Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

Tai štai mergaitės smile.gif

Pirmą kartą jaučiu nerealų norą miegoti. Jaučiuosi gyvas zombis mega_shok.gif

Gero vakaro pramogaujančioms laugh.gif

user posted image

Ir saldžių sapnų miegaliukėm biggrin.gif

user posted image

----

Aišku, nepamirškit, kad kiekviena privalot rytoj savaitgalio veiksmų raportą pateikti. Nepateikusių laukia itin griežtos bausmės gun_bandana.gif

Atsakyti
Labanakt GV ir kitoms i patalus keliaujanciom 4u.gif As jau irgi miegu beveik-keliausiu i lovyte smile.gif user posted image
Atsakyti
Tik atsiguliau ir išgaravo visi miegai. Atsinešiau citriną, guliu, graužiu ją, filmą per LNK vėpsau.
Atsakyti
as irgi vos iki lovos nusliauziau o dabar ziuriu kad dar galiu ir panemiegot biski lotuliukas.gif nutariau trumpam cia nori ikist ir ka gi cia randu? lotuliukas.gif
Atsakyti
o ką tu čia radai? g.gif lotuliukas.gif
Dominyyka ko nemiegi tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 25 lapkričio 2007 - 00:24
gryzau is drauges,girta visa,nerealiai girta...........rasau ir ciut matau......miego nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 25, 01:32)
gryzau is drauges,girta visa,nerealiai girta...........rasau ir ciut matau......miego nenoriu.

Kaip aš tau pavydžiu tokios būsenos lotuliukas.gif
Atsakyti
Pabijojusi GV grasinimu skubu raportuoti biggrin.gif
pasimatymas thumbup.gif isgerem kavos, pavalgem ledu valakampiuose sededami masinoj biggrin.gif siaip pasivazinejom mieste...kalbejom beleka..ir rimtai...zodziu pasijutau jauna, nes vaikinui 21m tik biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neima miegas. Nieko negaliu padaryti. Aš esu pelėda priklausoma nuo SM doh.gif Ar bebūna blogiau? Ir išvis galėčiau dabar privaryt tiek depresijos, kad Supermamamos serveriai palūžtų biggrin.gif Liūdna GV šiuo metu. Labai liūdna. Norėčiau nuverkti kokį posmelį, bet neišeina. Gniužulas gerklėje stovi, bet ašarų nėra. Matyt, skysčių per mažai vartoju? Viskas nuo rytojaus griežtai 2 litrai vandens. Bus sveika ir odai, ir figūrai ir net gelbės liūdnumo minutėmis. biggrin.gif Skauda sielą ir kūną. Pabandžiau naminį depiliavimosi būdą vašku. Jausmas toks tarsi degtų kojos ax.gif Sielą skauda, nes tikrai atsibodo būti vienai. Tikrai atsibodo. Atsibodo visų būti vadinamai stipria mergina. Nuo vaikystės buvo kalama- moteriai vyras reikalingas tik giminei pratęsti doh.gif Neišmokau šitos pamokos ax.gif Baisiai noriu surasti savo žmogų, kuriam būčiau miela klykianti iš laimės, nusišnekanti, tinginti, susirūpinusi ir visokia kitokia. Noriu eiti pasivaikščioti susikibus už rankų, noriu turėti žmogų su kuriuo būtų gera per šventes. Iš draugų dažnai girdžiu kaip jie mane myli, nes aš esu GV. Pašėlus, visada skleidžianti geras emocijas ir vis įsivelianti į visokias istorijas mega_shok.gif Esu dėkinga gyvenimui už žmones, kurie supa mane. Dėkinga, kad radau Jus- Supermylimiausias. Iki to laiko atrodė, jod Lietuvos Respublikoje yra tik dvi kategorijos moterų- turinčios žmogų ir senmergės. Viskas. Galvojau tikrai esanti viena tokia. Visos draugės ištekėjusios, turi rimtus draugus, gyvenimus ir į mane kartai žiūri keistai. Kažkaip joms nesuvokiama, kad jauna, sveika ir ne baisi mergina gali gyventi viena.. Ir dar kažkas sakė, kad atgyveno tokios pažiūros- nė velnio. Skaičiau labai įdomią istoriją apie moterį, kuri netekusi savo gyvenimo meilės nusižudė, atėmė sau gyvybę. Šiais laikais niekas nesižudo. Moterys daro karjeras, gyvena net geriau nei už tas sužieduotas.. bet labai abejoju ar jos laimingos. Viename forume skaičiau moters mintis.. Ji teigia neradusi meilės, todėl nužudė savo sielą. Apkrovė save darbais, papildomais užsiėmimais, veikla. Kol ji dirba- neskauda. Vakare grįžta nusikalus po darbų ir sminga net savęs neperspėjus. Taip ir gyvena.

Tikiu, kad ras ir mane ta meilė. Negali ji nepastebėti blondinės. Juk iš toli matausi- geltoni plaukai šviečia per atstumą laugh.gifŽinau, jog ji aplankis ir Jus visas- anksčiau ir vėliau... Belieka tik laukti, o gal reikia imtis veiksmų.. Kaip ten bebūtų esu per plauką nuo to, kad dabar atsikelčiau, ant savo šilkinių naktinukų užsimesčiau striukytę ir patraukčiau į naktinę Maksimą vykdyti akcijos "Noriu vyro". Nesvarbu, kad tokiu laiku apart pardavėjų, vienos kasisninkės, pavienių girtų kompanijų nieko nėra. Bet palaukit.. yra ir vyras- apsauginis biggrin.gif

Išeitis visada yra. Tik reikia pagalvoti.
Prirašiau visko čia. Galvoju viešinti ar ne.
Nebeliūdna. Ramu viduj patapo. SM terapija vadinasi veikia:D Teigiamai veikia ir žvakės. Jas degint išmokau Jūsų dėka. Tokio malonumo nebuvau atradus.
Galvoju ką dar nuveikus vidury nakties.. Gal rimtai į Maksimą??? Nutarta varau ax.gif Nusipirksiu Kento ir ledų ax.gif Pasivaikčiojus miegosis geriau... tikiuosi.

Ačiū, kad yra šita tema ir Jūs joje smile.gif

Rytoj, kad be raporto čia nesirodytumėt. Parašot viską- ką veikėt, kaip jautėtės, kas nustebino, ko išmokot naujo iš gyvenimo, kas nustebino ir t.t.

Primenu, jog rytoj grįžta Vakarė. Tokia pati naktinė blūdinėtoja kaip ir aš laugh.gif
Laukiam jos ir lauktuvių tongue.gif

Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif
Oj GV paskaiciau tavo posta tai sirdi suspaude..console.gif lygiai taip ir pati pasijauciu kartais-pabosta vaidint kokia as sauni ir kieta ir kaip as dziaugiuosi budama viena dabar..ir kaip mano gyvenimas kupinas veiksmo ir linksmybiu. Bet kartais kai pasibaigia linksmybes, kai begi begi ir staiga sustoji, ir staiga viskas taip beprasmiska atrodo-nes nera zmogaus kuris dziaugtusi tave pamates griztancia is vakarelio ir ryskiai padauginusia alaus su degitne lotuliukas.gif tokio kuriam atsikelus ryte be makiazo ir su kaltunu plaukuose butum pati graziausia..taip norisi kad kazkas tave myletu "be nesamoniu ir be salygu".. labai tikiuosi kad toks zmogus kazkur vaiksto sia zeme..ir tikiuosi jis ilgai neuztruks ir mane suras, nes as jau jo baisiai pasiilgau.. blush2.gif
Ateis svente i musu kiema-tikiu, privalau tiketi. Juk tokiu sauniu mergaiciu kaip cia as dar nesu macius thumbup.gif Tikrai! nesuprantu ka tie vyrai sau galvoja? schmoll.gif
Vilte kaip smagu kad tavo pasimatymas puikiai pavyko wub.gif Is kur ta jaunuoli istraukei? Greit pasakok viska mirksiukas.gif
Atsakyti
tuk tuk...
labas rytas...
Narsiau po supermama iskodama kazko - kas paguostu... radau jus, tupincias temeleje... Nutariau uzsukti... tiesiog p-amiklinti pirstus ir siek tiek atgaivinti smegenis...
Nesu vienisa - bent jau oficialiai... Turiu zmogu, kuri myliu jau 2 metus. Du metus gyvename kartu... Bet as vienisa... As visur viena, ir kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad taip yra.... Neturiu paguodos, neturiu kas lauktu... Jei viskas budavo gerai, tai pusantro karto metuose viskas apsisuka akstyn kojomis ir sprogsta aip muilo burbulas...
Siandien yra ta pati busena, kai balansuoju ant isprotejimo ir suvokimo, kad toks gyvenimas krasto...
Yra dvi iseitys - kenteti... ir kita iseitis - susikrauti daiktus, ir iseiti i nezinia...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Aš išmiegojau laaaaabai gerai bigsmile.gif
Perskaičiau GV vakarykštes mintis, kaip pažįstama wink.gif su tam tikrais pakeitimais, bet labai žinomas jausmas rolleyes.gif
Nieko, aš žinau, kad pas mane bus gerai, pas GV irgi bus gerai, pas visas kitas irgi viskas bus gerai. Su ta meile smile.gif
Aš pakeisčiau posakį iš pirmo puslapio. MEILĖ ateis, juk jai irgi smalsu mirksiukas.gif
Šiandien mano gyvenimas nebe tamsiai pilkas, turbūt gelsvas kaip pas GV, tai aš labai tuo džiaugiuosi bigsmile.gif
Labas, Ache smile.gif
Papildyta:
Aj taip, dar apie Viltes pasimatymą neparašiau bigsmile.gif
Labai faina yahoo.gif Aš tikiuosi esi dabar pilna gerų emocijų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 25 lapkričio 2007 - 12:34