Įkraunama...
Įkraunama...

Kada atsirado žilų plaukų?

As tai jau irgi nuo mokyklos laiku zilagalve, labai nekompleksavau del to, tik pagadinau plaukus taip anksti pradejusi juos dazyti.
Atsakyti
pradejau zilti 16, nuo to laiko dazau saknis kas menesi(tamsiai), anksciau pergyvenau labai, gedijausi, o dabar tiesiog susitaikiau su tuo smile.gif blush2.gif

Atsakyti
ir man jau po 20ies pradejo lysti 4u.gif
na bet zmogus gi su viskuo susitaiko.
Atsakyti
pas mane tai pirmas zilas plaukas nuo kokiu 22 metu atsirado, o dabar tai jau nemazai yra ir tenka vaikscioti reguliariai i kirpykla ir dazyti plaukus... ax.gif
Atsakyti
man irgi nebuvo 19, kai draugė atrado pirmąjį žilą plauką. O dabar jų daug -tenka dažyti dažnai, nors pati to visai nenorėčiau
Atsakyti
Pirmą plauką tai gal dvidešimties pastebėjau, o neseniai tai kokie keli iš karto pražilo, bo labai didelių stresų turėjau...
Atsakyti
pas mane irgi jau yra nemazai zilu plauku,pirmuosius pastebejau kokiu 22m verysad.gif
Atsakyti
as pas save zily radau irgi budama paaugle....db kaskur prapuole jis blink.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
o man rado prieš savaitę!!! TRIS!!! blink.gif

ir dar kaip rado - kerpa mane kirpėja, ir taip atsainiai sako "o, pas jus žilas plaukas va yra. Iškirpti?" - na aš manau ok, tai sutikau. Po minutės - "kitas žilas - iškerpam?" . Aš - ok.. bet kai paklausė ketvirtą jau pradėjau nervintis kad be plaukų išvis kaip ta varlė senam anekdote liksiu lotuliukas.gif

o man tik 24.. unsure.gif
Atsakyti
Ir vel pasiseke blondinems, ant ju nesimato zilu plauku... tongue.gif
Atsakyti
Man 40, o jeigu nedažyčiau, būčiau baltutėlė, bet tai paveldima. Mano tėvukas visiškai žilas nuo 25m., aš tai paveldėjau, pirmi žili plaukai atsirado , kai buvo 15m.Susitaikiau su tuo, mums moterims lengviau, nusidažom kokia norim spalva, vat vyram sunkiau.
Atsakyti
Pas mane zili auga kazkur nuo 19metu.. Kad butu jie kur nors pakausy tai dar dar, bet dabar paciam prieky, virs kaktos doh.gif tai negaliu nebedazyt plauku...
Atsakyti