Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

kaip pasiziuri tokias kaliju foto tai uzsimanai pati jas auginti, kur ju buna pirkti jos ir gumbu auga, sitoj sriti visai zalia as niekad apie kalijas nesidomejau, bet kaip pamaciau toki grozi tai tikraiuzsimaniau ir as smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 08 04, 22:42)
kaip pasiziuri tokias kaliju foto tai uzsimanai pati jas auginti, kur ju buna pirkti jos ir gumbu auga, sitoj sriti visai zalia as niekad apie kalijas nesidomejau, bet kaip pamaciau toki grozi tai tikraiuzsimaniau ir as smile.gif  blush2.gif

Dauguma iš gumbų. Šiaip ankstyvą pavasarį jos yra sodinamos. Bet mačiau, kad yra tokių kalijų kurios yra sodinamos rudenį bigsmile.gif O pirkti būna dažniausiai sufasuotos gėlių parduotuvėse, prekybos centruose.
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 08 04, 23:50)
Dauguma iš gumbų. Šiaip ankstyvą pavasarį jos yra sodinamos. Bet mačiau, kad yra tokių kalijų kurios yra sodinamos rudenį  bigsmile.gif O pirkti būna dažniausiai sufasuotos gėlių parduotuvėse, prekybos centruose.

labai aciu, tikari atreipsiu dabar i jas demesi, tirai labai grazu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 08 04, 23:51)
labai aciu, tikari atreipsiu dabar i jas demesi, tirai labai grazu smile.gif  thumbup.gif

Prašom. Aišku jų būna ir pirkti jau užaugintų ir žydinčių. Bet asmeniškai man smagiau yra užsiauginti iš gumbų. blush2.gif O ir jau paaugintų kalijų kainos prasideda nuo 30 litų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 08 05, 00:55)
Prašom. Aišku jų būna ir pirkti jau užaugintų ir žydinčių. Bet asmeniškai man smagiau yra užsiauginti iš gumbų. blush2.gif O ir jau paaugintų kalijų kainos prasideda nuo 30 litų  doh.gif

man taip pat smagiau pacia augintis, matai kaip tas augalelis auga, tikrai gatavo jau nepirksiu, paziuresiu ju pirkti, gal rasiu kur rudeni sodina, bet tada turesiu auginti kambari, o kaip jos pernesa sildyma, daugelis geliu jo nemegsta tai gal ir ji gali nukti, tai gal geriau sodinti pavasari? smile.gif g.gif
Atsakyti
Pas mane tai normaliai jos ziemoja. Rudeni zydi, paskui dar pavasari. Idomiai taip.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 08 05, 10:10)
Pas mane tai normaliai jos ziemoja. Rudeni zydi, paskui dar pavasari. Idomiai taip.

tai gal tada ir pas mane jos isilaikytu, reiks paieskoti ju nusipirkti smile.gif
Atsakyti
O kodel gi ne? Jokiu stebuklu ju auginime nera.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 08 05, 21:23)
O kodel gi ne? Jokiu stebuklu ju auginime nera.

tai as abejoju del to kad ziema buna labai isdziovintas oras nuo sildimo, tai daug gelyciu pas mane pradeda nukti, ta del to ir galvoju smile.gif
Atsakyti
O tu nestatyk ant palanges, o salia kur nors. Nusipirk oro drekintuva, salia pastatyk. Gal pades kazkiek.
Atsakyti
Elioto kaliju nuo rudenio galesiu..Siuo metu lauke pasodintos.Vienos perzydejo,viena maciau zydi.Pries ziema iskasiu,galesiu perleisti,jei tinka geltonai zydinti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 08 06, 19:46)
O tu nestatyk ant palanges, o salia kur nors. Nusipirk oro drekintuva, salia pastatyk. Gal pades kazkiek.

o kur tu oro drekintuvu buna pirkti ir kiek mazdaug kainuoja? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Regila @ 2006 08 06, 20:39)
Elioto kaliju nuo rudenio galesiu..Siuo metu lauke pasodintos.Vienos perzydejo,viena maciau zydi.Pries ziema iskasiu,galesiu perleisti,jei tinka geltonai zydinti.

jei turesi tai as ju tikrai noreciau blush2.gif
Atsakyti