Na galima, bet kiek laiko ir ar bus patogu

turbūt viskas priklauso nuo mamos ir kūdikio, nuo jų poreikių - manyškis, pvz nenorėjo kai buvo mažiukas būti vertikaliai.
Tik prie kruties ir mes su juo slinge, horizontaliai aplakstėm pusę Katmandų na ir apskridom pusę pasaulio važiuojant į Lietuvą. Truputi gal sunkiau negu per du petys, bet efektyvų - krutį įdedi ir užsidengi uodega, - vaikas žindo o tu tvarkai savo reikalus. Tai iš savo varpinės mažiukui rekomenduočiau paprastą slingą - bet be paminkštinimų ir kitų "navarotų" - svarbiausiai žiurėti geros peties - kuo ji platesnė, tuo mažiau spaudžia. Ir nešioti taip, kad vaikučio galvytė gulėtų ant alkunės - taip galėsi žindyti ir nešti bus nesunku, o vaikas geriau pripras, tik viena ranka bus pusiau užimta - bet dėl to geriau jausi savo kūdikį.
Bet čia individualu. Jeigu pasirinksi mei tai, turėsi apsispresti, ką darysi su plačia nugarėle - ar suriši raišteliu (pvz Kengos mei tai tokį dirželį turi, bet gali ir savo panaudot), ar dėsi kojytėm "į vidų" - tas taip pat gerai, bet ne visiems mažiukams patinka.
Šiaip tavo situacijoj visos mei tai tinka, bet aš pirkčiau pigesnį variantą, pradžiai, na ir tos elaroo ar amazonas nieko stebuklingo neturi

.
vetrė - parašyk, kaip kitaip galima būtų nešioti. Man toj nuotraukoj įtampą kelią tai, kad prasitempia nešioklė ir kad labai įtemptos tos petnešos. Jos turėtu spausti pėčius - na pas mane tos vietos labai jautrios, man skaudėtų. Mama greičiausiai sveika, jai neaktualu

. Ir kadangi truputi žemiau - negerai juosmeniui

. Galima būtų dėtis ant klubo, bet su mei tai tai yra ne taip patogu, kaip pvz su slingu arba vaikmaišiu arba net paprasta skara, geriausia pusilga - 3.5 m.