Na, kitą dieną sužinojom, kad kambarys atsirado ir kraustytis, neaišku kur, nebereikės lotuliukas.gif

Esu nusikalusi, nes visus vakarus vyko tūsai, o dienom - nerealaus intensyvumo darbas nuo 9 iki 19 val, pietus valgant darbo vietoj ir diskutuojant. Čia buvo darbinė kelionė, ne konferencija, o įmonės, kurioje dirbu susirinikimas visų šalių, tokią poziciją užimančių žmonių. Žodžiu, daug kalbų, svarstymų, diskusijų, viskas anglų kalba... Bet labai naudinga buvo smile.gif Ir mūsų tarptautinė chebra nereali - kiekvieną kartą kaifuoju susitikusi drinks_cheers.gif

Žodžiu, tuoj bėgsiu namo, nes svajoju apie lovą savo ir karštą sriubytę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 22, 18:30)
Raportuosiu is ivykiu vietos  pioneer.gif

nieponial blink.gif ką raportuosi? blink.gif
o tai mes ne kartu eisim? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 22, 17:31)
Sveikos gyvos, Fėjos smile.gif Tik lėktuvas nutūpė, tai pirmu taikiniu puoliau į darbą, į kompą ir į SM  ax.gif 
Žodžiu, tuoj bėgsiu namo, nes svajoju apie lovą savo ir karštą sriubytę smile.gif

labas 4u.gif sveikas sugrįžus bigsmile.gif

šauni kelionė visai - be nuotykių gi neįdomu biggrin.gif
šaunuolė - raportas vietoj ir labai geras lotuliukas.gif

skanaus ir pailsėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 22, 17:36)
nieponial  blink.gif  ką raportuosi?  blink.gif
o tai mes ne kartu eisim?  cray.gif

mirksiukas.gif aisku kartu, raportuosiu, kada atves egle, as cia pastoviai maluosi centre mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 22, 18:44)
mirksiukas.gif  aisku kartu, raportuosiu, kada atves egle, as cia pastoviai maluosi centre  mirksiukas.gif

aaaa. bigsmile.gif fu... jau buvau išsigandus.... karsta.gif
aš šiaip irgi centre dirbu.... flirt.gif gal papietaujam kada? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 22, 17:46)
aaaa.  bigsmile.gif  fu... jau buvau išsigandus....  karsta.gif 
aš šiaip irgi centre dirbu.... flirt.gif  gal papietaujam kada?  ax.gif

aisku galim ax.gif ... o kur Tu dazniausiai eini pietauti?
Atsakyti
Bjuti, sveika sugryžusi bigsmile.gif
Smagu kad kelionė truko tik 4 val, o ne 10 kaip powerpuff doh.gif
O labiausiai smagu, kad pabuvai su smagia kompanija sokiai.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 22, 18:49)
aisku galim  ax.gif ... o kur Tu dazniausiai eini pietauti?

dažniausiai "Buon apetitto" H. Manto gatvėje ax.gif čia prie "Čili kaimo" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 22, 17:49)
aisku galim  ax.gif ... o kur Tu dazniausiai eini pietauti?

gal netersiam eterio? i AZ rasom
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 22, 18:53)
gal netersiam eterio? i AZ rasom

ok mirksiukas.gif dabar jau varau, vakare susirašyim mirksiukas.gif
Atsakyti