Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Visur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 07 13, 11:47)
Kalijos stypsta, kai sviesos per mazai. Joms patinka pavesingos ir sviesios vietos.

gal ir tiesa g.gif maniske ruzavos kotelis tik gal 1cm.atrodo kaip tiesiai is zemiu islindus .Idomu kodel taip?auga balkone.ir trasu gauna ..
Atsakyti
Lovelyje,vazonelyje auga prasciau,lyginant su augimu lauke.Esu auginusi ir as vazone.Bet turint galimybe isnest i lauka-pasinaudokit ja.Gumbai zenkliai paaugs,lapai bus ant ilgesniu kotu,ziedai israiskingi.Lauko salygos sutvertos joms-pakedena lapelius..
Atsakyti
O ir toms spalvotoms galima i lauka?
Atsakyti
Joms ne tik,kad galima,bet ir geriau augti per vasara lauke.Tik reikia parinkti vieta po medziais-pavesinga.Manosios geltonos,auga keli metai ir nebrokuoja vietos..tik zydi.
Atsakyti
Bet dabar tai jau turbut per velu ikist kur g.gif Dar siandien nuo kenkeju nupurskiau, nes kazkokiais voratinkliais lapai apsiraizge, itariu tos baisiosios uzpuole blink.gif
Atsakyti
Stai del tu kenkeju ir isveziau sodan.Jei turit galimybe nors su vazonu isneskit i lauka.Padekit po medziu.Bus geriau nei kambaryje ar balkone.
Atsakyti
O tai lauke jie nepuola g.gif pvz. voratinklines erkutes?
Atsakyti
"Žadinu" temą lotuliukas.gif Kaip jūsų augintinės gyvuoja, jau iškasėte? Aš baltąsias paprastąsias susodinau į vazoną, bet dar stovi lauke. Geltonąsias jaunikles laikiau ant palangės, tai dabar lapai pradėjo gelsti.... Pramazinau šiemet nepersodindama laukan g.gif
Atsakyti
Mano geltona irgi jau lapus "pamete". Cia jos visada taip rudeni-ziema? g.gif nes baltos zaliuoja kiaurus metus.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 10 02, 22:38)
Mano geltona irgi jau lapus "pamete". Cia jos visada taip rudeni-ziema?  g.gif nes baltos zaliuoja kiaurus metus.

Regis taip unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Ir man labai rūpi ką su tom geltonom daryti, pirmi metai auginu, neturiu jokios patirties. g.gif Maniškė dar bujoja ir vieną žiedą dar tebeturi, auga vazone, tik aš ją iš lauko į šiltnamį perkėliau, bijau kad nesupūtų tiek daug lietaus. O ką man su ja toliau daryti, laikti kol nušals ir nešti su visu vazonu kur nors į rūsį, ar ištraukus iš vazono laikyti durpėse ar kokiose pjuvenose? Šitos geltonos kiek suprantu yra lauko, ne kambarinės.
Atsakyti