Įkraunama...
Įkraunama...

Kada atsirado žilų plaukų?

26m. buvo, kai kirpeja sako - oho, koks vienas storas neklauzada galvoj; viespatie galvoju, kas??? doh.gif reakcija - raukit lauk!! smile.gif kol kas nie vienas nepasirode daugiau, praejo daugiau nei metai...
Manau, sis dalykas genuose - senelis prazilo 25m., mama - 30m., neaisku kas manes laukia.
Atsakyti
Pirmus zilus plaukus pastebejau kai man buvo mazdaug 20 metu - raudavau su pincetu, arba mama idarbindavau ar sese smile.gif ju buvo, bet ne tiek, kad negaletu visu israuti... dabar man 27 m. plaukus pradejau dazyt pries 2 metus, nes zilu jau buvo neimanoma israut, dazau tamsiai ruda spalva, nes kita spalva dazant zili plaukai liktu sviesesni, skirtusi spalva. ziuriu daug jaunu yra, turinciu zilus plaukus, bet man tai yra didelis kompleksas kai nusidazius plaukus po 2 savaiciu vel saknys isduoda kad galva balta balta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rittele @ 2009 10 07, 13:59)
Pirmus zilus plaukus pastebejau kai man buvo mazdaug 20 metu - raudavau su pincetu, arba mama idarbindavau ar sese smile.gif  ju buvo, bet ne tiek, kad negaletu visu israuti... dabar man 27 m. plaukus pradejau dazyt pries 2 metus, nes zilu jau buvo neimanoma israut, dazau tamsiai ruda spalva, nes kita spalva dazant zili plaukai liktu sviesesni, skirtusi spalva. ziuriu daug jaunu yra, turinciu zilus plaukus, bet man tai yra didelis kompleksas kai nusidazius plaukus po 2 savaiciu vel saknys isduoda kad galva balta balta  verysad.gif

Mano atvejis absoliuciai identiskas, net nera ka ir bepridurti drinks_cheers.gif
Atsakyti
oho.. o as galvojau kad tokia viena esu, pastebejau pries pora metu ir pas save ziliuku, neuzilgo 25 ir jau islenda vienas kitas tikrai pastebimai... reikes ir man jau dažyt pradet g.gif sruogelem greiciausiai manau tokiu atveju tiktu, labai paslepia tokius trukumus thumbup.gif
Atsakyti
dar neatsirado
Atsakyti
Mano pusesere prazilo turedama 13 metu, manau kad cia priklauso nuo organizmo, matyt kazkas negerai...O pas man atsirado pries pora metu...sausi turesiu 30-ji gimtadieni..
Atsakyti
gal kokiu 20 g.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
jei anksti zyla, gali buti, kad organizmui truksta vitamino B
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2009 10 26, 22:16)
gal kokiu 20 g.gif  unsure.gif  doh.gif

ir man panasiai verysad.gif genai turbut.....
Atsakyti
Apie 20 pirmi smile.gif Bet jų nedaugėjo gana ilgai. Dabar man 34, tai vienas smilkinys žyla gan stipriai ir šiaip jau eina lengvai pastebėti, juolab kad esu brunetė. Tenka dažyt. O plaukai dar ir slenka... tai kamuojuos - ar tausot plaukus ir nedažyt, ar vaikščiot žilai ? smile.gif)) ech. sunkus moters gyvenimas smile.gif
Atsakyti
prieš mėnesį pastebėjau pirmąjį savo žilą plaukelį.. verysad.gif man 23..
Atsakyti
QUOTE(celesta @ 2009 08 21, 16:56)
pirmieji žili plaukai atsirado 30 metų po labai sunkių išgyvenimų

Tai dar ganėtinai neanksti smile.gif
Atsakyti