Įkraunama...
Įkraunama...

Kada atsirado žilų plaukų?

Mano mociutei prazilo plauku sruogele ant kirpciuku, kai mire jos mama (mano prosenele) dabar jai 75 bet jau nuo kokiu 60metu yra visiskai zilais plaukais blush2.gif
Atsakyti
Na man, tai pirma zila plauka parode (ir isrove rolleyes.gif ) mano vaikinas, kai buvau 21-eriu... Ju ypac padaugejo po gimdymo doh.gif Juk tiek reikejo iskesti blink.gif
Dabar man 26 m, ir butinai reikia periodiskai dazyti plaukus, kad zilu nesimatytu... verysad.gif
Manau, kad tai daug lemia genai, nes mano mama pradejo skaiciuoti tuos baltus plaukelius dar besimokindama vidurineje. Uztat jos drauge, kuriai dabar 50 metu, dar nei vieno tokio neturi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man 39, dar nera zilu plauku. Mociute mire 69, neturejo nei vieno zilo plauko.
Atsakyti
o man atsirado zilu plauku mokyklos laikais, gal 9 klaseje. Dabar man jau 25 metai, turiu vis ta pacia zila sruoga. neseniai skaiciau, jog jei jauni zmones turi zilu plauku reikia dziaugtis. taip organizmas apsisaugo nuo stipresniu ligu, kaip kad infarktas.
Atsakyti
As galvojau, kad viena tokia puszile esu. verysad.gif Man dabar 30 metu. Jau kokius 6 metus dazausi sviesiai, o pries tai draugavau su chna+basma, o dabar norejau tamsiai nusidazyti arba savo naturalia spalva atauginti, tai kirpeja atkalbejo, sake, kad tada visas mano virsugalvis bus zilas. Pirmi zili pradejo apie 25 metus listi, o per penkerius metus ir visai prisidaugino. Na, bet ka padarysi, dziaugiuosi, kad yra plauku dazai. smile.gif
Atsakyti
Vaje, maniau, kad as viena tokia su zilumu susidurus. kazkodel maniau, kad plaukai tik 40 ties zilti ima, vis pasidziaugdavau, kad kai reklamose sako "puikiai nudazo ir zilus plaukus" tai jau tikrai ne man skirta. Kur tau... as savo pirma 23 pastebejau ir... isroviau, nezinodama, kad negalima. blush2.gif O su kiekvienais metais ju vis daugeja - po du po tris... Bliauti norisi, kad taip greitai gyvenime viskas apsivercia, bet ko stebetis - zmogus nuo 25 jau senti ima... gerai, kad dazai yra....
Atsakyti
Pirmą žilą plauką radau 16 metų rolleyes.gif Gerai, kad kol kas jų nedaugėja ax.gif Nors nelabai ir ieškau cool.gif
Atsakyti
as irgi visada galvojau kad zili plaukai atsiranda tik senatvej, kol pati neaptikau zilu plauku, nors man tik 24 bet turiu ju jau daug... verysad.gif visada del to labai pergyvenau ir komleksavau.. ir dabar komleksuoju... blush2.gif visada galvojau kad as vienintele tokia nenormali taip anksti prazilau kol nepasiskaiciau cia forume kad ne as vienintele tokia.. drinks_cheers.gif kaip akmuo nuo sirdies nukrito wink.gif nu bent jau dziaugiuosi kad jus nepergyvenat nes man tai katastrofa.. doh.gif ypac kai nueinu i kirpykla dazytis plauku ir kirpeja vos ne visu balsu susunka oho kiek daug pas tave zilu plauku, o tu dar jauna!!! tai nors imk ir po plytepem pasikask is gedos cray.gif tai taip ir yvare trauma.. visa gyvenima buvau juodais plaukais nes ir pacios tamsus, tai dabar patapau blondine, nes tarp sviesiu plaukune taip pasistebi zilieji niekadejai.. tik merginos nedarykit tos pacios klaidos kaip as ir NERAUKIT ZILU PLAUKU!! nes jei rausit dar daugiau ju isdigs, man bent jau taip ir buvo, kai atsirado pirmieji saziningai ravejau o dabar galiu pasigirti ju visu kuokstu verysad.gif
Atsakyti
na, aš jau 9 metai kaip žylu biggrin.gif kartais nervuoja, bet stengiuosi dažniau dažyt plaukus. kai nematai, tai ir širdies neskauda lotuliukas.gif
kažkaip man kirpėjos supratingos pasitaiko, nes irgi anksčiau kompleksuodavau, kad nepradėtų staugt, iš kur čia tie žili plaukai.
rasssyte, kirpėjai visada galima pasakyt "juk man jau 45-eri, kodėl jūs taip stebitės?" lotuliukas.gif tada pasprings iš pavydo, kodėl taip jaunai atrodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2008 11 08, 01:20)
as irgi visada galvojau kad zili plaukai atsiranda tik senatvej, kol pati neaptikau zilu plauku, nors man tik 24 bet turiu ju jau daug...  verysad.gif  visada del to labai pergyvenau ir komleksavau.. ir dabar komleksuoju...  blush2.gif  visada galvojau kad as vienintele tokia nenormali taip anksti prazilau kol nepasiskaiciau cia forume kad ne as vienintele tokia..  drinks_cheers.gif  kaip akmuo nuo sirdies nukrito  wink.gif  nu bent jau dziaugiuosi kad jus nepergyvenat nes man tai katastrofa..  doh.gif  ypac kai nueinu i kirpykla dazytis plauku ir kirpeja vos ne visu balsu susunka oho kiek daug pas tave zilu plauku, o tu dar jauna!!! tai nors imk ir po plytepem pasikask is gedos  cray.gif  tai taip ir yvare trauma.. visa gyvenima buvau juodais plaukais nes ir pacios tamsus, tai dabar patapau blondine, nes tarp sviesiu plaukune taip pasistebi zilieji niekadejai.. tik merginos nedarykit tos pacios klaidos kaip as ir NERAUKIT ZILU PLAUKU!! nes jei rausit dar daugiau ju isdigs, man bent jau taip ir buvo, kai atsirado pirmieji saziningai ravejau o dabar galiu pasigirti ju visu kuokstu  verysad.gif

neseniai isroviau tris doh.gif zinau kad negalima, bet negalejau ziureti i juos. Kadangi noriu atgaivinti plaukus, tai nenoriu dar dazzyti ju, o tie trys buvo ant grifkutes.
O siaip, kad anksti neprazilti, rekomenduojama valgyti kuo daugiau vitamino C. einu nupirksiu pora apelsinu. Gal pades.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 08, 16:29)
na, aš jau 9 metai kaip žylu  biggrin.gif kartais nervuoja, bet stengiuosi dažniau dažyt plaukus. kai nematai, tai ir širdies neskauda  lotuliukas.gif
kažkaip man kirpėjos supratingos pasitaiko, nes irgi anksčiau kompleksuodavau, kad nepradėtų staugt, iš kur čia tie žili plaukai.
rasssyte, kirpėjai visada galima pasakyt "juk man jau 45-eri, kodėl jūs taip stebitės?" lotuliukas.gif tada pasprings iš pavydo, kodėl taip jaunai atrodai  biggrin.gif

cia tai geras lotuliukas.gif reikes kita karta taip ir atkirsti thumbup.gif net prajuokinai hihihi.gif dekui uz patarima drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O as tris zilus plaukus jau darzelyje turejau, tai kazkaip del ju nepergyvenu, pripratus biggrin.gif
Atsakyti