Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 24, 17:57)
lotuliukas.gif
Matai kaip atspėjau laugh.gif
Jis gal jau planuoja pas tave keltis? laugh.gif
Pamatysi vieną dieną įtartiną tipelį su čimodanu už durų stovint tongue.gif
Man neįsiūlysi aš savą Minedą turiu ir man užtenka problemų.
Pabandyk iškišt kitoms. Aš tau padėsiu. Žodeliu užtarsiu. Sakysiu: "Imkit imkit CrazySun siūlomą vyrą. Labai normalus. Patikėkit GV žodžiu" tongue.gif Kuri čia dėmesingo vyro norėjo.. Abžorytė laugh.gif Tai va jai ir prakišim. laugh.gif Nenori ji ilgai gumos tempt. Šitas variantas pats tas mūsų fainuolei biggrin.gif Abžoryt, kai kartu su šituo žmogum pjausi vestuvinį tortą prisimink mus- CrazySun ir Mane smile.gif

biggrin.gif

jis net nežino, kur aš gyvenu - ačiū Dievui lotuliukas.gif
ačiū, už gerą žodį bigsmile.gif žinai, galvoju..kad dėmesiu tai Abžorytė tikrai nesiskųstų tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tam tam tam tadaaammmm.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 24, 17:51)
Man labiau patinka kai meilę darbais, o ne žodžiais parodo? ax.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 24, 17:53)
jei norėtum ir padarytų biggrin.gif aš nenorėjau dar biggrin.gif

g.gif
Įtariu nesusikalbėjimas gavosi laugh.gif
Aš sakau, kad patinka kai meilę darbais rodo. O tu man " Padarys padarys.. laiminga tave" laugh.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 24, 18:02)
g.gif
Įtariu nesusikalbėjimas gavosi laugh.gif
Aš sakau, kad patinka kai meilę darbais rodo. O tu man " Padarys padarys.. laiminga tave" laugh.gif
lotuliukas.gif

nu, kad ne - jau gėlių buvo nupirkęs, bet taip adreso ir nepasakiau aš jam lotuliukas.gif
atisprašau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juoko priepuolis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 24, 18:00)
tam tam tam tadaaammmm.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Siūlau ištekint Abžorytę jai nežinant laugh.gif
Kaip senais laikais. Suderam ir viskas. lotuliukas.gif

p.s. Grįš Abžoriukas- bus mums už tokias mintis laugh.gif Tikiuosi labai neužpuks. Nugis mes gero norėjom laugh.gif

Pwerpuff... biggrin.gif
Kaip vakaroji?
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 24, 18:07)
nu, kad ne - jau gėlių buvo nupirkęs, bet taip adreso ir nepasakiau aš jam 

lotuliukas.gif
Mąstau.. o prezervatyvų prigriebė? laugh.gif
Bet kokių tik durnių ant šio pasaulio pilna.. mega_shok.gif
Valgyt užsimaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 24, 18:12)

p.s. Grįš Abžoriukas- bus mums už tokias mintis laugh.gif Tikiuosi labai neužpuks. Nugis mes gero norėjom laugh.gif
Pwerpuff... biggrin.gif
Kaip vakaroji?
Papildyta:
lotuliukas.gif 
Mąstau.. o prezervatyvų prigriebė? laugh.gif
Bet kokių tik durnių ant šio pasaulio pilna..  mega_shok.gif
Valgyt užsimaniau smile.gif

ok, su derinu su vyru ir jau viskas, skaityk, Abžoriukas ženota biggrin.gif

durnių durnių..oi...... lotuliukas.gif

skanaus, pavalgyk ta proga drinks_cheers.gif

o aš bėgu, gero vakaro wub.gif
nelauktų svečių savaitgalis kažkoks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 23, 17:52)
GV, pasitikiu tavim, uzsimink, kad cia kartais tokia grazuole lankosi, geru ideju apie vyno skyriu pasiulo, paminek geru zodziu per savaitgali  tongue.gif  Gal kada tau ir mano pagalbos reikes, kaimynka tu mano  mirksiukas.gif

Tai va nergaitės mirksiukas.gif

Turim mes čia tokią gražuolę, mano beveik kaimynę pagal gyvenamąją vietą BJUTI biggrin.gif Tiesiog nereali moteris, puikios nuotaikos šalininkė, vyno žinovė, visai neprasta mama ir gera darbuotoja smile.gif Griekas jos nepaminėti biggrin.gif Su didžiausiu malonumu miniu ją ir laukiu sugrįžtant iš šeimos susitikimo smile.gif

Atsakyti
Kur gi Jūs?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 24 lapkričio 2007 - 18:03
Labas vakaras visom 4u.gif Tik is vilniaus pargrizau ir puoliau skaityt ka priraset lotuliukas.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 24, 00:01)

Aš kaip tik pasijungiau, kad tau pasakyti, jog dabar pradėjo rodyti kažkokį filmą ir ten vaidina Britany Murpfy (neturiu daba kada ieškot kaip tiksliai rašosi), tai tik parodė ir man kažkodėl susiasociavo su tavimi biggrin.gif powepuff, tu kartais nepanaši į ją? biggrin.gif

Na nelabai as i ja panasi-labiau gal i Uma Turman-nors net nzn bet jau 3 zmones sake kad i ja panasi tai gal.. g.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 24, 16:28)
Ir kaip aš Jums nepapasakojau šio ryto bajerio parduotuvėj laugh.gif
Taigi.. aš parduotuvėj, prie kavų žioplinėju, žiūrinėju.. Ir tik girdžiu vyrišką balsą "Man tai šita skaniausia". Raudonis tik nupylė.. Čia dabar myslinu nejau nė krist ant žemės nereikės laugh.gif Pasižiūrėjau labai neblogas vyrukas, toks prie meno truputį. Bet kažkaip suveikė instinktai čiupau kavą ir atitupsta atitupsta kiek kojos neša laugh.gif

Cia geras GV lotuliukas.gif lotuliukas.gif As ir pati taip visada darau papuolus i panasias situacijas-ir kuo labiau man vyrukas patinka tuo greiciau as nuo jo begu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras! Tai vis krizenat biggrin.gif
Aš šiandien pagelbėjau broliui šiek tiek ax.gif O toliau niekur keliauti nesinori. Lyja. Geriausiai man tokiu oru namie smile.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 24, 11:44)
beje, o kuriam Kauno gale Tu? smile.gif (ateičiai, kad žinot..  ax.gif )

nu, apie vakar...

ką vakar jūs gero nuveikėt? smile.gif
kokie planai šiandien? smile.gif

Šilainiuose. Pro langus matau Megą smile.gif

Reikėjo kokiam jaunuoliui pamirksėti biggrin.gif Man viena draugė vis sako, kad geriausia yra jaunesni. biggrin.gif Pati jau draugauja virš metų su jaunesniu. Ir anstesnis jaunesnis buvo. Tai žino, mergina, ką sako biggrin.gif

QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 24, 12:24)
aš stipri aš stipri, aš susitvardysiu, viskas bus gerai... fuuu...  dirol.gif

Tu tokia smile.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 24, 14:23)
Zinot gi kaip gerai miegasi issibliovus biggrin.gif biggrin.gif Labai dziaugiuosi, kad buvo tokia diena kaip vakar  4u.gif  4u.gif  Buvo dar kazkokio nerimo, tai as ji isverkiau smile.gif

4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 24, 15:28)
Ir kaip aš Jums nepapasakojau šio ryto bajerio parduotuvėj laugh.gif

Sugalvojai gaudynes pažaisti, o jis nesuprato biggrin.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 24, 17:12)

O už kiek? bigsmile.gif

Atsakyti
Tylu cia..GV maciau rase rase kazka ir pradingo.. verysad.gif gal jau kaimynai neapsikente interneto kabeli nugrauze? lotuliukas.gif
As tai sedziu skaudancia galva. Ir kas baisiausia galva skauda ne nuo isgerto alkoholio-nors sito irgi nemaza buvo-vakar iseidinejau is paryziaus kavines ir akys ismeigtos i telefona-ruosiuosi skambint ir skubu begte i lauka kur maziau triuksminga ir staiga BUM doh.gif nepastebejau stikliniu duru ir taaaip trinktelejau kad guzas ant kaktos issoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif visi ziuri akis issprogdine o as zvengiu ir geda pasakyt kad net negerus buvau anei laso lotuliukas.gif
Tai ka veikinejat mergaites sestadienio vakara? kaip nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 24, 20:17)
Tylu cia..GV maciau rase rase kazka ir pradingo.. verysad.gif  gal jau kaimynai neapsikente interneto kabeli nugrauze? lotuliukas.gif

Hello biggrin.gif
Tylit Jūs, tyliu ir aš. Kol kas dar pati su savim nesišneku laugh.gif Kaimynų šiandien nėra. Galiu žvygaut kiek tik noriu- niekas skersai nežiūrės smile.gif Nieko nerašiau.. Tiesiog paspaudžiau atsakyti ir nuėjau į vonią mirkti smile.gif Dabar džiovinuosi plaukus.
Nuotaikos normalios- vyno noriu ax.gif Žiūriu Kelią į žvaigždes tongue.gif Tiek žinių iš mano parapijos smile.gif

Net man galvą suskaudo paskaičius tavo patirtį. Ledo užsidėk.. ko nors šalto smile.gif
Nors pratus tu gal.. ne pirmas kartas viešai susimušti laugh.gif Pasisaugok tu truputį.
Atsakyti
Nu taip man cia ne naujiena lotuliukas.gif Vis eidama uz ko uzkliunu, nugriunu..valgydama butinai apsidrebsiu, gerdama apsilaistysiu.. lotuliukas.gif Gal uz kokio vyro padabnesnio kada pasiseks uzkliut sakau.. g.gif
Atsakyti