ash zilt pradejau 20. rasdavau vis kelis tai israudavau, buvau tamsiaplauke, paskui pradejau sviesinti sruogelem, tai ne taip matesi, kai vel perdaziau tamsiai tai net verkt noredavosi, kai jau po 2 savaiciu pradedavo matytis zilos saknys, vel pradejau sviesinti sruogelem, man dabar 26, smilkiniai labai zili, matosi net ir ant sviesintu plauku :(man tai labai nepatinka, taip noreciau tamsiu naturaliu plauku, negaliu sukuot plauku i virsu, tenka dazniau dazyt. skaitau vis internete, gal kokiu priemoniu jau israsta, bet lietuvoj nieko naujo, randu tik jav puslapiuose visokios reklamos. yra kazkoks aliejus uo zilimo , paskui kazkokie kremai, kur atstato ta plauko folikula, na bet lt nieko panasaus neisigysi
tex dazyt toliau

Mano pirmi ziliukai buvo pastebeti kai buvau 22, praejus 4 metams ju skaicius nevirsija 10, bet kazkaip visi vienoj vietoj susibure. Bet jau nervuoja

turbut pradzia buvo nuo 20ies..vienas kitas, bet vistik
na dabar jau daugiau, bet dazais nesunkiai paslepiu, nors esu tamsiaplauke

na dabar jau daugiau, bet dazais nesunkiai paslepiu, nors esu tamsiaplauke

pirmi zili kazkur 24, bet po biski ju daugeja. todel pradejau dazyt plukus
Aš galvojau, kad čia tik man taip anksti plaukai pradėjo žilt
Pirmi pasirodė 22 metų, kai pradėjau dirbt
Galvojau, kad čia streso ir pan. pasekmės. Dabar jau pastoviai kas kokį 1,5 mėn dažau, nes kitaip....

as pirmus kelis zilus plaukus pastebejau 13
isroviau ir maniau toliau ramiai sau gyvensiu, bet dabar man tik 25 m o jau isgirstu is aplinkiniu , kad pas mane yra zilu plauku
praskleidus plaukucius matosi , kad ju tikrai ne vienas ir ne du
baisu kas tada bus kai sulauksiu 30 metu

hmmm...kieli žili plaukai juk dar nereiškia, kad žmogus dabar jau nesustojamai pražils visas...tai gali būti plauko traumo kokia, ar dar kažkas. Juk pastebėjot, ten kur galva kažkaip smarkiai sužalota buvo, pigmento plaukuose nebelieka...auga tokie žiliukai.
Bet jau kaip nustebau pasiskaitinejus sita temele, kad visos taip anksti zyla..As, deja, irgi
O galvojau, kad esu unikali
Man gal 18 metu pirmi atsirado, o dbr (26) tai jau normaliai pazilus tokia. Ir dazytis beveik kas menesi reikia, nes kazkaip geda tiekos metu su zilom saknim vaiksciot..Toks jausmas, kad visi tik i jas ir teziuri

Man gal 18 metu pirmi atsirado, o dbr (26) tai jau normaliai pazilus tokia. Ir dazytis beveik kas menesi reikia, nes kazkaip geda tiekos metu su zilom saknim vaiksciot..Toks jausmas, kad visi tik i jas ir teziuri

QUOTE(dzemute @ 2009 02 28, 12:39)
as pirmus kelis zilus plaukus pastebejau 13
isroviau ir maniau toliau ramiai sau gyvensiu, bet dabar man tik 25 m o jau isgirstu is aplinkiniu , kad pas mane yra zilu plauku
praskleidus plaukucius matosi , kad ju tikrai ne vienas ir ne du
baisu kas tada bus kai sulauksiu 30 metu

As pradejau zilti 16. Atsirasdavo po viena ar du plaukus, tai vis israudavau ir tiek. Uz savaites man 30 - esu tokia pat zila kaip mano mama, kuriai 50. Naturaliai esu tamsiaplauke, bet jau 6 metai kaip dazau sviesiai, nes prie tamsiu plauku zili plaukai jau po dvieju savaiciu is tolo sviecia, nes kazkodel zilti pradejau nuo prieko per pati viduri. jei nedazyciau svieisi, tai atrodyciau kaip su zvaigzde kaktoj

bet tikrai, kaip paklausau tevu, mamu, tai niekas anksciau tokiu metu net zilo plauko nebjuvo rade, o dabar labai anksti visis zyla. idomu nuo ko cia? turbut viskas susideda ir maistas kitox ir oras nekox, ir uzimtumas, itempti laikai dabar. galetu jau israst kokia priemone, atstatancia ta plauko pigmenta naturaliaia, o ne dazant. as kai tamsiaia daziau tai jau po savaites sviesdavo ziliukai