ir man jau po 20ies pradejo lysti
na bet zmogus gi su viskuo susitaiko.

na bet zmogus gi su viskuo susitaiko.
pas mane tai pirmas zilas plaukas nuo kokiu 22 metu atsirado, o dabar tai jau nemazai yra ir tenka vaikscioti reguliariai i kirpykla ir dazyti plaukus...

Pirmą plauką tai gal dvidešimties pastebėjau, o neseniai tai kokie keli iš karto pražilo, bo labai didelių stresų turėjau...
pas mane irgi jau yra nemazai zilu plauku,pirmuosius pastebejau kokiu 22m

as pas save zily radau irgi budama paaugle....db kaskur prapuole jis

o man rado prieš savaitę!!! TRIS!!!
ir dar kaip rado - kerpa mane kirpėja, ir taip atsainiai sako "o, pas jus žilas plaukas va yra. Iškirpti?" - na aš manau ok, tai sutikau. Po minutės - "kitas žilas - iškerpam?" . Aš - ok.. bet kai paklausė ketvirtą jau pradėjau nervintis kad be plaukų išvis kaip ta varlė senam anekdote liksiu
o man tik 24..

ir dar kaip rado - kerpa mane kirpėja, ir taip atsainiai sako "o, pas jus žilas plaukas va yra. Iškirpti?" - na aš manau ok, tai sutikau. Po minutės - "kitas žilas - iškerpam?" . Aš - ok.. bet kai paklausė ketvirtą jau pradėjau nervintis kad be plaukų išvis kaip ta varlė senam anekdote liksiu

o man tik 24..

Ir vel pasiseke blondinems, ant ju nesimato zilu plauku...

Man 40, o jeigu nedažyčiau, būčiau baltutėlė, bet tai paveldima. Mano tėvukas visiškai žilas nuo 25m., aš tai paveldėjau, pirmi žili plaukai atsirado , kai buvo 15m.Susitaikiau su tuo, mums moterims lengviau, nusidažom kokia norim spalva, vat vyram sunkiau.
Pas mane zili auga kazkur nuo 19metu.. Kad butu jie kur nors pakausy tai dar dar, bet dabar paciam prieky, virs kaktos
tai negaliu nebedazyt plauku...