Įkraunama...
Įkraunama...

Kada atsirado žilų plaukų?

Mano mamai 48m . Randa kartais zila plauka,bet tik plonycius,as ju nematau,tik ji juos iziuri smile.gif Tevui vis 50 m. zili "bikindardai" ir bazda su usais,bet kas antras plaukas,Tai vat tikiuosi as dar negreit prazilsiu smile.gif
Vyras 34 m/ Barzdoj ir "bikinbarduose" dar ant sprando daug zilu plauku ir jie stori kaip zilkos.
Atsakyti
mano mama zilu plauku turejo jau 18, o teciui ir dabar ne vieno zilo plauko nera nors jam jau 55 smile.gif cia turbut nuo genetikos priklauso smile.gif
Atsakyti
Šian kirpėja ir pas mane rado kelis žilus plaukus (man 25) doh.gif biggrin.gif Yra kaip yra, vėl teks pradėt dažyt plaukus. Šiaip kirpėja sakė, kad gali būti nuo streso.
Atsakyti
14 metų. Bet tik plaukas kitas keliose vietose 4u.gif gal čia nuo streso ax.gif
Atsakyti
Po labai stipriu isgyvenimu, pirmuosius kelis zilus plaukus radau 23m verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hemetra: 12 kovo 2011 - 15:09
pirmi zili plaukai pasirode 22metu verysad.gif ,dabar 27metukai be dazymo neapseinu verysad.gif
Atsakyti
pas save zilus plaukus pastebejau budama 19 -os metu verysad.gif baisiai krimtausi.. dabar tiesiog tenka dazyt plaukus. schmoll.gif
Atsakyti
Dar neturiu ar nemaciau wub.gif thumbup.gif jau bus 38 blush2.gif mano mamai pradejo lysti gijos sidabrines nuo 50 4u.gif kita sav ainu dazyt plauku tai paklausiu kirpejos gal ji pamatys ka cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Pati Ta*: 03 balandžio 2011 - 11:25
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 13, 17:31)
"bikindardai"

skamba kaip depiliacijos rusis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Reggae @ 2011 03 12, 14:48)
14 metų. Bet tik plaukas kitas keliose vietose  4u.gif gal čia nuo streso  ax.gif

tokiam amziuj nelabai tikiu kad gali buti nuo streso. gal cia rodo kokia liga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 03 balandžio 2011 - 12:43
25 unsure.gif
Atsakyti
Po labai stiprių išgyenimų žilt pradėjau 26 metų unsure.gif
Atsakyti
Pirmą žileną radau 22 smile.gif
paskui dar vieną, dar vieną... Dabar nepastebiu. Tai streso padarinys
Atsakyti