Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

blink.gif blink.gif blink.gif Mano kalija lapu prisiaugyno milžinišku doh.gif ,o žiedu vis ner . g.gif Pernai ir užpernai ,atrodo,greiciau pražysdavo.Man su juodom kalijom tai buvo,išleidau 19lt.už gumba ir nieko neišlyndo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 04 20, 22:24)
Į Kauną tai atvažiuosiu kitą savaitę, į KTU reikia pas dėstytojus, tai galim ir susitikti kur, jei tu laisva, o pas tą giminaitį tai neaišku kada važiuosim, jaučiu negreit  g.gif

Tai gal mano grupioke neakivaizdininke diploma rasanti busi? smile.gif Ot bajeris butu...
Dabar tai labai apsirgus esu, bet gal pasveiksiu iki kt savaites.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 21, 18:07)
Tai gal mano grupioke neakivaizdininke diploma rasanti busi? smile.gif Ot bajeris butu...
Dabar tai labai apsirgus esu, bet gal pasveiksiu iki kt savaites.

O tai tu, mergyt, irgi mokaisi KTU? Aš mokausi KTU 4 kurse, dieniniam, bet Tauragėj, dėstytojai pas mus atvažiuoja iš Kauno, bet kadangi rašau diplominį, tai reikia pasikonsultuoti su dėstytoja dėl tyrimo. Pas ką rašai, kokia tema?

Čia aišku buvo ne į temą, o dabar į temą lotuliukas.gif
Šiandien nusipirkau 12 zefyrantų, atvežė pas mus į žalią stotelę,clap.gif bet vistiek reikia apžiūrėti atidžiau tavo gėles, gal kitos kokios užsinorėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Prasom. biggrin.gif Kaip faina kad nusipirkai ju, sekmes dideles, kad tik sudigtu smile.gif 4u.gif As tai neakivaizdininke, 5 kursas, verslo adm. O tu kokios spec.?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 21, 23:13)
Prasom.  biggrin.gif Kaip faina kad nusipirkai ju, sekmes dideles, kad tik sudigtu smile.gif  4u.gif As tai neakivaizdininke, 5 kursas, verslo adm. O tu kokios spec.?

Aš jau pasodinau tuos svogūnėlius į vazoną ir išnešiau į šiltnamį smile.gif

Aš studijuoju taip pat verslo administravimą. mirksiukas.gif Pas ką rašai diplominį?

O kaip tavo kalija, mano tai nė velnio nedygsta, tikiuosi su tais zefyrais seksis geriau biggrin.gif

Tai niekieno kalijos dar nežydi?
Atsakyti
Sveikutes,

as savo kalija maciau pries dvi savaites, tai net nezinau kas ten vyksta. Uztat dar nusipirkau kaliju, grisiu "namo" ir pasodinsiu, gal nebus per velu sodinti g.gif

ne i tema, bet pasigirsiu kaip graziai mano amarilis zydi tokie dideli balti ziedai su rusvais dryziais, bet maciau tik per kompa, kaip graudu, kad negalejau is arciau paziureti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiniete333: 22 balandžio 2006 - 07:38
QUOTE(irina B @ 2006 04 21, 21:55)
Aš studijuoju taip pat verslo administravimą.  mirksiukas.gif  Pas ką rašai diplominį?

Parasiau tau i az.
O mano kalija dygsta, bet labai jau letais tempais.
Atsakyti
Aš jau senokai auginu kalijas. Žydi jos pas mane rudenį, kartais žiemą. Vasarą išsodinu jas į lauką, augalas akivaizdžiai atsigauna, lapai pasidaro mažesni, tvirtesni, žalesni. Na o rudenį parsinešu namo, atgal susodinusi į vazoną, tik atskiriu smulkias ataugas. Į vazoną sukišu gal kokius du didesnius ūglius. Tada beveik iš karto ima žydėti.O kai vazone per daug augalų, žiedams nelieka jėgų matyt, nes kai neatskiriu, tai ir nežydi.
Atsakyti
Tikra tiesa, 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2006 04 24, 17:58)
Aš jau senokai auginu kalijas. Žydi jos pas mane rudenį, kartais žiemą. Vasarą išsodinu jas į lauką, augalas akivaizdžiai atsigauna, lapai pasidaro mažesni, tvirtesni, žalesni. Na o rudenį parsinešu namo, atgal susodinusi į vazoną, tik atskiriu smulkias ataugas. Į vazoną sukišu gal kokius du didesnius ūglius. Tada beveik iš karto ima žydėti.O kai vazone per daug augalų, žiedams nelieka jėgų matyt, nes kai neatskiriu, tai ir nežydi.

Bet ar neapgraužia kokie gyviai g.gif Man vis baisoka persodinti. Kada jūs sodinate? O jei ir šiais metais tik išdygusi kalija iš gumbo, ją irgi galima sodinti į lauką? smile.gif
Atsakyti
Aš išsodinu tada, kai jau tikrai nebebūna šalnų, gegužės mėnesį gal. Nieks man jų nei vienais metais nėra apgraužęs, tik šuo porą kartų lotuliukas.gif Tai šiemetinei irgi lauke blogiau tikrai nebus, atvirkščiai, sustiprės.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2006 04 24, 19:59)
Aš išsodinu tada, kai jau tikrai nebebūna šalnų, gegužės mėnesį gal. Nieks man jų nei vienais metais nėra apgraužęs, tik šuo porą kartų  lotuliukas.gif  Tai šiemetinei irgi lauke blogiau tikrai nebus, atvirkščiai, sustiprės.

Ačiū mirksiukas.gif Bandysiu sodinti biggrin.gif ir laukti žiedelių wub.gif
Atsakyti