Įkraunama...
Įkraunama...

Kada atsirado žilų plaukų?

net nustebau kaip visos tiksliai suskaiciave kiek zilu plauku turi-2, 3,1 biggrin.gif
as kadangi blondine is prigimties tai supratimo neturiu ar yra zilu plauku biggrin.gif
Atsakyti
Man labai anksti atsirao zilu plauka - 22-23 metu jau buvo keletas, dabar yra ir netgi nemazai doh.gif (man dabar 28) Todel dabar mano plaukai sviesus (plaukus sviesinu sruogelemis), kad taip nekristu i akis, nes kai dazydavau tamsiai, tai keli mm atauge ir jau akis man jie badydavo, jei yra zilu plauku, ir dazant plaukus to neimanoma nepastebet (bent jau paciai)
Atsakyti
13 radau pirmą biggrin.gif 15 jau du radau biggrin.gif bet į galvą neimu - anksti pražilsiu - bus proga dažyt plaukus smile.gif
Atsakyti
dar neturiu 4u.gif
man 36
Atsakyti
man 29-eri ir paskutini karta kirpeja uzsimine, kad jau metas pradeti dazyti, nes rado "kelis" zilus plaukus ax.gif
Atsakyti
Nepastebėjau kada atsirado - seniai dažau plaukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kokia skausminga tema doh.gif pirmieji atsirado apie 32m.
Atsakyti
man kokiu 25m atsirado unsure.gif ,ku padarysi...aplamai pastebejau,kad labai daug jaunu zmoniu prazile
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2009 06 04, 14:28)
Man labai anksti atsirao zilu plauka - 22-23 metu jau buvo keletas, dabar yra ir netgi nemazai  doh.gif  (man dabar 28) Todel dabar mano plaukai sviesus (plaukus sviesinu sruogelemis), kad taip nekristu i akis, nes kai dazydavau tamsiai, tai keli mm atauge ir jau akis man jie badydavo, jei yra zilu plauku, ir dazant plaukus to neimanoma nepastebet (bent jau paciai)

Sveiki, irgi turiu tokia problema. Mano tevas 40 metu turejo visa balta galva ir man per genus atiejo blush2.gif Dazau 2 kartus per men. Bet jau galvoju is briunetes eiti.... ir buti blondine. ne labai noriu bet ka daryti. A pvz. kokius dazus jus naudojate???? Ir kokia spalva plauku geriau ????
Gal kas turit irgi tokia dideli problema ir gali patarti
Atsakyti
pirmieji žili plaukai atsirado 30 metų po labai sunkių išgyvenimų
Atsakyti
Ir daug dabar turite???? kokius dazus naudojate?
Atsakyti
aš dažau su chna ir basma kas 2-3 savaites. yra nemažai žmonių, su kuriais kasdien bendrauju ir jie dar nežino, kad turiu žilų plaukų biggrin.gif
Atsakyti