Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 24, 20:48)
Gal uz kokio vyro padabnesnio kada pasiseks uzkliut sakau.. g.gif

Aha. Už traumatologinio skyriaus vedėjo. tongue.gif Būsi daktarienė laugh.gif
Atsakyti
Daktariene but nenoriu-dar i kalejima pasodins lotuliukas.gif O siaip prisiminiau kaip per savo neranguma buvau vyrui tiesiai glebin ipuolus tongue.gif Ejau i teatra visa pasidabinus..su aukstakulniais..kadangi man tas apavas nera iprastas tai zengiant per teatro slenksti kojos susipyne ir kad skridau-tiesiai apsauginiui i glebi doh.gif lotuliukas.gif gaila visai negrazus buvo-o butu tokia romantiska pazinties pradzia... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 24, 20:12)
gaila visai negrazus buvo-o butu tokia romantiska pazinties pradzia... lotuliukas.gif

Pasitreniruok dar truputį ir galėsi labai natūraliai įkristi ir tau patinkančiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 24, 21:25)
Pasitreniruok dar truputį ir galėsi labai natūraliai įkristi ir tau patinkančiam  mirksiukas.gif

Tu kaip visada pilna geru ideju lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos saunuoles smile.gif
Jau kuri laika skaitineju jusu pasisakymus ir spejau visas jus pamegt. GV - tu mano muza ax.gif Pagalvojau kad ir as prisijungsiu prie jusu. Tai kaip - draugaujam? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stelaaa @ 2007 11 24, 20:40)
Sveikos saunuoles  smile.gif
Jau kuri laika skaitineju jusu pasisakymus ir spejau visas jus pamegt. GV - tu mano muza  ax.gif  Pagalvojau kad ir as prisijungsiu prie jusu. Tai kaip - draugaujam?  4u.gif

Būtinai draugaujam drinks_cheers.gif
O iš kur esi?

Atsakyti
siaip esu is Kauno, bet jau metus gyvenu uzsienyje. kaledoms i Lietuva ruosiuos. jau dabar negaliu sulaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stelaaa @ 2007 11 24, 20:47)
siaip esu is Kauno, bet jau metus gyvenu uzsienyje. kaledoms i Lietuva ruosiuos. jau dabar negaliu sulaukt  biggrin.gif

Dvigubos šventės bus drinks_cheers.gif
O meilės lauki, o gal jau sulaukei?
Šiek tiek kaip zekava Zosė jaučiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stelaaa @ 2007 11 24, 21:40)
Sveikos saunuoles  smile.gif
Jau kuri laika skaitineju jusu pasisakymus ir spejau visas jus pamegt. GV - tu mano muza  ax.gif  Pagalvojau kad ir as prisijungsiu prie jusu. Tai kaip - draugaujam?  4u.gif

Sveika atvykus i supermylimiausiu bureli 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man patinka cekavos Zoses thumbup.gif
Nes sedziu prie kompo, nosi krapstau ir galvoju - ar cia paciai pradet apie save pasakotis ar but mandagiai ir laukt kol kas paklaus blush2.gif
Savo meiles jau kaip ir sulaukiau, bet laukiau taip ilgai kad meiles objektas (grazuolio pavidalu) mano gyvenime pasirode jau budamas vedes doh.gif Ot sudzius, nu ir kas jam liepe taip skubet g.gif tai nei nezinau ka daryt mega_shok.gif
Tik nesiuskit manes i koki skyriu "kai isimaiso trecias" ar pan. bukit geros smile.gif Man cia labiau patinka blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Stelaaa @ 2007 11 24, 21:01)
Man patinka cekavos Zoses  thumbup.gif
Nes sedziu prie kompo, nosi krapstau ir galvoju - ar cia paciai pradet apie save pasakotis ar but mandagiai ir laukt kol kas paklaus  blush2.gif
Savo meiles jau kaip ir sulaukiau, bet laukiau taip ilgai kad meiles objektas (grazuolio pavidalu) mano gyvenime pasirode jau budamas vedes  doh.gif  Ot sudzius, nu ir kas jam liepe taip skubet  g.gif  tai nei nezinau ka daryt  mega_shok.gif
Tik nesiuskit manes i koki skyriu "kai isimaiso trecias" ar pan. bukit geros  smile.gif  Man cia labiau patinka blush-anim-cl.gif

Kai pasakei, kad jis vedęs, pirma mano mintis buvo, kad tai nelaiminga meilė blush2.gif Na, tiesiog pagal mano supratimą mano gyvenime ji negalėtų būti laiminga. Mėgstu, kai viskas tvarkingai gyvenime sudėliota ant lentinėlių (Drugeliui turbūt plaukai pasišiauštų nuo mano tokio noro biggrin.gif ), nors deja deja, tos "tvarkingos lentinėles" ir lieka mano fantazijose smile.gif
Atsakyti
Nu as pati visiska betvarke, jokios lentyneles mano gyvenime nesidelioja nors tu ka doh.gif net ir spintoj per bardaka sunku pasakyt kur lentynos blush2.gif O del meiles... man visada isvis buvo ir tebera nesuprantama savoka "nelaiminga meile". Kodel nelaiminga? kad baiges? nu ir kas? skaudu aisku, bet vistiek laiminga buvo. savaite, menesi, desimt metu, koks skirtumas... g.gif
Atsakyti