Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Geltonos kambarines. Ir visos kitos. Tik vasara galima isnesti i lauka.
Atsakyti
Ir geltonos kambarinės, verysad.gif verysad.gif , na tai teks namuose laikyti.

Ačiu Tina* už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
As savo gumbines geles(begonijas keliu spalvu,ziedu dydziu),kalijas,krinus,amarilius parveziau siandien namo.Pranasauja salnas..ka gali zinot kiek ir kada sieks.Uzteko kas liko:arizemos,kardeliai,kanos,akidanteros,tigridijos,frezijos,montbretes,galtonijos,eukomiai.
Atsakyti
Gal nespustels dar stipriai, nors svaitgali tai atsiauru zada ... pakas jurginus ir kt augaliukus sad.gif
Atsakyti
Sveikutės. Anyta davė baltą kaliją , pasodinau į vazoną - dar stovi balkone , labai laukiu pražystant . Patarkit , kur geriau pastatyti , ant palangės ( gal bus peršilta nuo radiatorių ) ar kitur ( gal bus pertamsu ) skaičiau , kad ji šilumos nemėgsta
Atsakyti
Pas mane baltos kalijos visu gazu zydi, kai issikasu is lauko po vasaros pries salnas ir parsinesu namo. Matyt siluma jas kazkaip subudina ir tada jau pleska kiek tik isgali.
Atsakyti
sveikutės, aš savo kalijas žiemai užkėliau (lapus nukirpus) aukštai ir tamsiai, nelaisčiau. Vakar užsikarioblinau, žiūriu vienos jau pro žemes išlindęs stiebelis 1 cm. Čia ką jau pabudo, reikia man jas į "normalią vietą nusikelti", kad gautų šviesos g.gif Padėkit, pasidalinkite žiniomis, nes kalijas kad ir kaip man jos patinka, auginti aš jų nemoku. Kiek turėjau-numirdavo doh.gif
Atsakyti
As tai niekad lapukalijoms nekarpau blink.gif , tai ne koks amarilis ... o dar jei patamsy silta, tai visai mirtis augalui.
Atsakyti
Tai čia Jasmin turi omeny ne tas baltas tradicines kalijas-joms žiema pats augimas ir žydėjimas,o tas mandresnes-spalvotas.Aš pernai irgi nusipirkau atseit rausvą,bet nelabai jau ten rausva buvo,žydėjo 2 žiedais,dabar irgi patamsy padėta,irgi po truputį lenda,bet dar netraukiu.O jei tavo jau išleido daigelį,tai persodink į labai derlingą,trąšią žemę,ir nulupinėk,kad nebūtų daug daigelių,vieną-du palik,nes kitaip ji augina lapus,vaikus,ir nelabai nori žydėt.Bent taip skaičiau ir ruošiuos pati taip daryt.
Atsakyti
A tada gali buti ... bet siaip nusivyliau as tom spalvotom kalijom, tai dabar net dzin - ar islis ji po ziemos, ar ne ...
Atsakyti
na taip FIKUSĖLI aš rašiau apie spalvotas kalijas-abi pirkau iš mirtininkų skyriaus, vieną už 2 Lt. (ant paveikslėlio tai tokios smulkesniais žiedais ir žiadai skirtingų spalvų, o kokia menoji net nenutuokiu). Kitą pirkau už 15Lt (lapai taškuoti, o žiedas nupieštas tamsiai bordo). Taigi realiai kokios spalvos auginu tai nežinau.
O jeigu aš jas persodinau rudeny, tai gal dabar dar nereikia. O tą kur išlindo laistyti ar ne? Ir kokiomis trąšomis-žydinčiom gėlėm ar universaliomis g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Turiu baltą kaliją, laukiu laukiu, o ji nežydi verysad.gif galvoju gal lapų perdaug g.gif Patarkit aciuks.gif
Atsakyti