Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 23, 14:24)
Labai abejoju, kad apsižioplino. Nors nesiimu kurti sąmokslo teorijų. Žiūrėsiu kas čia bus toliau laugh.gif Jis tikrai žino mano akių spalvą. Ne kartą yra sakęs, kad labai graži mėlyna mano akių spalva tongue.gif Kažkaip kirba mintis, kad ne man jis siuntė.. Šiandien tyli ir bijo..

O tai ką nors atsakei į jo sms?
Atsakyti
Su tom akių spalvom, tai bajeris neeilinis doh.gif blink.gif Rimtai GV ką atsakei į tokį SMS?
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 23, 13:22)
TAIP,gal man ir sunku suprast,tačiau ateidama čia ir kalbėdama,maniau,kad bus geriau. Gavau spyrį,kai bloga,tai spyris dar skaudesnis ir tarsi ne į užpakalį,o į širdį. Skaudėjo ne vienai,tik turbūt laikas viską užgydo ir tai pasimiršta.

Pasakyk, o ko būtent tikėjaisi? Kokių žodžių? Kokios reakcijos?

Kai mane paliko, tai rašinėjau forume apie tai. Bet ne tam, kad sulaukčiau užuojautos ar pan. Tiesiog norėjau viską išlieti žodžiais. Išsikalbėjimas man padėjo.
Kai dabar būna liūdna, čia nerašau. Nes tai nepadėtų. Tarkim, sulaukčiau užuojautos. Jos man nereikia. Sulaukčiau spyrių į apatinę dalį - jie man tuo momentu būtų neveiksmingi. Ir šiaip žinau, ką reikia daryti. Tik kai liūdna, tiesiog užsispyrusiai elgiuosi priešingai.

Nesakau, kad turi jaustis ar elgtis, kaip aš. Tiesiog gerai būtų suvokti savo elgesio motyvus. Ar tai darai, kad tau palengvėtų ar tam, kad dar labiau pablogėtų? Ta prasme, ar tam, kad įsitikintumei, jog niekam nerūpi, esi viena pasaulyje, niekam nereikalinga ir nemylima? Tą sau įrodyti yra labai lengva . Kaip ir tai, kad esi mylima 4u.gif
Atsakyti
Nieko neatsakiau. Vakar palūžau miegot. Šiandie... na ką aš jam sakysiu, jei jis vėl dingęs? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 23, 14:35)
Nieko neatsakiau. Vakar palūžau miegot. Šiandie... na ką aš jam sakysiu, jei jis vėl dingęs? laugh.gif

Nu tu ir stipri fėja 4u.gif
žinant mane, tai aš jau tooookį shumą būčiau pakėlus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 23, 14:38)
Nu tu ir stipri fėja  4u.gif
žinant mane, tai aš jau tooookį shumą būčiau pakėlus  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 23, 13:38)
Nu tu ir stipri fėja  4u.gif
žinant mane, tai aš jau tooookį shumą būčiau pakėlus  biggrin.gif

O man ji atrodo labai moteriškai protinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 23, 14:35)

Tai isivaizduok, jei tipo rase ne tau, tai bachuras pasimetes, nes nesupranta, kuri cia neatraso lotuliukas.gif Galvoju, kaip čia aš reaguočiau, gavusi tokį sms? g.gif Dar nesugalvojau, bet turbūt pasistengčiau, kad pasijustų nejaukiai ir stengtųsi ištaisyti savo klaidą biggrin.gif Žodžiu, kad nebūtų jam labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Ir kas iš to klyksmo? Tikrai daug efektyviau klykti Maksimoje laugh.gif Pykčiu, neigiamomis emocijomis tik iššauksiu tokią pat reakciją. Palauksiu šiandien. Jei neapsireikš, rytoj jam įjungus durnės rėžimą paskambinsiu, kavos pasikviesiu.. Nemoka jis meluot į akis žiūrėdamas. Teisybė bus subtiliai išmušta. Ir jei man ta tiesa bus nepatinkanti tada spręsiu ar kankint ir tada mest ar mest be kančių laugh.gif O gal pasilikt tongue.gif
---
Populi.. kaip tavo darbas?
Kaip sekasi mergaitės? Ką veiksit savaitgalį?

Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 23, 14:41)
Tai isivaizduok, jei tipo rase ne tau, tai bachuras pasimetes, nes nesupranta, kuri cia neatraso  lotuliukas.gif 

Aš tai mąstau kur jis tą rudaakę gavo? Darbe vieni diedai- buhalterė moteris, bet jau garbaus amžiaus. Administratorė.. nu nea laugh.gif Greičiausiai Onutė? ***** sklerozė doh.gif Rodė man jis sekmadienį jos nuotrauką mobiliake..bet aš tuo metu ne į Onutę, bet į jo draugus plikus akis ganiau biggrin.gif Ir šiaip jis nėra didelis bledūnas smile.gif Nu ko aš čia galvą suku.. Bus tų vyrų- ne karo metai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, man dar kilo tokia mintis. Žinot, kai mobiliake būna tokie sms ruošiniai, ten: "labas", "aš teatre", pas mane yra net "aš tave myliu"... Tai gal pas jį buvo apie rudaakę biggrin.gif Tai jis neapsižiūrėjo vaikinas, gal pavargęs buvo, gal laiko neturėjo, gal užsisvajojo, kad GV rudaakė smile.gif O dabar krūva LT moteriškių smukdo Lietuvos ekonomiką, nes užsiima globaliais svartymais apie GV ir jos apsižioplinusį senuką (?), Lopatauską (?) ar kaip ten jį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilte, vis noriu paklaust. Apie ką tau teko per pokalbį angliškai šnekėt?

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 23, 14:58)
O dabar krūva LT moteriškių smukdo Lietuvos ekonomiką, nes užsiima globaliais svartymais apie GV ir jos apsižioplinusį senuką (?), Lopatauską (?) ar kaip ten jį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

Žiauriai gerai pastebėta laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 23 lapkričio 2007 - 14:04
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 23, 14:02)
Vilte, vis noriu paklaust. Apie ką tau teko per pokalbį angliškai šnekėt?

Na, sako papasakok ka nors nesudetingai, pvz. apie atostogas doh.gif Tada persigalvojo ir sako, na apie save uzteks smile.gif Tai ir papasakojau siek tiek smile.gif
Atsakyti