Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(grange @ 2006 04 12, 23:27)
Nu lyg ir viska is eiles perziurejau, bet nemaciau,kad kas butu foto ideje kalijos.. iskilo man klausimas, kokia as gele turiu, sako,kad kalija, bet kazkodel as abejoju..nes nuo tokios, kokia as maciau kalija, tai sita skiriasi...  g.gif

Tikru tikriausia baltaziede kalija. O kam jai stulpas? g.gif Ji tikrai aplink ji nesivynios, nemaisyk su filodendru.
Atsakyti
Blyn , katinas dveju kaliju lapus apkramte cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Mano suo tai irgi kalijas megsta. Negaliu laikyt pasiekiamoj vietoj. O dar sako jos nuodingos. Lygiai taip pat skaniai kremta ir spatifili. Vienakart visi lapai buvo nuplesyti ir apgrauzti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 13, 11:52)
Tikru tikriausia baltaziede kalija. O kam jai stulpas?  g.gif Ji tikrai aplink ji nesivynios, nemaisyk su filodendru.

dejau stulpa,kol dar nezinojau, kas cia per gele.. ir be to, lapai virsta i sonus, tai siek tiek priremiau ir laikesi geriau.
Pernesiau ant pietines palanges, bet po keliu dienu pamaciau, kad jai ten nepatinka schmoll.gif pradejo vysti, ir lapai pakito, tai nezinau, nesiau atgal, tegu auga ten. ziuresim, lauksiu ziedu tada..
Atsakyti
QUOTE(žana @ 2006 04 15, 19:18)
Blyn , katinas dveju kaliju lapus apkramte cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2006 04 15, 21:41)
Mano suo tai irgi kalijas megsta. Negaliu laikyt pasiekiamoj vietoj. O dar sako jos nuodingos. Lygiai taip pat skaniai kremta ir spatifili. Vienakart visi lapai buvo nuplesyti ir apgrauzti.

Mano kalijų niekas negraužia dėl vienos labai paprastos priežasties - jos vis dar nedygsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Apie mano katina reik rašyt kur rašoma apie augalu kenkejus doh.gif Jau tiek geliu sugadines schmoll.gif O jam skirtos žolytes neėda nors tu ka,siaubas doh.gif
Atsakyti
Renkasi kas skaniau lotuliukas.gif pas mane tas pats irnesakyk.gif , tik ne katinas, o suo ta daro.
Atsakyti
O kaip, Tina, tavo kalijos laikosi, mudvi kažkur panašiu metu sodinom, bet mano tai nerodo kol kas jokių gyvybės ženklų verysad.gif
Atsakyti
Man irgi. Uztat jei nesudigs, daugiau tu spalvotu ir nepirksiu. Reiskias ne mano kvietkelis schmoll.gif
Atsakyti
Mano katė irgi specifilį labai mėgsta padraskyti doh.gif
Atsakyti
Sudygo mano kalija geltona clap.gif Atradau siandien maza daigeli belendant.

Is tos laimes net klivija, vietoj kalija parasiau, blush2.gif tai istaisiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 17 balandžio 2006 - 21:09
QUOTE(Tina* @ 2006 04 17, 23:08)
Sudygo mano kalija geltona  clap.gif Atradau siandien maza daigeli belendant.

Is tos laimes net klivija, vietoj kalija parasiau,  blush2.gif tai istaisiau  ax.gif

Tai lauksiu, gal ir mano dar išlys g.gif
Atsakyti