Įkraunama...
Įkraunama...

Kada atsirado žilų plaukų?

pirmą žilą plauką pastebėjau 25 ax.gif dabar plaukų nedažau tai matosi 4-5 kokie smile.gif (man 28)
Atsakyti
29m po dideliu stresu gerai kad nedaug kokie 5
Atsakyti
Pirmi atsirado dar mokantis mokykloje - 17-18 metu, o dabar virsugalyje gan daug yra (man 23), bet cia greiciausiai paveldejimas.
Atsakyti
Dabar jau keli matosi doh.gif O dar tik 22m.
Atsakyti
Po vieno itin stresinio įvykio gyvenime - 23 būdama radau. Ir tokiais kuokšteliais jie, daugiausiai priekyje.
Atsakyti
26,o dabar praejus 5 metam jau koks trecdalis,sviesinu,tad nelabai kiti pastebi,naturalus mano i sviesiaja puse,nesu blondine.
Atsakyti
Pirmaji toki pamaciau gal 20-ties. doh.gif Dabar tai jau geras sruogeles atrandu besisukuodama, vis bandau paslepti, bo dazyti dar laaabai nenoriu verysad.gif
Atsakyti
As iskart po gimdymo atradau viena zila plauka per visa plauku ilgi smile.gif Gerai sako kad stresas,isgyvenimai zmogu zildo smile.gif ale tik vienas,nieko biggrin.gif galeciau iskirpt,bet laikau lotuliukas.gif
Atsakyti
Man buvo gal 33 m, kai kirpėja pamatė... aš net nemačiau.
Šiaip turiu pakaušyje nuo gimimo žilų plaukų sruogą... biggrin.gif ..tai gal kiti ir neskuba.
Atsakyti
as pirma zila plauka radau budama 17. dabar 26 smile.gif ir jau berots jei nesumelavus tokius 3 turejau.
Atsakyti
Paskaičiau ir nusiraminau - aš šiandien stresą apturėjau, gal keturis žilus išroviau doh.gif Man 35 m. O net nesitiki, kad jau yra žilų doh.gif
Atsakyti
savo 25 ojo gimtadienio išvakarėse radau vieną ant pakaušio.Po to,kaip sakoma: i pošlo... verysad.gif
Atsakyti