Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

QUOTE(saulytei @ 2011 04 22, 21:05)
Gal kas bandete nesiokle minimomkey? Gal turite kokiu atsiliepimu?

panasu kaip ir slingas, tik kaina turbut didesne smile.gif bet kai per viena peti, tai gerokai sunkiau, ypac su paaugusiu vaikiuku smile.gif
Atsakyti
paprastas slingas bus tikrai patogesnis negu minimonkey
Atsakyti
mano kūdikėliui 3 mėn. pradėjo nebepatikt mei tai.. Gal dėl kojyčių padėties, po savim sudėti kaip naujagimiui jau nelabai išeina, o išskėtus vėl kažkas ne taip g.gif Patogiausia tiesiai ant rankų gulėti.. tai bandysiu slingą taikyt, nors nelabai moku su juo elgtis.
Atsakyti
Pas mus lygiai tokia pati situacija.
mazylis 3 men ir kaip kudikelis nelabai telpa, o placiai isszergus maty jam nepatogu, tai pyksta.
Be t mano meitai trikotazine, tai kojytes gali issitiesti, bet tada labai stipriai reikia prie saves prispausti, tai kazkiek taip dar pavaikstom, nrs didelio dziaugsmo jo veidelyje nematau sad.gif
Bet paaugus pora menesiu taumeitai tikrai nepkeiciama. Ir dar mokomes ant nugaros nesiotis.
Atsakyti
na man regis su nesiojimu ant nugaros, dar gerokai skubat. mes savo vaika isidejom beveik ties dviem metukais, tai dabar jam tai didziausias dziaugsmas.. ax.gif

del iszergtu kojyciu, nereik ju lauzti, ar labai bandyti iszargdinti, tik tiek kiek jis nori, svarbiausia, kad butyu keliuku linkis. pasizvalgykit youtubej, daug video, kaip vaikiukai dedami i rkokiomis pozomis.
Del to, akd vaikelis kazko nebemegsta nesigasdinkit, maniskis daug tokiu patyre nebe smile.gif tiesiog pabandykit po savaites, kitos, tai vaikui gali pasirodyti vel akip nauja pramoga smile.gif kas diena gi ismoksta kazka nauja, vis idomesnio, todel kartais atsisako to, kas tiko, po menesio vel priima smile.gif normalu smile.gif
o jei jau nelabai patinka mei tai, tai abejociau, kad slinge bus gerai, nors ka gali zinot smile.gif 4u.gif galit gi su mei tai uzsiristi ant sono pabandyti, vel naujas potyris smile.gif
Atsakyti
suriškit juostele nugarėlės apačią, tada ji bus siauresnė ir tiks mažiukui

mes taip pat šiandien išsitraukėm savo mei tai smile.gif buvo super, tik nepatogu, kad nera kuo (.) uždengti kai mažylis valgo - su slingu tai patogiau smile.gif bet čia publika supratinga, nieks dėmesio nekreipia, nes visos maitina pačios ir lauke taip pat biggrin.gif . Panešiojom ir ant nugaros, kol nepavargo ir nepradėjo zysti, tada jau susiradom kavinukę, kavynėje mergyna man padėjo jį nusiimti ir palaikė kol sutvarkysiu mei tai smile.gif lelius pavalgė ir nusiramino biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad an sono nelabai iseina, mazytis dar, 3men., tai ir tos kojytes tiek neisizergia, kad, kad jam patogu butu...
O ant nugaros tai tokiam mazam ir patogu ir mamai rankos laisvos, tik uzsideti reikia igudimo.
Atsakyti
Mes po ilgu svarstymu vis tik isigijom mei tai, bandau dar pratint maziuka po trumpai pabuti, kol kas nelabai patinka, bet labai ir neprotestuoja, patinka jam stebeti aplinka. Ir kol kas reikia siek tiek pavargti kol uzsirisi.
Natuke, o kai maitini kazkaip zemiau parisi vaikiuka? As kazkaip dabar susimasciau gal per aukstai as ji iskeliu g.gif
Atsakyti
Cia yra nemazai nuorodu, kaip ristis ir kaip maitinti:
http://www.facebook....=app_2309869772
Atsakyti
Sveikutės.
Mano kleckas ne iš lengvųjų ir ant rankų jį išlaikyti darėsi vis sunkiau ir sunkiau, tad teko dairytis kokios nors pagalbos. Kadangi keturių mėnesių berniukas sveria beveik 10 kg, tai beveik visi baby bjorn'ai atkrito kaip per ankšti. Tiko tik vienas (skirtas iki 12kg) - bet jau kaina, tai kaip vežimėlio blink.gif 500 Lt. O mums tokiais tempais augant nelabai ilgam jo ir užtektų. Nuo slingo pradėjo skaudėti nugarą. verysad.gif
O tada atradau super daiktą, patinkantį ir man, ir mano vaikiukui - Ergo baby kupriniuką. Ir po namus tinka, ir lauke kokį pusvalanduką pasivaikštom, kai vežime nesinori gulėti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes drinks_cheers.gif siuo metu ieskau kudikio maitinimui ir nesiojimui tinkancios vaikjuostes / slingo ar nesynes ir norejau pasikonsultuoti su Jumis - daugiau ismananciomis smile.gif
Siuo metu esu apsistojusi ties Hotslings
user posted image
Arba Carry baby
user posted image
Kaip manote, kuri patogesne / geresne? o gal yra dar kazkas geresnio? Svarbiausia, kad butu patogi (bei pakankamai uzdara) kudikio / vaiko maitinimui, na ir nesiojimui. smile.gif
Atsakyti
čia naujagimiui?

mano nuomonė hotslingas nepridengs žindant, o carryme netiks paaugusiam
Atsakyti