Įkraunama...
Įkraunama...

Kvaila situacija

Bet kaip idomiai.. Visos cia susirinkusios forumietes kazka tokio patyre...
Gal musu tie "vaikinai" tiesiog ikiruoliai, nemato musu tikru jausmu ir todel mes su jais taip elgiames? Nes jie nepalieka mums pasirinkimo? Juk jeigu mato, kad mes tokios bjaurios, tai ko tasosi po keleta metu su mumis? Atkakliai musu siekia ar tiesiog spaudzhia buti su jais? Nu ir ka, mums, vargshems daryti? blink.gif biggrin.gif cool.gif
belieka tik leisti sau buti ziezula smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 11 23, 15:03)
Juk jeigu mato, kad mes tokios bjaurios, tai ko tasosi po keleta metu su mumis?

Gal čia atsakymas, nu retai būna, kad abu apsikabinę sėdi, gal dažniau vienas bėga kitas vejas, o jei dar bėga kokia "stierva" (čia ne mano išsireiškimas, ax.gif taip žmonės sako, "kuo didesnė stierva, tuo labiau myli" blink.gif ) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 11 23, 15:03)
Gal musu tie "vaikinai" tiesiog ikiruoliai, nemato musu tikru jausmu ir todel mes su jais taip elgiames? Nes jie nepalieka mums pasirinkimo? Juk jeigu mato, kad mes tokios bjaurios, tai ko tasosi po keleta metu su mumis? Atkakliai musu siekia ar tiesiog spaudzhia buti su jais? Nu ir ka, mums, vargshems daryti?  blink.gif  biggrin.gif  cool.gif

Jei taikos ir leidzia lipti sau ant galvos, tai ne tik moterys, bet ir vyrai uzsikars kiek gales ir issidirbines... Desnis kiaulystes matyt toks... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(norako @ 2007 11 23, 15:13)
Gal čia atsakymas, nu retai būna, kad abu apsikabinę sėdi, gal dažniau vienas bėga kitas vejas, o jei dar bėga kokia "stierva" (čia ne mano išsireiškimas,  ax.gif  taip žmonės sako, "kuo didesnė stierva, tuo labiau myli"  blink.gifdoh.gif

Nu, tai aiosku, labiau myli ir kankinies, kuris tau skausma sukelia, gi adrenalinas biggrin.gif Nu tik paskui atsibosta jau begiot ir nervu nebelieka... Tada ieskais kas paskui tave lakstytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 11 23, 14:03)
Gal musu tie "vaikinai" tiesiog ikiruoliai, nemato musu tikru jausmu ir todel mes su jais taip elgiames? Nes jie nepalieka mums pasirinkimo? Juk jeigu mato, kad mes tokios bjaurios, tai ko tasosi po keleta metu su mumis? Atkakliai musu siekia ar tiesiog spaudzhia buti su jais? Nu ir ka, mums, vargshems daryti?  blink.gif  biggrin.gif  cool.gif

Būna tokių ir atvirkštinių istorijų. Tik vyrai dar ir miega su tokiomis merginomis ax.gif
Atsakyti
Tai manau daugelis tiek moteru, tiek vyru patyre vienpuse meile, kai esi mylimas, bet negali atsakyti tuo paciu. Man irgi taip buvo, mane mylejo, as ne, ir ne vienerius metus. Neslepiau, kad nieko jam nejauciu, isskyrus draugiskus jausmus, na buvo pora situaciju, kai jo atkaklumas nugaledavo ir atsidurdavome intymesnese situacijose, nors ir be sekso. Vis delto as supratau, kad is mano puses tai yra ziauru, negarbinga, ir kad tai zaidimas kito zmogaus jausmais, tai tiesiog pasistengiau jo vengti ir kuo reciau susitikineti, nekalbant jau apie kazkokias keliones, dovanas ar paslaugu prasymus. Tiesiog kartais reikia iveikti savo egoizma ir suvokti, kad negali tik IMTI, IMTI, IMTI, o jei negali nieko pati duoti, tai ir nereikia tampytis.Taip naudotis zmogumi yra zema, ir nereikia cia tos merginos teisinti, ji elgesi bjauriai. Zinoma, yra juk tokiu moteru, kurios sakytu 'o kodel nepasinaudojus, jei pats zmogus leidziasi isnaudojamas'. Cia jau priklauso nuo kiekvieno zmogaus vertybiu ir isitikinimu, kai kam gal tai ir 'nieko tokio', man tai zemo lygio, vertybiu neturejimo, saves bei kitu negerbimo ir menko protelio pavyzdys.
Atsakyti
Daugelis musu turejom tokius , kurie sekiojo is paskos, lindo i akis su savo "paguodom" , nepamirsdavo nei gimtadieniu, nei kates ar suns amziaus, nesdavo dovanas ir.... tiesiog erzindavo del savo nesusipratimo.
Ir mes, panos, irgi gal paskui kazka lakstem ir nervavom tokiu savo elgesiu...
Jau kai zmogus netinka, tai netinka, nei cia dovanos, nei keliones ar koks "paguodos" prizas nepades schmoll.gif
Atsakyti
Paskaičiau tik temos autoriaus post'ą ir galiu pasakyt, kad dabar nors ir gaila praleisto laiko... bet bent jau gali būti tikras kad padarei viską dėl Jūsų santykių... o dabar sėkmės toliau gyvenime... Neseniai aš išgyvenau labai panašią situaciją...
Atsakyti
Tai va, 'moral sej basni takova' - nelimpa santykiai ir nereikia ju forsuoti.. galima pabandyti karta, du, nu, maksismum penkis - ir adios... Nei viena puse nieko nelaimes, jei jau taip gaunasi. Tik vienas liks su skausmu, o kitam bus iki vienos vietos. Nezaiskime kitu jausmais ir neleiskime zaisti savaisiais. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 23, 16:07)
Tik vyrai dar ir miega su tokiomis merginomis  ax.gif

visi vyrai kiaules biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 11 23, 21:26)
visi vyrai kiaules  biggrin.gif

\Niu baikit... ax.gif Per daznai vartojat-tuoj imsiu ir patikesiu blush2.gif
Atsakyti
Niekaip neįsivaizduoju keturių metų draugystės ir tokio atsidavimo, be sekso, iš jauno vyro pusės. Nesuprantama. doh.gif

Susirasi merginą kuriai būsi reikalingas.
Atsakyti
nu as cia biski nesuprantu - jie pora kaip ir nebuvo, nes mergina nenorejo, o pagal vaikina, jie buvo pora... blink.gif
mielas vaikine, buvai labai patogus (ir kur nebusi, jei po uzsienius vezioji, isklausai, linksmini).
is patirties galiu pasakyti du variantus: pirmasis buvo man paciai. turejau vaikystes drauga, kuris man buvo kaip brolis, viska pirkdavo, visur kviesdavosi, isklausydavo, padedavo. visi aplinkiniai sake, kad jis mane isimylejes, as sakiau - ne, mes tik labai geri draugai. viena karta pati jo tiesiai sviesiai paklausiau apie jo jausmus, atsake - ne ne, mes tik draugai. nu naivu, kai zmogus pinigus leisdavo kviesdamas i kavines, renginius, svecius ir pan. o kai pradejai dairytis i kitus vaikinus, kai kazka isimylejau, va tada ir islindo tikrasis draugiskumas....tiesiog taip nebuna.
antrasis variantas - kitas mano senas draugas turejo tipo labai gera drauge,visur ja is paskos tampydavosi, pinigus del jos leisdavo, pilde kiekviena jos nora, bet jis jai buvo tik siaip draugas, nieko rimtesnio ji jam nejaute. matem visi, kad merguzele ji isnaudoja, sakem ta, jis pykdavo...tesesi tas ne vienerius metus, kol musu draugas netycia sutiko mergina, dabartine savo zmona. jau keleta metu yra vedes, turi grazia seima, vaikuti, o apie buvusia isnaudotoja net nebeprisimena...

linkiu ir siam vaikinui psieskoti sau laimes kitur. gali buti aklai isimylejes, bet aplinkiniai viska mato is tikruju...
Atsakyti
pritariu visoms,anksciau pasisakiusioms.nebuvo meiles is tos mergses puses,tik isnaudojimas.nereikejo gaisti tiek laiko... ax.gif
bet dabar sustiprek,apgalvok savo klaidas ir visa ta "draugyste" ir islauk savo mergaites...
p.s. merginai niekada pradzioje draugystes nesakyk,kad turi buta ar masina....nes tada nezinosi,ar jai reikia taves,ar tavo turtu. sakyk buta nuomuojiesi,o masina gimine kokia dave naudotis.nesigirk kad gerai uzdirbi...
Atsakyti