nu as cia biski nesuprantu - jie pora kaip ir nebuvo, nes mergina nenorejo, o pagal vaikina, jie buvo pora...
mielas vaikine, buvai labai patogus (ir kur nebusi, jei po uzsienius vezioji, isklausai, linksmini).
is patirties galiu pasakyti du variantus: pirmasis buvo man paciai. turejau vaikystes drauga, kuris man buvo kaip brolis, viska pirkdavo, visur kviesdavosi, isklausydavo, padedavo. visi aplinkiniai sake, kad jis mane isimylejes, as sakiau - ne, mes tik labai geri draugai. viena karta pati jo tiesiai sviesiai paklausiau apie jo jausmus, atsake - ne ne, mes tik draugai. nu naivu, kai zmogus pinigus leisdavo kviesdamas i kavines, renginius, svecius ir pan. o kai pradejai dairytis i kitus vaikinus, kai kazka isimylejau, va tada ir islindo tikrasis draugiskumas....tiesiog taip nebuna.
antrasis variantas - kitas mano senas draugas turejo tipo labai gera drauge,visur ja is paskos tampydavosi, pinigus del jos leisdavo, pilde kiekviena jos nora, bet jis jai buvo tik siaip draugas, nieko rimtesnio ji jam nejaute. matem visi, kad merguzele ji isnaudoja, sakem ta, jis pykdavo...tesesi tas ne vienerius metus, kol musu draugas netycia sutiko mergina, dabartine savo zmona. jau keleta metu yra vedes, turi grazia seima, vaikuti, o apie buvusia isnaudotoja net nebeprisimena...
linkiu ir siam vaikinui psieskoti sau laimes kitur. gali buti aklai isimylejes, bet aplinkiniai viska mato is tikruju...