Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

man geriausiai atrodo, jei renkantis del ilgalaikiskumo tai mei tai, del zindymo gal slingas del savo kabanciu juostu, kuriom dengi, bet vistik visada gali panaudotoi koki sali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2011 05 28, 21:45)
Sveikos mamytes  drinks_cheers.gif siuo metu ieskau kudikio maitinimui ir nesiojimui tinkancios vaikjuostes / slingo ar nesynes ir norejau pasikonsultuoti su Jumis - daugiau ismananciomis  smile.gif 

Carry baby tai nesu bandžius. O Hotslings tai labai mėgstu, bet mano nuomone tai jis nėra skirtas ilgam nešiojimui ar maitinimui g.gif Man tai čia ideali nešioklė pvz įsimest į parduotuvę kur (užima minimaliai vietos tašėj), trumpam panešiot (kai prasideda amžinos dainelės - tai panešk, tai paleisk smile.gif), nu ir šiaip pasipuošt, tokia išeiginė nešioklė biggrin.gif

O ilgam nešiojimui tai pas mus tik vaikjuostė šaltu oru ir mei tai karštu oru valdo. Bet mano vaikai kažkodėl tik vertikalioj pozoj abu būna, nei už ką nesiguldo nuo pat gimimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 06 01, 23:26)
Bet mano vaikai kažkodėl tik vertikalioj pozoj abu būna, nei už ką nesiguldo nuo pat gimimo smile.gif

pas mus taip pat thumbup.gif tik as vaikjuostes nenaudoju, ilgas medziagos kiekis nezavi, bet mei tai ir ziema po tevelio striuke naudojom puikiai smile.gif
Atsakyti
O ilgam nešiojimui tai pas mus tik vaikjuostė šaltu oru ir mei tai karštu oru valdo.

o kai karsta mei tai geriau vaikui, mamai ar abiem..? biggrin.gif mes kolkas tik vaikjuoste naudojam, kazkaip uzsikabinau as tik ant jos.. bet ziuriu kad paskutiniu metu tikrai man su ja karstoka... o su mei tai vaikui nera karsciau nei su vaikjuoste..? juk mei tai nugarele kietesne, storesne, nei vaikjuostes medziaga..? ar ju visokiu variantu yra..? kazkaip "uzstrigau" ties vaikjuoste tai apie kitas zinau nedaug... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miskutis @ 2011 06 04, 21:21)

o kai karsta mei tai geriau vaikui, mamai ar abiem..?  biggrin.gif mes kolkas tik vaikjuoste naudojam, kazkaip uzsikabinau as tik ant jos.. bet ziuriu kad paskutiniu metu tikrai man su ja karstoka... o su mei tai vaikui nera karsciau nei su vaikjuoste..? juk mei tai nugarele kietesne, storesne, nei vaikjuostes medziaga..? ar ju visokiu variantu yra..? kazkaip "uzstrigau" ties vaikjuoste tai apie kitas zinau nedaug... blush2.gif

Abiem geriau smile.gif Nes mei tai atviresnė, vis koks vėjelis prapučia wink.gif O medžiagų turbūt būna visokių, pas mane lininė, šviesi, tai tikrai vasarai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Miskutis @ 2011 06 04, 22:21)
o kai karsta mei tai geriau vaikui, mamai ar abiem..?  biggrin.gif mes kolkas tik vaikjuoste naudojam, kazkaip uzsikabinau as tik ant jos.. bet ziuriu kad paskutiniu metu tikrai man su ja karstoka... o su mei tai vaikui nera karsciau nei su vaikjuoste..? juk mei tai nugarele kietesne, storesne, nei vaikjuostes medziaga..? ar ju visokiu variantu yra..? kazkaip "uzstrigau" ties vaikjuoste tai apie kitas zinau nedaug... blush2.gif

nu kaip.. priklauso nuo to, kokia medziaga zinoma. Tarkim vaikjuoste, kiek kartuapsisuki per vaiko nugarele. aisku, risimu ten labai daug, bet vistiek uzsidengia gana smarkiai, jau nekalbu apie mama. o su mei tai, tai tik viena nugarele, zinoma jei dzinsas - tai karsta, bet jei linas, medvilne - tai labai normaliai. Maniskis nesukaista, tik tiek, kiek nuo mano pilvo syla biggrin.gif o man tai labai gerai, nes nugara neapdangstyta. As kai rinkausi tarp visu, tai mane mei tai minimalizmas ir suzavejo, o dabar zinoma ir praktiskumas dziugina wink.gif
Atsakyti
Supratau 4u.gif

Mum su vaikjuoste vaikstant tai aisku pilvukai labiausia kaista.. O per nugaryte tai gaunasi vienas sluoksnis medziagytes, risuosi tuo klasikiniu risimu, pastiprintas kryzminis vadinasi, jei nemeluoju.. wub.gif Tai kol kas nepastebejau, kad nugaryte butu suprakaitavus ar karsta labai, nes vis vejelis koks, medziagyte linas su medvilne, tai tikiuosi, kad vedinasi dukryte biskiuka..
aisku - sonuose ir nugaroj daug medziagos gaunasi, tai tokiu karstu oru as bunu beveik visa slapia - jauciuosi kaip po gero sporto klubo, bet nieko riebaliukai greiciau tirpsta thumbup.gif
zodziu reiks mei tai ateity isigyt mirksiukas.gif ir papiktint visas bobulytes kad ne tik nezadu nesiojimo atsisakyt, bet ir dar viena "nesamone" isigyt lotuliukas.gif
Atsakyti
geriau jegiu prakaituoja pilvukai negu nugarytė smile.gif

o aš dažniau dabar naudoju vaikjuostę, nors karsčiau, bet pati patikimiausia man, ypatingai jeigu tenka važiuoti dviračiu - o mažylis dar vaikų dviračio sedynėje nesėdi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 07 liepos 2011 - 18:40
Lininė mei tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nuar @ 2011 07 07, 20:41)
Lininė mei tai  thumbup.gif

medvilnine taip pat thumbup.gif maziau glamzosi smile.gif
Atsakyti
user posted image
musu auklyte ir Aniuta

Atsakyti
Mum gydytoja liepė nesižavėt tokiais dalykais, nes a lia mes ne kiniečiai ir netinka mūsų gyvenimo būdui tokie dalykai... Nebent tik pernešimui iš vienos vietos į kitą... Man tai carry baby norėjos pirkt dėl dėjimosi paprastumo, kad galėčiau namie šiek tiek pasinešiot...
Atsakyti