Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

QUOTE(gargantiua @ 2011 08 20, 16:03)
Jeigu siūnat vaikjuostę iš lietuviškos spalvotos medvilnės (kurios, beja, labai sunku rasti pas mus tinkamos vaikjuostei), tai prieš naudojimą reikėtų gerai išskalbti, kad taip neatsitiktų  mirksiukas.gif

dažė netik per pirmą skalbimą. kieno gamybos buvo medvilnė, nežinau
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2011 08 20, 15:42)
Visame pasaulyje moteris nešioja savo kūdikius skarose ir dažnai tos skaros nėra pagamintos iš kokybiškos ekologiškos medžiagos wink.gif

Pvz Afrikoje nešioja tokia kvadrato formos skara, ji yra labai plonos pigios medvilnės, kaip pas mus pigi patalynė

Nepalė mačiau kaip kelios mamos rišdavo vaikus aplamai atrodo netinkama, permatoma neiloninės medžiagos skara  doh.gif

ne iš gero..
Atsakyti
gal tai mes išlepę wink.gif
o šiaip dažniausiai nieks neaudžia jų specialiai kokią skarą turi, tokia ir pasiriši vaikelį wink.gif

man atrodo, svarbiau mokėti gerai užsirišti, kad būtų patogu ir mamai ir kūdikėliui. Na ir žinoma viena medžiagą naudoti patogiau negu kita wink.gif

Miškutį, parašyk kokios medžiagos tavo vaikjuostė, kur pirkot? Nes kažkada taip pat ieškojom, taip ir neradom patogesnės.

Iš lietuviškų vaikjuosčių man geriausiai gavosi iš trikotažinės medžiagos, tokios kur 100proc medvilnės, paprastai tokią sunkiau rasti, nes paruotuvėse paprastai trikotažas būna sintetinis arba su priemaišom. Trikotažinė 100proc medvilnės vaikjuostė man gavosi gal net geresnė negu firminiai analogai.

Dar bandžiau siūtis iš lino pačią ploniausią, net permatomą, vasarai. Kartais čia su ja panešioju. Trukumas yra kad sunkiau rišti, neteisingai itempus riežia pėčius. Bet kai labai karšta gal ir pasiteisina.
Pirkau linonamuose tokį lino musliną, permatomą, kaip tiulinės užuolaidos. Pirkau 5metrus, kirpau ištrižai ir skalbiau karštu vandeniu bei džiovinau džiovyklėje kelis kartus kad suminkštėtų ir atrodytu kaip suglamžitas toks stilingas šalikas wink.gif
atrodė taip:
http://farm5.static....3fbeec349_b.jpg

o vat geros austos medžiagytės taip ir neradau, gal po visų hoppedicų ir didymosų buvau per daug reikli wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2011 08 22, 10:19)

Miškutį, parašyk kokios medžiagos tavo vaikjuostė, kur pirkot? Nes kažkada taip pat ieškojom, taip ir neradom patogesnės.

Vilniuj salia kalvariju turgaus yra audiniu parduotuve, per tris vietas, ir daaaug ten medziagyciu visoku smile.gif pirkom lina su medvilne (49 proc, ir 51 proc., tik neatsimenu kiek ko doh.gif 49 proc, lino ar medvilnes, na bet ir skirtumas ne esminis.. ) spalvota tokia, norejau nuotruokyte ikelt ale nemoku.. blush2.gif
as kol nereikli tom nesioklem, tai man superinis variantas. ateity noreciau ir gera, tikra vaikjuoste isbandyti, gal tada kitaip galvosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miskutis: 22 rugpjūčio 2011 - 21:49
ikelk i koki fotki.com o man i a/z parasyk nuoroda, as ikelsiu. Arba pati paspausk IMG migtuka ir ten nuotraukos nuoroda idek (tik kad baigtusi pvz.... .jpg ir atsiras.) Labai smalsu kas pas jus per vaikjuoste smile.gif
Atsakyti
miškutės vaikjuostė
user posted image
su vaikučiu
user posted image
mačiau panašios medžiagos slingą ir mei tai, puslapyje geramama.lt
user posted image

user posted image
Atsakyti
Patarkit is kur geriausia pirkti Mei tai? Toks pasirinkimas,kad net nezinau ka rinktis. Linkstu prie Kenga vaikjuosciu smile.gif
Atsakyti
Ar normalu, kad panešiojus su vaikjuoste skaudena nugarą? g.gif Užsirišu, atrodo, tinkamam aukštyje g.gif
Atsakyti
kengos geriausios thumbup.gif
kurioj vietoj skauda nugara, juosmuo? Bandykit kuo plačiau praskleisti, kad užpakaliukas būtų "ikritęs".. ar daug sveria vaikiukas, gal ilgiau einant nusitesia truputi vaikjuostė? Nes ji yra trikotažinė, geriausiai tinka lengvesnėms vaikučiams wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2011 09 02, 15:37)
kurioj vietoj skauda nugara, juosmuo? Bandykit kuo plačiau praskleisti, kad užpakaliukas būtų "ikritęs".. ar daug sveria vaikiukas, gal ilgiau einant nusitesia truputi vaikjuostė? Nes ji yra trikotažinė, geriausiai tinka lengvesnėms vaikučiams  wub.gif

Taip, būtent ties juosmeniu skaudėjo. Vaikiukas sveria virš 6 kg.
Nešiojausi šitaip (kojytės viduje varliuko poza):
user posted image
Atsakyti
sveikos.

pardaviau savo striukę vaikučio nešiojimui, bet vis kreipiasi mamos, norėdamos įsigyti, tad nupiešiau įsiuvo schemutę. gal kuri norės paprastą sportinę striukę prisitaikyti?
kai nusipirkau spec. striukę šiek tiek nusivyliau - kaina didelė, o pats principas visiškai paprastas. o ir spalva negraži. būčiau siuvus, tiesiog anksčiau nežinojau, kaip ten viskas montuojasi

user posted image
user posted image

jeigu kuri dar nusimanot, pakomentuokit, kaip pakoreguoti paveikslėlį, kad būtų aiškiau.

user posted image
Atsakyti
O kur jūs pirkot tą striukę? blush2.gif Siūti nelabai moku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valaura: 03 rugsėjo 2011 - 10:27
QUOTE(Valaura @ 2011 09 03, 10:27)
O kur jūs pirkot tą striukę?  blush2.gif  Siūti nelabai moku...

iš vienos mamytės, o ji gavo iš JAV, nežinau kokiais keliais:)

aš ir pati nemoku, tam yra siuvėjos:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teplė: 03 rugsėjo 2011 - 10:38