Manau, sis dalykas genuose - senelis prazilo 25m., mama - 30m., neaisku kas manes laukia.
26m. buvo, kai kirpeja sako - oho, koks vienas storas neklauzada galvoj; viespatie galvoju, kas???
reakcija - raukit lauk!!
kol kas nie vienas nepasirode daugiau, praejo daugiau nei metai...
Manau, sis dalykas genuose - senelis prazilo 25m., mama - 30m., neaisku kas manes laukia.
Pirmus zilus plaukus pastebejau kai man buvo mazdaug 20 metu - raudavau su pincetu, arba mama idarbindavau ar sese
ju buvo, bet ne tiek, kad negaletu visu israuti... dabar man 27 m. plaukus pradejau dazyt pries 2 metus, nes zilu jau buvo neimanoma israut, dazau tamsiai ruda spalva, nes kita spalva dazant zili plaukai liktu sviesesni, skirtusi spalva. ziuriu daug jaunu yra, turinciu zilus plaukus, bet man tai yra didelis kompleksas kai nusidazius plaukus po 2 savaiciu vel saknys isduoda kad galva balta balta
QUOTE(rittele @ 2009 10 07, 13:59)
Pirmus zilus plaukus pastebejau kai man buvo mazdaug 20 metu - raudavau su pincetu, arba mama idarbindavau ar sese
ju buvo, bet ne tiek, kad negaletu visu israuti... dabar man 27 m. plaukus pradejau dazyt pries 2 metus, nes zilu jau buvo neimanoma israut, dazau tamsiai ruda spalva, nes kita spalva dazant zili plaukai liktu sviesesni, skirtusi spalva. ziuriu daug jaunu yra, turinciu zilus plaukus, bet man tai yra didelis kompleksas kai nusidazius plaukus po 2 savaiciu vel saknys isduoda kad galva balta balta 
Mano atvejis absoliuciai identiskas, net nera ka ir bepridurti
oho.. o as galvojau kad tokia viena esu, pastebejau pries pora metu ir pas save ziliuku, neuzilgo 25 ir jau islenda vienas kitas tikrai pastebimai... reikes ir man jau dažyt pradet
sruogelem greiciausiai manau tokiu atveju tiktu, labai paslepia tokius trukumus
Mano pusesere prazilo turedama 13 metu, manau kad cia priklauso nuo organizmo, matyt kazkas negerai...O pas man atsirado pries pora metu...sausi turesiu 30-ji gimtadieni..
gal kokiu 20
Apie 20 pirmi
Bet jų nedaugėjo gana ilgai. Dabar man 34, tai vienas smilkinys žyla gan stipriai ir šiaip jau eina lengvai pastebėti, juolab kad esu brunetė. Tenka dažyt. O plaukai dar ir slenka... tai kamuojuos - ar tausot plaukus ir nedažyt, ar vaikščiot žilai ?
)) ech. sunkus moters gyvenimas
prieš mėnesį pastebėjau pirmąjį savo žilą plaukelį..
man 23..
QUOTE(celesta @ 2009 08 21, 16:56)
pirmieji žili plaukai atsirado 30 metų po labai sunkių išgyvenimų
Tai dar ganėtinai neanksti