Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

O jei pas mane labai sausas oras ar augtu kalija? g.gif
Padekit apsispresti - sodinti man ja ar neverta? 4u.gif
Atsakyti
jei ta baltoji, tai tikrai augs ax.gif
Atsakyti
Siltnamy paprastai buna dregna, o ne sausa.

O kokie grazus lapukai, marguciai wub.gif per kiek laiko tokie uzaugo?

As baltos nuotrauka imeciau i savo galerija parase.
Atsakyti
Kol sudygo gal 2-3 savaitės praėjo, o lapukai styptelėjo per kokias 10d.
Atsakyti
Tai gal ir pas mane taip bus bigsmile.gif , nes jau kyso daigelis.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 19, 20:03)
Siltnamy paprastai buna dregna, o ne sausa.

O kokie grazus lapukai, marguciai  wub.gif per kiek laiko tokie uzaugo?

As baltos nuotrauka imeciau i savo galerija parase.

Tai kad tas šiltnamis sode smile.gif O laistomas jis tik savaitgaliais. Jei dienomis kokių +20 tai šiltnamyje +40 tikriausiai. Juk net žemė susausta biggrin.gif O kiek žinau, tai kalijos vos ne pelkių augalai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 04 20, 01:06)
Tai kad tas šiltnamis sode smile.gif O laistomas jis tik savaitgaliais. Jei dienomis kokių +20 tai šiltnamyje +40 tikriausiai. Juk net žemė susausta  biggrin.gif O kiek žinau, tai kalijos vos ne pelkių augalai.  ax.gif

Aš išnešiau savo pasodintas kalijas į šiltnamį, bet jau pikta esu baisiausiai, kad nedygsta verysad.gif

Beje, Tina, nėra pas mus tos gėlės, tai taip kad ...... mirksiukas.gif
O jei rimtai, tai galėtum parašyti daugiau apie ją, gal į až, kaip auginimas, ar žaliuoja žiemą vasarą, ar kaip amarilis, nemeta lapus.
Atsakyti
Taip kalijos tikrai beveik pelkiu augalai. Tikra tiesa. Tik as savo patirty macius tik dregnus siltnamius blush2.gif
Zefiranto lapeliai man asmeniskai nera dekoratyvus. Buna periodas, kai jis juos beveik visai numeta ir tada pasipila ziedai. Priziuriu kaip ir kitas kambarines geles, nieko ypatingo. Vasara galima ikasti lauke i gelyna.
Galiu duot svoguniuka, bet teks i Kauna atvaziuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 20, 23:35)
Taip kalijos tikrai beveik pelkiu augalai. Tikra tiesa. Tik as savo patirty macius tik dregnus siltnamius  blush2.gif
Zefiranto lapeliai man asmeniskai nera dekoratyvus. Buna periodas, kai jis juos beveik visai numeta ir tada pasipila ziedai. Priziuriu kaip ir kitas kambarines geles, nieko ypatingo. Vasara galima ikasti lauke i gelyna.

Nu supykus esu ant tų savo kalijų, 15 litų išleidau, o nedygsta nei viena, pasityčiojimas kažkoks, ane? g.gif lotuliukas.gif

Į Kauną tai atvažiuosiu kitą savaitę, į KTU reikia pas dėstytojus, tai galim ir susitikti kur, jei tu laisva, o pas tą giminaitį tai neaišku kada važiuosim, jaučiu negreit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 20, 21:35)
Taip kalijos tikrai beveik pelkiu augalai. Tikra tiesa. Tik as savo patirty macius tik dregnus siltnamius  blush2.gif

O jei pasodinus tiesiog lauke kaliją? g.gif Labai jau skaudu būtų jei koks gyvis apgražtų ar didesnis lietus lapus sulaužytų doh.gif smile.gif
Atsakyti
Tai mergytės, ar galit kuri pasakyti, ar reikia šiemet sudaigintą kaliją į lauką persodinti, ar šiemet dar vazonėlyje galima auginti iki kitos vasarėlės.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dutė @ 2006 04 21, 11:19)
Tai mergytės, ar galit kuri pasakyti, ar reikia šiemet sudaigintą kaliją į lauką persodinti, ar šiemet dar vazonėlyje galima auginti iki kitos vasarėlės.... g.gif  g.gif  g.gif

Tai jaučiu galima ir su vazonėliu išnešti ir pastatyti, juk jei užeitų smarkus lietus, galima greit įsinešti į vidų ir nieko blogo jai neatsitiks, ar ne ? blush2.gif
Atsakyti