QUOTE(Valaura @ 2011 09 06, 13:46)
o kiek sveria jūsų vaikiukas?

Maniškis nelengvas..Tai vis dar svarstau kas geriau sunkiasvoriams- vaikjuostė ar Mei tai..
mano vaikui treji, vis naudojam mei tai ir esam labai patenkinti iki siol.

pirkom is carryme.lt
Papildyta:
QUOTE(Miskutis @ 2011 09 06, 14:52)
aktualus klausimas
na ruduo dar tiek to, kazkaip dar isivaizduoju.. o ziema, kai -20.. namie juk nesedesi visa ziema, o su vezimeliu musu neisivaizduoju..

esu macius nuotraukyciu (geramama.lt atrodo...

) kur ziema mamos su striukem ir vaikai su kombinezonais siltais, bet as bijau kad nei su vaikjuoste nei su mei tai (nesenai isigijau

) neuzteks medziagos ir juostu uzsirist taaaip prisirengus
as iki 7 men. nesiojau po striuke, tik tevelio striuke dedavomes, nes ji didesne. Bet visa ziema taip pravaiksciojom.
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2011 09 06, 15:27)
Mums 4men, bet prie didzkiu jis, speju,kad dabar apie 7.5kg sveria(nebuvom dar pas gyd 4men)
Nesu bandzius vaikjuostes, bet Mei tai man patiko. Nesijaucia jokio svorio. Gal kiek nervuoja tie dirzai, kai save apsiraizgai

BEt su vaikjuoste ne paprasciau
Kaip rasiau maniskis uzsisiuobuoja tam krepsi, o as tuo tarpu ir valgyt darau, ir grindis prasiplaunu. Aisku, be krovinio paprasciau

. bet mei tai pagalba, bent dvi rankas turiu

Tik gavus mei tai, isbandziau su savo 4mete, sveriancia 14kg

Nu ir pakeliau

aisku ilgiau panesiojus, jaustusi tas svoris. Nu bet pakeliama
svarbiausia patogiai susikryziuot. pirma juostas virs koju, o atgal po kojom det. plius jei ant nugaros risamasi, tai lengviau kai juostos mamai eina po pazastimis, o nesikryziuoja per krutine, nes gi verzia.