Įkraunama...
Įkraunama...

Kada atsirado žilų plaukų?

Pirma zila plauka rado kirpeja,kai man buvo 32m.
Atsakyti
Man tai atrodo kad yra trys faktoriai,lemiantys zilu plauku atsiradima.Tai paveldimumas,stresas ir vitamino b trukumas organizme:) bigsmile.gif
Tiesa,man beveik 22,taciau dar tfu tfu tfu,neradau zilo plauko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dryzeeee: 12 liepos 2011 - 11:43
o as galiu papasakot istorija aipe save kirpeja sako kad esu eksponatas...
tai vat ar teko kada matyt galvoje puse zilo puse naturalios (pas mane rudos) spalvos plauka ? pas mane ju yra tai nuo saknies zilas tai nuo vidurio ilgio.. Kirpeja pirma karta pamacius labai nustebo ir sake kad pirma karta toki dalyka mato.. tai vat pirmieji tokieeksponatai pa mane buvo rasti 18metu ir tai labai didelio streso padarinys...
Atsakyti
27 m.
Atsakyti
Kol kas vieninteli buvau radus 23 m. sad.gif Anksti ir mano tevukai pradejo zilti.
Atsakyti
atsirado jau 18m kai patyriau stipru nervini stresa,po kiekvieno stipraus streso ju padaugeja,todel nusprendziau pastoviai vartoti b grupes vitaminus,kad visai zila galva netektu vaikscioti
dabar jau 27 ir turiu nemazai zilu plauku todel nori nenori turiu dazyti,o taip noreciau naturaliu,bandau dazyti sviesiom sruogelem bent taip turesiu naturaliu plauku bigsmile.gif ir ne taip matysis zili
Atsakyti
34 m. vieną žilą plauką atrado kirpėja..visaip jį man bandė parodyt, bet aš niekaip nemačiau..plaukas kaip plaukas, mano natūr. plaukų spalvos (šiaip plaukus tamsindavau iki to žilo plauko atradimo smile.gif )
Atsakyti
Oi, aš jeigu nesidažyčiau, būčiau matyt jau kaip močiutė žila žila doh.gif O metų 39 mirksiukas.gif Pirmuosius radau 12 kl
Bet žinau ir priežastį - esu auksaplaukė, o jų pigmentas labai ryškus tik vaikystėje (tada blunka blunka ir va........)
Gerai kad gyvenam chemijos amžiuje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 18 liepos 2011 - 19:34
atsirado 28 metu, po artimo zmogaus netekties..
Atsakyti
Pastebėjau pirmą žilą plauką prieš pat 25-metį g.gif Ir dabar kartas nuo karto po kokį vieną pamatau. Išpešu ir ramu. O kodėl taip anksti net ir nesuprantu. Nei streso didelio, vitaminų irgi lyg ir netrūksta.. unsure.gif
Atsakyti
Pirmus kelis žilus plaukus aptikau gal 35-erių būdama........ ir kažkokia panika apėmė:,, jau?!! ar ne per anksti?!!,,... pamenu - roviau lauk, kad nematyčiau tik.....
Dabar man 37-eri, prieš porą savaičių, po kirpėjos sušukavimo, stypčiodama prieš veidrodį pastebėjau jau ne kelis, o kelioliką...... ir nuotaika taip subjuro......
Suprantu - kitaip ir negali būti, laikas bėga, stresai daro savo........... belieka dažyti...
Atsakyti
O man pirmieji plaukai atsirado 22 metu, norisi naturaliu savo plauku spalva tureti, bet nori nenori reik dazyti
Atsakyti