Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

[quote=abzoryte,2007 11 22, 17:49]
Bjuti, sveika sugryžusi bigsmile.gif
Smagu kad kelionė truko tik 4 val, o ne 10 kaip powerpuff doh.gif
O labiausiai smagu, kad pabuvai su smagia kompanija sokiai.gif
[quote/]

Turejo trukti 4, o truko būtent 10 ax.gif Bet tai jau praeitis tongue.gif Atgal parkeliavom per prasmatnias 4, iskaitant pasishopinima Prahos oro uoste wink.gif Vos nepavėlavom į lėktuvą, nes sumanėm vaflių cekiškų nusipirkti, o ten kažkokios problemos su kortelių nuskaitymu. Matom, kad eilė prie įlaipinimo mažėja, laikrodis grėsmingai rodo išskridimo laiką.... doh.gif Kolegė sako, bėgu, pažiūrėsiu, kad neišskristų be mūsų. Parbėga ir sako: "sakė, mes turim dvi minutes" doh.gif Tai metėm tuos vaflius, nes nusprendėm, kad jie neverti, kad mes liktume Prahos oro uoste lotuliukas.gif

Dabar jau tikrai tikrai namo tongue.gif IKI!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 22 lapkričio 2007 - 17:04
Jau gryzau!!!

Nu ir priraset per kelias valandas smile.gif

Labiausiai prajuokino GV su paiseliu ir abzoryte su parseliu biggrin.gif biggrin.gif

Pokalbis praejo gerai, ramiai..pakalbejau su vyr.finansininke..angliskai pablevyzgojau doh.gif
Laukiu dabar sekavncio pokalbio. Po savaites pranes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 22, 18:08)
Jau gryzau!!!

Pokalbis praejo gerai, ramiai..pakalbejau su vyr.finansininke..angliskai pablevyzgojau  doh.gif

Saunuole! viskas bus gerai thumbup.gif.. oi, viskas jau gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazulis25: 22 lapkričio 2007 - 17:13
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 22, 18:08)
Jau gryzau!!!

Nu ir priraset per kelias valandas smile.gif

Labiausiai prajuokino GV su paiseliu ir abzoryte su parseliu biggrin.gif biggrin.gif

Pokalbis praejo gerai, ramiai..pakalbejau su vyr.finansininke..angliskai pablevyzgojau  doh.gif

super mirksiukas.gif
laukiam kito pokalbio - jau galutinio bigsmile.gif
Atsakyti
Mano Kaunietis sake keistai jauciasi paskutiniu metu ir neatsimena kada taip jautesi... wub.gif oi... kaip smagu man tai girdeti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 22, 18:17)
Mano Kaunietis sake keistai jauciasi paskutiniu metu ir neatsimena kada taip jautesi...  wub.gif oi... kaip smagu man tai girdeti...  wub.gif

ir man kartu smagu su Tavimi bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 22, 18:19)
ir man kartu smagu su Tavimi  bigsmile.gif  wub.gif

friends.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 22, 19:23)

musiekos kažką esu praleidus.... g.gif kur tą kaunietį radai? a? ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Ateinu čia kelias dienas tik skaityt. Džiugu matyt jus linksmas. Mano nuotaikos baisios,todėl pabūsiu skaitytoja.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 22, 22:20)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Ateinu čia kelias dienas tik skaityt. Džiugu matyt jus linksmas. Mano nuotaikos baisios,todėl pabūsiu skaitytoja.

Dominyyka, kai uzklumpa tokios nuotaikos, kai jautiesi sugniuzdyta, tada reikia, tiesiog butina kalbetis!!! neuzsisklesk savyje unsure.gif cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidava @ 2007 11 22, 21:38)
Dominyyka, kai uzklumpa tokios nuotaikos, kai jautiesi sugniuzdyta, tada reikia, tiesiog butina kalbetis!!! neuzsisklesk savyje  unsure.gif  cia tik mano nuomone  4u.gif

man taip negera, nežinau kaip atlaikyt,tarsi niekad nesibaigs nesekmės verysad.gif Ir vėl mano klaidos.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 22, 22:46)
man taip negera, nežinau kaip atlaikyt,tarsi niekad nesibaigs nesekmės verysad.gif Ir vėl mano klaidos.

Suprantu tave...mano gyvenime irgi yra buve tokiu dienu kai nieko nesinorejo. Nesinorejo net sneketi, tik uzsimerkt, uzsitraukt uzuolaidas ir gulet lovoj.Ziaurus periodos buvo...bet istveriau, istversi ir tu.... 4u.gif
Atsakyti