QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 23, 15:19)
Tai jau kartą sakė, kad esu išranki, nes nenorėjau valgyti kebebo kažkokioje zabiegalkoje, kur man smirdėjo
Viskas. Man jau pagailo vyrukų

Paskaitytų šituos mūsų romanus eilinis statistinis Lietuvos vyras..

Reakcijos spėti neapsiimu..
Vargšas nykusis berniukas.. Nebeišmano jis kaip suktis. Elgiasi riteriškai, atoduoda bilietą į teatrą, nes ne spektaklis jam rūpi.. o Dovyylė. Bet ko dėl moterų nepadarysi

Vedasi kebabo iš šunienos valgyt, slapta tikėdamas, jog jo svajonių moteris užvalgius netradicinės mėsytės apaks iš aitros jam ir atsiduos čia pat kebabinėj..
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 23, 15:21)
jau taip senai beverkiau ir se tau kad nori-zliumbiau net pasikukciodama-taip pasiilgau savo ex kad net apciuopiamas tas ilgesys pasidare :
as jau senuka buciau prie radijatoriaus prirakinus ir tris paras liepus man i akis ziuret idant suprastu kokia mano akiu spalva :
Imk mieloji

nusišnypšk nosį. Paraudoti sveika. Sako raudonos akys dabar madoj. Mielai kviečiu sudalyvauti akcijoje Noriu vyro. Laukiu ir daugiau savanorių

Eiti į kiną labai faina vienai.
Jei dar kas vaikus išvaikytų iš salės su čipsai ir traškančiais maišais iš vis rojus būtų

Oi, kaip skaniai pasijuokaiu iš to radiatoriaus ir trijų parų akių spalvos nustatinėjimą

Žvengiu susiriesdama
Mes čia kaip Hipės. Viean kitą mylim, meilė per kraštus liejasi..

Mes už laisvą meilę..
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 23, 15:29)
VGTU, KTU ir pan - neblogas variantas, bet man jau jie per jauni
Žinot dar ką sugalvojau: Lauko tenisas! Visada norėjau jį išmokti žaisti. Gal ten vienišų vyrukų irgi būna? Tik neaišku kada aš visur suspėsiu
O gal į ledo areną dažniau pradėti vaikščioti?
Ale ten irgi vaikigalių su kaupu
Stok į magistrantūrą.. neakivaizdines studijas. Ten bus tikrai pakankamai daug panašaus amžiaus moksliukų

Akinius nuimsi, megztuką mamos megztą perrengsi ir bus tau protingas vyras. Sugebantis paskaičiuoti jūsų meilės ir laikingos ateities kartu koeficientą
Tenisas..?

Visai nieko mintis

Karatė, aikido ir visi kiti centrai..?
Ledo arena atkrinta- ten tik porelės ir vaikai