QUOTE(TabitosMama @ 2011 10 03, 17:07)
Sveikos

Galbūt galėsite man atsakyti. Nusipirkome Mei Tai, tikrai patogus daiktas mano nugarai

. Tačiau man neramu - ar 3mėnesių vaikučiui nepakenks, gal palaukti dar ? Ar sveika mažylės stuburui? Bijau ilgiau mažylę nešioti, nes atrodo, kad ji lyg atsisėda...Ar reikia tiesinti, kad užpakaliukas neįkristų? Ar geriau rišti per nugarytę, ar po kojom? Ir kojytės atrodo taaaip plačiai išžergtos, ar nieko tokio?
Būsiu dėkinga, jei kas galės mane "žalią" pakonsultuoti
del tu placiai isskestu kojyciu tai galiu pasakyti, kad negti laaabai sveika, tai taisyklinga kudikio klubu padetis. anksciau esu macius kai vaikam kazkas negerai su klubais budavo dedavo toki kaip itvara tarp koju, kad placiai butu, nzn gal ir dabar tokius naudoja..

del risimo tai man patogiausia tas juostas kryziuoti per uzpakaliuka

t.y.
http://www.meitaibaby.com/gallery.html
o kaip jums patogiausia, teks atrasti jums paciai
as saviske nesioju nuo mazdaug savaites, (mes pradejom nuo vaikjuostes, bet vaiko padetis mano nuomone tokia pati kaip ir mei tai, skiriasi tik kaip jau cia mamos rase - medziagos kiekis, prisirisimo sunkumumas ir kiti dalykai) aisku is pat pradziu po truputuka, nes ir man kilo visokiu klausimu, buvo baisu, kai ypac visi aplinkui aiskino kaip as toki maza vaika sodinu. ..
na bet juk nesedi vaikas ta tikraja sedejimo prasme.. nugaryte yra prilaikoma, paremta, priglaustas vaikas prie mamos. kaip tik nera apkraunamas vaiko stuburas, taip kaip tose kengurose, kur kabo vaikai tiesiog ant klyno pakabinti..
sekmes jums