Įkraunama...
Įkraunama...

Kvaila situacija

QUOTE(sele @ 2007 11 27, 01:39)
p.s. merginai niekada pradzioje draugystes nesakyk,kad turi buta ar masina....nes tada nezinosi,ar jai reikia taves,ar tavo turtu. sakyk buta nuomuojiesi,o masina gimine kokia dave naudotis.nesigirk kad gerai uzdirbi...

O butas ir mašina yra kažkokie nerealūs turtai, kuriuos reikia slėpti? Nu nu doh.gif
Suprasčiau dar jeigu slėptų jachtą ar asmeninį lėktuvą biggrin.gif
Atsakyti
Suvaret vaikina doh.gif Tomukai kaip sekasi dabar? 4u.gif
Atsakyti
pvz idomu,kas pigiau -butas vilniuje ar jachta,brangioji mirksiukas.gif ?
o kai susipazinai su savo draugu,vyru(jei toki turi) ar jis ka nors tokio turejo? nesakyk,kad neimponuoja siais materializmo laikais irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sele @ 2007 11 27, 20:28)
pvz idomu,kas pigiau -butas vilniuje ar jachta,brangioji mirksiukas.gif ?
o kai susipazinai su savo draugu,vyru(jei toki turi) ar jis ka nors tokio turejo? nesakyk,kad neimponuoja siais materializmo laikais irnesakyk.gif

Taip, aš esu brangioji, smagu kad įvertinot rolleyes.gif
Kai susipažinau su savo vyru jis buvo savarankiškas žmogus, turintis ir normalų darbą, ir butą, ir mašiną. Ir tikrai neįtikinsit manęs, kad tai prabanga. Tai būtinybė. Kažkam gal tai nesvarbu- jūsų reikalas. Man svarbu. Aš asmeniškai nepradėčiau rimtų santykių su žmogumi, neturinčiu nuosavo kampo ar pastovių pajamų. Nes galvojau apie ateitį, norėjau šeimos. Nemanau, kad normalaus gyvenimo užtikrinimas sau ir savo vaikams yra kažkas keisto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roza_Liuksemburg: 27 lapkričio 2007 - 19:41
QUOTE(KristiTal @ 2007 11 23, 13:14)
Visu pirma as tai niekaip nesuprantu tokiu santykiu, kad buni 4metus, vazineji po keliones ir nemiegi  g.gif  ir dar vyra tai tenkina ax.gif  Tai su kuo tu tada miegojai? su savim.... ?

Aha man irgi įdomu pasidarė g.gif, negi 4 metus buvai be smileysex.gif, keista kad šiais laikais vyras tiek laiko išlauktų blink.gif

QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 11 27, 09:07)
O butas ir mašina yra kažkokie nerealūs turtai, kuriuos reikia slėpti? Nu nu  doh.gif
Suprasčiau dar jeigu slėptų jachtą ar asmeninį lėktuvą  biggrin.gif
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 11 27, 19:38)
Kai susipažinau su savo vyru jis buvo savarankiškas žmogus, turintis ir normalų darbą, ir butą, ir mašiną. Ir tikrai neįtikinsit manęs, kad tai prabanga. Tai būtinybė. Kažkam gal tai nesvarbu- jūsų reikalas. Man svarbu. Aš asmeniškai nepradėčiau rimtų santykių su žmogumi, neturinčiu nuosavo kampo ar pastovių pajamų. Nes galvojau apie ateitį, norėjau šeimos. Nemanau, kad normalaus gyvenimo užtikrinimas sau ir savo vaikams yra kažkas keisto.

Visiškai sutinku su šitą nuomonę
Atsakyti
tai apie ka as ir sakau-visoms imponuoja kazkoks turtas(nesvarbu kaip ji vadinate-"butinybe" ar dar kaip kitaip!
bet kai nezinai jo turtines padeties ir isimyli zmogu,ne jo turimas"butinybes"-tai kas kita....
man niekada nerupejo ka jis turi,nes visada zinau,kad viska galime kartu uzgyventi.
mano patarimas -pritraukti paneles demesi savo asmenybe,ne butinybemis.

Atsakyti
Na, atsiprašau už išsireiškimą, bet tu, Tomuk, esi tikras LOPAS lotuliukas.gif Elgiasi kaip su skuduru, į kurį vos ne kojas šluostosi, o čia jis "rauda" į SM lotuliukas.gif

Ir iš viso LT tiek super gražių, super išsilavinusių panelių, tai nematau reikalo į vieną vienintelį sijoną įsikibti doh.gif Plem.. visokio plauko italiūkščiai, ispanai, iraniečiai, airiai ir šiaip visokie "spalvotieji" atvažiuoja į LT vienadieniams nuotykiams už ačiū su mūsų tautietėmis "pasibūt", o jis į tą "urzgiantį" sijonėlį įsitvėręs lotuliukas.gif o dar sakai, kad nesi mėmė blink.gif
Kada žmogau paskutinį kartą diskotekoj buvai? Ar matei, kaip pusnuogės "katytės" (pavadinkim taip) lipa vos ne ant bet ko doh.gif Iš viso, mano akimis žiūrint, normaliai sutvertiems vyrams (taip taip, turintiems smegeninę, netgi be geros "tačkos", buto ir gero darbo) mūsų šalelėje ohoho kokios plačios galimybės bigsmile.gif tik reikia liežuviu malt mokėti biggrin.gif o to, kaip suprantu, tu ir nemoki tongue.gif
Nesuprantu, sumarinuot keturis metus, suprantant, kad tik esi reikalingas naudai gaut... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Taupydama vieta parasysiu, kad pritariu Juratikui. Skaitau ir netikiu, kad vyriskos lyties atstovas raso! Cia jau sakyciau kazkoks emocinis mazochizmas. Tu pirmiausia sau saziningai i klausima atsakyk, ar moketum su kitokio plauko mergina buti, ja myleti, kurti santykius? Kodel ji su tavim buvo saves (ir kitu) neklausinek - ji nieko neprarado, buvo patogu, tai ir naudojosi.
Atsakyti
Nesuprantu, ko jūs užsipuolės vyruką? Ar jums labiau patinka va tokie?
http://www.supermama...howtopic=261233

Man šios temos autorius nes savotiškai simpatiškas. Minkštas toks. Daryk ką nori. Mmmm. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2007 12 18, 18:17)
Skaitau ir netikiu, kad vyriskos lyties atstovas raso! Cia jau sakyciau kazkoks emocinis mazochizmas.

Tai taip...ne visi kiaulės...
Atsakyti

Del meiles - ta mergina taves nemylejo. Cia jau tikrai. Ji tavimi naudojosi. Jei abiems tokie pavirsutiniski santykiai butu teike malonuma, kodel gi ne, bet dabar save siaubingai kankinimai savo noru? kaip galima 4 metus gyventi zinant, kad esi tik atsarginis variantas? Ir dar be sekso, kas irodo, jog jusu nesiejo absoliuciai jokia trauka? Pamirsk tu ta pana ir duok jai ramybe.

Del ateities - linkiu tau surasti nuostabia mergina, kuri ivertintu tai, ka turi ne tik pinigineje, bet sirdyje ir mintyse. Bet prie to turesi prisideti ir pats: niekada daugiau neleisk uzlipti ant galvos, nebuk toks kompleksuotas, ir ismok truputi panas pakankinti, nes jos, kaip ir diedai, megsta pajusti, kad gauna aukso grynuoli, del kurio truputi (pabreziu - truputi) reikia pakovoti, o ne akmenį po kaklu, kuris neatsilieka ne per metra, nes yra priristas virve ir tempiamas ikyriai barska....
Atsakyti
Turejau ir as tokia drauge mokykloj, kuri visada turedavo kaip mes vadinom ''tarpini varianta'', ji visada po nesekmingu pazinciu ar draugysciu su kitais vyrais parlekdavo pas savo platoniskaji drauga paguodos. Aisku iki kito vaikino. doh.gif doh.gif Bijau kad tavo padetis kazkuo panasi.
Mesk ja is galvos ir gyvenimo, nes tai elementarus isnaudojimas, ka ji tau besakytu ir kaip mielai veliau besuoktu. Tokias siust kuo toliau ir ieskot normalios merginos!!!Niekada ji taves nemylejo ir nemyles. Mano minetoji grauge po nesekmiu savo platoniskajam irgi svaigdavo apie seima ir vaikus ir kokia puikia seima jie turedavo, bet.. pasikartosiu, iki kito patrauklesnio vaikino.. Tokia realybe. Jei nenori dar prasikankint pora meteliu, nutaruk visus rysius su ja. Sekmes.
Atsakyti