Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

Labrytis visoms user posted image

Kaip miegojot? Ką sapnavot?

Sugalvojau papuošti mūsų namučius, kad mergaitėms po savaitgalio būtų smagiau sugrįžti ax.gif Pamerksiu gėlių visur.. Dar reikia žvakių. Tuoj uždegsiu. Tik rinkitės greičiau kol nesudegė.. Pasirūpinau gėrimu. Kam vyno kam sulčių, o kam tiesiog vandens.. Pavaišinsiu pyragėliu, sūriu. Turiu net alyvuogių. Muzika.. kokią čia parinkus..? ax.gif Kiek rūpesčių belaukiant? biggrin.gif

Labai laukiam Jūsų sugrįžtant laugh.gif

Atsakyti
Bet jau taip visos išsilaksčiusios rolleyes.gif
Atsakyti
Niekur neissilaksciusios mirksiukas.gif Laukiu ex turi atvaziuot viena daikta pasiimt. Apsizliumbiau vel net paciai sau netiketai po jo skambucio verysad.gif vakar rasiau jam per skypa-reikejo paklaust kai ko o jis neatrase ir dar skypa isjunge doh.gif Tai siandien paskambino as ir paklausiau ko neatraseis-negalejau sako ir viskas aisku kodel negalejo doh.gif Nu taip liudna pasidare kad mane taip lengvai vaikinas pamirso o as dar del jo dziustu vis.. verysad.gif Ech bet uzteks cia savo asarom foruma laistyt lotuliukas.gif Grazus oras uz lango ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, naujai prisijungusios 4u.gif

Sveikos, etatinės supermylimiausios 4u.gif
GV, šaunuolė 4u.gif neatsistebiu Tavim 4u.gif
Powerpuff 4u.gif užjaučiu dėl gūzo blink.gif
Henreriete 4u.gif
Vilte, kaip tas berniukas? bigsmile.gif kaip fain bigsmile.gif

aš noriu miego biggrin.gif
vakar pavakorojom neblogai - tradiciškai pas mane žiūrėjom KIŽ, šokius... ax.gif
nieko gero, bet taip šiltai vakaras praėjo - nėr net ką pasakot - vien vienišės panos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 25, 14:46)
GV, šaunuolė  4u.gif  neatsistebiu Tavim 4u.gif
tradiciškai pas mane žiūrėjom KIŽ, šokius...  ax.gif
bet taip šiltai vakaras praėjo - nėr net ką pasakot - vien vienišės panos  biggrin.gif

biggrin.gif Ar maaaaatei koks gražus Audriukas? wub.gif laugh.gif
Vakaras vien su panom.. Gali ohohoho koks būti. Nereikia nurašyti tokių pasisėdėjimų.. mirksiukas.gif
p.s. Jei nori miego dabar pats tinkamiausiais laikas poguliui tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos user posted image
Kokių jūs gražiai liūdnų minčių prirašėte. Bet tai toks skaidrus liūdesėlis.
Vakar anksti miegot nuėjau, bet niekaip neužmigau, varčiausi. Paskui knygą pradėjau skaityti, kurią šiandien ir pabaigiau: "Kaip įveikti liūdesį". Jau seniai tą knygą nusipirkau, bet tik dabar perskaičiau. Pasirodo tiek daug būdų yra... Rašymas ir išsikalbėjimas taip pat vienas iš jų smile.gif
O dabar pasileidau gamtos garsus ir klausausi.

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 25, 02:43)
...zodziu pasijutau jauna, nes vaikinui 21m tik biggrin.gif biggrin.gif

Ei, bet tu ir esi jauna biggrin.gif Smagu, kad vaikinukas tau tai priminė.
Visos mes čia jaunos user posted image

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 03:00)
Ačiū, kad yra šita tema ir Jūs joje smile.gif

Ačiū, kad esi tu user posted image

QUOTE(Ache23 @ 2007 11 25, 10:23)

Sveika 4u.gif Tikiuosi mūsų kompanijoje jausiesi va taip user posted image

QUOTE(haneriete @ 2007 11 25, 12:37)
Šiandien mano gyvenimas nebe tamsiai pilkas, turbūt gelsvas kaip pas GV, tai aš labai tuo džiaugiuosi  bigsmile.gif 

Štai tau geltona gėlytė user posted image

Powerpuff, visa praeina. Pažadu smile.gif

Radau šypsenėlių puslapį, tai dabar žaidžiu hihihi.gif
Atsakyti
Laba diena visoms smile.gif

Na apie ta savo pasimatyma nieko pasakyt daug neturiu...Siaip vaikinukas is vieno pazinciu portalo biggrin.gif Plepejom visa vakara ir kazkaip sutarem prasiblaskyt smile.gif
Na..nera jis ypatingas, eilinis studentelis...bet linksma buvo su juo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 14:52)
biggrin.gif Ar maaaaatei koks gražus Audriukas? wub.gif laugh.gif
Vakaras vien su panom.. Gali ohohoho koks būti. Nereikia nurašyti tokių pasisėdėjimų.. mirksiukas.gif
p.s. Jei nori miego dabar pats tinkamiausiais laikas poguliui tongue.gif

kad aš nenurašau - man labai patinka bigsmile.gif tik kad vakar-užvakar nerealiai keistai jaučiaus, kai nenorėjau nieko, bet nesėdėjau namie, vaidinau linksmą ir buvo a la viskas ok...žodž (labai patinka Drugelio trumpinys šitas biggrin.gif ), Tave gerai suprantu, turbūt jaučiaus panašiai (gal dar ir jaučiuos), tik kad buvo pilna žmogeliukų pas mane..

o dėl miego..aš neperseniausiai atsikėliau lotuliukas.gif

kaip Tu GV šian? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 25, 13:46)
nieko gero, bet taip šiltai vakaras praėjo - nėr net ką pasakot - vien vienišės panos  biggrin.gif

O man labai fainai atrodo taviškis vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 14:57)
Radau šypsenėlių puslapį, tai dabar žaidžiu  hihihi.gif

lotuliukas.gif
Yra čia daugiau tokių mėgėjų pažaisti.. ax.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 25, 14:58)
kaip Tu GV šian? smile.gif

Viskas tvarkoj. mirksiukas.gif
Neatsakei..Ar matei koks Audriukas iš Kelio į žvaigždes gražus? lotuliukas.gif
---

Vilte, klausyk, kiek tau metų..? ax.gif Galvojau, kad 19.. biggrin.gif

Abžoryte
.. ko tyliai sėdi. Prabilk ir marš namų statyt. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 25 lapkričio 2007 - 14:09
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 14:07)

Vilte, klausyk, kiek tau metų..? ax.gif Galvojau, kad 19.. biggrin.gif
[b]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano vaikui 2.5 biggrin.gif biggrin.gif Man 23
Atsakyti
Vilte, tau 23? biggrin.gif taip įdomiai tada skamba, kad jauna pasijutai lotuliukas.gif

Papildyta:
Šiandien lygiai 4 metai, kai pradėjau draugauti (tai skaičiuojama nuo pirmo bučkio) su savo ypatinguoju ex. Viską atiduočiau, kad galėčiau ta proga su juo nukeliauti į Vokiečių čili kaimą cepelinų rolleyes.gif
Atsakyti