Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

tikrai paprasta viskas

reikia parinkti striukę su kuria eisit į lauką

surasti parduotuvėje užtrauktuką, kuris būtų toks pat kaip striukei

padaryti įsiuvą kaip paveikslėlyje. Tą užtrauktuką reikia padalinti į dvi dalys ir prisiuti prie įsiuvo kraštų. Aš dariausi savąjį pas siuvėją, kainavo labai nedaug blush2.gif
Atsakyti
As dziaugiuosi savo naujuoju Mei tai is kengos, maziui lyg irgi patinka, greitai uzsisupuoja ir uzmiega biggrin.gif
Bet mano mazuleliui,labai kojytes dirzai nuspaudzia sad.gif Gal kaip ne taip risu. Sakyciau neverzti tiek, bet tada jis zemyn nusileis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 09 06, 14:40)
As dziaugiuosi savo naujuoju Mei tai is kengos, maziui lyg irgi patinka, greitai uzsisupuoja ir uzmiega biggrin.gif
Bet mano mazuleliui,labai kojytes dirzai nuspaudzia sad.gif Gal kaip ne taip risu. Sakyciau neverzti tiek, bet tada jis zemyn nusileis g.gif

o kiek sveria jūsų vaikiukas? blush2.gif 4u.gif Maniškis nelengvas..Tai vis dar svarstau kas geriau sunkiasvoriams- vaikjuostė ar Mei tai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2011 09 06, 13:27)
tikrai paprasta viskas

reikia parinkti striukę su kuria eisit į lauką

surasti parduotuvėje užtrauktuką, kuris būtų toks pat kaip striukei

padaryti įsiuvą kaip paveikslėlyje. Tą užtrauktuką reikia padalinti į dvi dalys ir prisiuti prie įsiuvo kraštų. Aš dariausi savąjį pas siuvėją, kainavo labai nedaug  blush2.gif

o jei ne striuke, o paltukas..? su sagom.. g.gif kokie tada variantai? siuti uztrauktukus..? su striukem sunkoka pas mane smile.gif
labai cia naudingai teple kalba uzvede.. as irgi pagalvoju apie kazka tokio panasaus - striukyte nesiojimui.. nes idomu kaip cia ziema reiks nesiot, kai mama su paltu ir vaikas su kombinezonu, tikriausiai ne itin patogu..? ar nieko baisaus? g.gif blush2.gif pasidalinkit manos patirtim kuriom teko ziema prie salciu didesniu i lauka iseit..? kaip rengtis, kad butu ne tik silta bet ir patogiau abiem? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miskutis @ 2011 09 06, 13:07)
o jei ne striuke, o paltukas..? su sagom..  g.gif kokie tada variantai? siuti uztrauktukus..? su striukem sunkoka pas mane smile.gif
labai cia naudingai teple kalba uzvede.. as irgi pagalvoju apie kazka tokio panasaus - striukyte nesiojimui.. nes idomu kaip cia ziema reiks nesiot, kai mama su paltu ir vaikas su kombinezonu, tikriausiai ne itin patogu..? ar nieko baisaus?  g.gif  blush2.gif  pasidalinkit manos patirtim kuriom teko ziema prie salciu didesniu i lauka iseit..? kaip rengtis, kad butu ne tik silta bet ir patogiau abiem?  blush2.gif

kaip tik norėjau šitą klausimą užduot biggrin.gif

kai buvo naujagimė, nešiojau po striuke - buvo PUIKU. bet dabar jau nešioju ant nugaros, tai po striuke nepatogu. dar nenusprendžiau, kokį kombį pirkt, kad būtų patogus.
rudeniui mąstau apie nestorą vilnos kombinezoną, ant viršaus neperpučiamą striukutę, kai reiks. žiemą bus sunkiau sugalvot ką nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2011 09 06, 14:24)
kaip tik norėjau šitą klausimą užduot biggrin.gif

kai buvo naujagimė, nešiojau po striuke - buvo PUIKU. bet dabar jau nešioju ant nugaros, tai po striuke nepatogu. dar nenusprendžiau, kokį kombį pirkt, kad būtų patogus.
rudeniui mąstau apie nestorą vilnos kombinezoną, ant viršaus neperpučiamą striukutę, kai reiks. žiemą bus sunkiau sugalvot ką nors g.gif

aktualus klausimas thumbup.gif

na ruduo dar tiek to, kazkaip dar isivaizduoju.. o ziema, kai -20.. namie juk nesedesi visa ziema, o su vezimeliu musu neisivaizduoju.. doh.gif esu macius nuotraukyciu (geramama.lt atrodo... g.gif ) kur ziema mamos su striukem ir vaikai su kombinezonais siltais, bet as bijau kad nei su vaikjuoste nei su mei tai (nesenai isigijau thumbup.gif ) neuzteks medziagos ir juostu uzsirist taaaip prisirengus biggrin.gif
Atsakyti
reikia atnaujinti nuotraukas, bet pagrindine info yra

http://mamosrankos.b...m-ypatumai.html

dar pridurčiau dėl sagų, kad galima taip pat kaip yra užtrauktukas, įsiuve padaryti iš vienos pusės sagas - jos segiamos į palto kilpelės, o iš kitos kilpelės - segiamos į palto sagas. Gražiai stilingai paringti medžiagas, spalvas, turėtu atrodyti įspūdingai biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valaura @ 2011 09 06, 13:46)
o kiek sveria jūsų vaikiukas? blush2.gif  4u.gif Maniškis nelengvas..Tai vis dar svarstau kas geriau sunkiasvoriams- vaikjuostė ar Mei tai.. g.gif

Mums 4men, bet prie didzkiu jis, speju,kad dabar apie 7.5kg sveria(nebuvom dar pas gyd 4men)
Nesu bandzius vaikjuostes, bet Mei tai man patiko. Nesijaucia jokio svorio. Gal kiek nervuoja tie dirzai, kai save apsiraizgai biggrin.gif BEt su vaikjuoste ne paprasciau tongue.gif
Kaip rasiau maniskis uzsisiuobuoja tam krepsi, o as tuo tarpu ir valgyt darau, ir grindis prasiplaunu. Aisku, be krovinio paprasciau biggrin.gif. bet mei tai pagalba, bent dvi rankas turiu biggrin.gif
Tik gavus mei tai, isbandziau su savo 4mete, sveriancia 14kg biggrin.gif Nu ir pakeliau biggrin.gif aisku ilgiau panesiojus, jaustusi tas svoris. Nu bet pakeliama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 09 06, 15:27)
Nesijaucia jokio svorio.

o man biski sunkiau su mei tai, jauciu svori, ciuciut netgi nugara skauda, pecius tempia.. siaip nuo gimimo su vaikjuoste nesiojau tai nugara kaip ir turetu but pripratus prie svorio.. g.gif dar tik pirmi kartai su mei tai, gal neatradau tinkamos savo pozicijos, kryziavimo budo, nepripratau... 4u.gif beje sveriam 8 kg.. biggrin.gif kaip jus risates? per kojytes kryziuojat tas ilgasiais juostas, ar per vaiko nugara? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valaura @ 2011 09 06, 13:46)
o kiek sveria jūsų vaikiukas? blush2.gif  4u.gif Maniškis nelengvas..Tai vis dar svarstau kas geriau sunkiasvoriams- vaikjuostė ar Mei tai.. g.gif

mano vaikui treji, vis naudojam mei tai ir esam labai patenkinti iki siol. smile.gif pirkom is carryme.lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miskutis @ 2011 09 06, 14:52)
aktualus klausimas  thumbup.gif 

na ruduo dar  tiek to, kazkaip dar isivaizduoju.. o ziema, kai -20.. namie juk nesedesi  visa ziema, o su vezimeliu musu neisivaizduoju..  doh.gif esu macius nuotraukyciu (geramama.lt atrodo... g.gif  ) kur ziema mamos su striukem ir vaikai su kombinezonais siltais, bet as bijau kad nei su vaikjuoste nei su mei tai (nesenai isigijau  thumbup.gif ) neuzteks medziagos ir juostu uzsirist taaaip prisirengus  biggrin.gif

as iki 7 men. nesiojau po striuke, tik tevelio striuke dedavomes, nes ji didesne. Bet visa ziema taip pravaiksciojom.
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2011 09 06, 15:27)
Mums 4men, bet prie didzkiu jis, speju,kad dabar apie 7.5kg sveria(nebuvom dar pas gyd 4men)
Nesu bandzius vaikjuostes, bet Mei tai man patiko. Nesijaucia jokio svorio. Gal kiek nervuoja tie dirzai, kai save apsiraizgai biggrin.gif BEt su vaikjuoste ne paprasciau tongue.gif
Kaip rasiau maniskis uzsisiuobuoja tam krepsi, o as tuo tarpu ir valgyt darau, ir grindis prasiplaunu. Aisku, be krovinio paprasciau biggrin.gif. bet mei tai pagalba, bent dvi rankas turiu biggrin.gif
Tik gavus mei tai, isbandziau su savo 4mete, sveriancia 14kg  biggrin.gif Nu ir pakeliau biggrin.gif aisku ilgiau panesiojus, jaustusi tas svoris. Nu bet pakeliama  biggrin.gif

svarbiausia patogiai susikryziuot. pirma juostas virs koju, o atgal po kojom det. plius jei ant nugaros risamasi, tai lengviau kai juostos mamai eina po pazastimis, o nesikryziuoja per krutine, nes gi verzia.
Atsakyti
svarbiausia patogiai susikryziuot. pirma juostas virs koju, o atgal po kojom det. plius jei ant nugaros risamasi, tai lengviau kai juostos mamai eina po pazastimis, o nesikryziuoja per krutine, nes gi verzia.

čia labai individualu, nes man pvz nuo pečių slinko
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2011 09 07, 04:59)
čia labai individualu, nes man pvz nuo pečių slinko

leisciau daryti keleta prielaidu: blogas susiuvimo kampas, nera pakietinimo juostose, arba slidi medziaga. Bet greiciausiai ne teisingas sukirpimo ir susiuvimo kampas 4u.gif
Atsakyti