man geriausiai atrodo, jei renkantis del ilgalaikiskumo tai mei tai, del zindymo gal slingas del savo kabanciu juostu, kuriom dengi, bet vistik visada gali panaudotoi koki sali

QUOTE(daylight25 @ 2011 05 28, 21:45)
Sveikos mamytes
siuo metu ieskau kudikio maitinimui ir nesiojimui tinkancios vaikjuostes / slingo ar nesynes ir norejau pasikonsultuoti su Jumis - daugiau ismananciomis

Carry baby tai nesu bandžius. O Hotslings tai labai mėgstu, bet mano nuomone tai jis nėra skirtas ilgam nešiojimui ar maitinimui

O ilgam nešiojimui tai pas mus tik vaikjuostė šaltu oru ir mei tai karštu oru valdo. Bet mano vaikai kažkodėl tik vertikalioj pozoj abu būna, nei už ką nesiguldo nuo pat gimimo

QUOTE(manjana @ 2011 06 01, 23:26)
Bet mano vaikai kažkodėl tik vertikalioj pozoj abu būna, nei už ką nesiguldo nuo pat gimimo 

pas mus taip pat

O ilgam nešiojimui tai pas mus tik vaikjuostė šaltu oru ir mei tai karštu oru valdo.
o kai karsta mei tai geriau vaikui, mamai ar abiem..?

QUOTE(Miskutis @ 2011 06 04, 21:21)

Abiem geriau

QUOTE(Miskutis @ 2011 06 04, 22:21)
mes kolkas tik vaikjuoste naudojam, kazkaip uzsikabinau as tik ant jos.. bet ziuriu kad paskutiniu metu tikrai man su ja karstoka... o su mei tai vaikui nera karsciau nei su vaikjuoste..? juk mei tai nugarele kietesne, storesne, nei vaikjuostes medziaga..? ar ju visokiu variantu yra..? kazkaip "uzstrigau" ties vaikjuoste tai apie kitas zinau nedaug... 

nu kaip.. priklauso nuo to, kokia medziaga zinoma. Tarkim vaikjuoste, kiek kartuapsisuki per vaiko nugarele. aisku, risimu ten labai daug, bet vistiek uzsidengia gana smarkiai, jau nekalbu apie mama. o su mei tai, tai tik viena nugarele, zinoma jei dzinsas - tai karsta, bet jei linas, medvilne - tai labai normaliai. Maniskis nesukaista, tik tiek, kiek nuo mano pilvo syla

Supratau
Mum su vaikjuoste vaikstant tai aisku pilvukai labiausia kaista.. O per nugaryte tai gaunasi vienas sluoksnis medziagytes, risuosi tuo klasikiniu risimu, pastiprintas kryzminis vadinasi, jei nemeluoju..
Tai kol kas nepastebejau, kad nugaryte butu suprakaitavus ar karsta labai, nes vis vejelis koks, medziagyte linas su medvilne, tai tikiuosi, kad vedinasi dukryte biskiuka..
aisku - sonuose ir nugaroj daug medziagos gaunasi, tai tokiu karstu oru as bunu beveik visa slapia - jauciuosi kaip po gero sporto klubo, bet nieko riebaliukai greiciau tirpsta
zodziu reiks mei tai ateity isigyt
ir papiktint visas bobulytes kad ne tik nezadu nesiojimo atsisakyt, bet ir dar viena "nesamone" isigyt

Mum su vaikjuoste vaikstant tai aisku pilvukai labiausia kaista.. O per nugaryte tai gaunasi vienas sluoksnis medziagytes, risuosi tuo klasikiniu risimu, pastiprintas kryzminis vadinasi, jei nemeluoju..

aisku - sonuose ir nugaroj daug medziagos gaunasi, tai tokiu karstu oru as bunu beveik visa slapia - jauciuosi kaip po gero sporto klubo, bet nieko riebaliukai greiciau tirpsta

zodziu reiks mei tai ateity isigyt

geriau jegiu prakaituoja pilvukai negu nugarytė 
o aš dažniau dabar naudoju vaikjuostę, nors karsčiau, bet pati patikimiausia man, ypatingai jeigu tenka važiuoti dviračiu - o mažylis dar vaikų dviračio sedynėje nesėdi.

o aš dažniau dabar naudoju vaikjuostę, nors karsčiau, bet pati patikimiausia man, ypatingai jeigu tenka važiuoti dviračiu - o mažylis dar vaikų dviračio sedynėje nesėdi.

musu auklyte ir Aniuta
Mum gydytoja liepė nesižavėt tokiais dalykais, nes a lia mes ne kiniečiai ir netinka mūsų gyvenimo būdui tokie dalykai... Nebent tik pernešimui iš vienos vietos į kitą... Man tai carry baby norėjos pirkt dėl dėjimosi paprastumo, kad galėčiau namie šiek tiek pasinešiot...