Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

QUOTE(Kristina D. @ 2008 02 06, 17:14)
yra keletas pozymiu kurie rodo kad laikas smile.gif Vaikas sugeba fiziskai islaikyti kazkiek laiko (bent valandą, geriau 2 val. ), tai rodo kad jo puslyte pakankamai subrendo...
Vis dazniau pietu miega pamiega sausai...
Moka nusimauti - uzsimauti kelnytes...
Moka pasakyti, kad nori smile.gif

maniskis 1,8 men.,nakti ismiega sausas, o daugiau jokiu pozymiu verysad.gif tai puslyte subrendus, bet psihologiskai nepasiruoses? g.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 02 06, 17:25)
maniskis 1,8 men.,nakti ismiega sausas, o daugiau jokiu pozymiu  verysad.gif tai puslyte subrendus, bet psihologiskai nepasiruoses? g.gif

Kiekvienas vaikutis individualus, mano vaiksto su triusikeliais - sauskelnem, manau del to nusimauna, pasakyti irgi nepasako, tiesiog nueina pats i tualeta ir sedasi ant puoduko (kuo as nelabai patenkinta, nes randu popieriu tolete, ar dar sugalvojusi pasveisti klozeta lotuliukas.gif )
As dar laukiu, pati nepratinu, nes ateis laikas, prades pats suprasti kad nori ax.gif
Greičiausiai jusu sunelis galetu jau, bet va ar jaucia kada jau nores smile.gif?

Atsakyti
Pagal protingus patarimus kazkaip nesinorejo vaiko knygom apsiramscius auginti,juolab,kad tetos ir pazystami peike toki buda,bet,kai nusispjoviau,perskaiciau keleta vaiku psichologijos knygu ir svelniai,be susierzinimo emiau aukleti,po truputi po truputeli-eme ir ismoko.Ir luzis ivyko staigiai,per memesiuka net i lovyte nebeprisisioja naktimis 4u.gif
Paskatindavau,leidau puoda salia zaislu pasideti ir ten ji zaisdama padarydavo blush2.gif
Atsakyti
as atvirksciai- niekada neskaiciau knygu del vaiko augunimo- gal tai ir klaida. manoji i puduka paziuret nenorejo iki metu ir desimties menesiu. bet kai as isidarbinau ir turejau eiti i darba, o mazaja palikti su vyru, nutariau staigiai pripratinti prie puoduko. as grieztai, nuemiau pampersa, kai prisiusiodavo i kelnes, as paaiskindavau piktai,kad negalima, negrazu, slapia ir nepatogu.... grieztumo pagalba kitos dienos vakare mano mergyte jau buvo be pampersu ir prasesi i puoduka,.
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 06, 15:15)
Mamytes noriu jusu nuomones,vakar uzsibreziau sau,kad reikia viska baigti su pamperiu,jau gedele,mums 2.9,o visa dar nesedim blush2.gif tai va nuo vakar 3 iki kol ejom miegucio nemoviau pamperio,tai ji padaro i puoduke po labai mazai,nesuprantu ar ji bijo gal,todel labai daznai ja sodinu,kas 15-20min.patarkit ar cia normalu?

Jeigu mergyte vartoja daug skysciu ir daznai - tai ir sisiuko nori daznai po trupuciuka bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif mano dukryte dabar 1.9m. sauskelnes dar naudojame tik naktimis rolleyes.gif . diena labai graziai prasosi ir mielai seda ant puodo, net supyksta jei kartais neskubu jos sodinti doh.gif . o priprato sedeti ant puoduko pries pora men., kai sirgom roto virusu verysad.gif , viduriavo labai, ir nemalonu juk i kelnytes daryti, tai pajuto ir savaime pripratom thumbup.gif , dabar ir i darzeli vedu be sauskelniu ir nieko, kelnytes sausos, prasosi clap.gif .
Atsakyti
Mano gimtadienio proga sunelis padare kakuti i tuoleta! puikiausia dovana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 02 07, 16:07)
Mano gimtadienio proga sunelis padare kakuti i tuoleta! puikiausia dovana smile.gif

clap.gif clap.gif clap.gif Mano gimtadienis irgi arteja.... Gal ir as gausiu toooookia dovanele??? hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Jau nuo antradienio darom ant puoduko blush2.gif lotuliukas.gif nieko ypatingo ir nedariau atrodo,matyt,kad jau labai didele ir pati supranta,tik mamytei reikejo mazo spyrio ax.gif Tik dabar galvoju kaip pradeti nakti atpratint?o gal dar anksti,tegul pripranta diena ant puoduko daryti...nzn patarkit mamytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 08, 15:13)
Jau nuo antradienio darom ant puoduko blush2.gif  lotuliukas.gif nieko ypatingo ir nedariau atrodo,matyt,kad jau labai didele ir pati supranta,tik mamytei reikejo mazo spyrio ax.gif Tik dabar galvoju kaip pradeti nakti atpratint?o gal dar anksti,tegul pripranta diena ant puoduko daryti...nzn patarkit mamytes g.gif

O kiek mazuliukei laiko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 08, 15:05)
O kiek mazuliukei laiko?  mirksiukas.gif

2.9m
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 08, 20:30)

Oi, tai jau tikrai laikas susidraugauti su puoduku mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Mano berniukas 2 metuku jau be pampersu vaiksciojo, o 2.5 metuku - ir nakti isbudavo be jo bigsmile.gif Taigi, sekmes jums abiems tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti