Pirmąjį žilą plauką kirpėja rado gal 19 metų, kai buvo 21-eri tai nukirpo ir antrą

pas mane 24

Pirmus zilus plaukus pastebejo drauge, kai man buvo 19 m. O sparciai prazilau 23

Na kiek pamenu, pirmieji žili plaukučiai pasirodė kažkur 22-23 metų. Na kaip mano anyta sako, neišnaudotos progos...vaikeli... ir jų vis pamažu daugėja

Man 24 ir as vakar isroviau pirma savo zila plauka.... Tikiuosi, penkmecio begy nerasiu antro...
O jei ir rasiu, tai ne pasaulio pabaiga....
Blogiausia, kad drauge, kuriai tik 20 metu turi jau ketvirtadali zilu plauku... Dekui Diev, jos plaukai sviesus, tai atrodo kaip nusidaziusi...

Blogiausia, kad drauge, kuriai tik 20 metu turi jau ketvirtadali zilu plauku... Dekui Diev, jos plaukai sviesus, tai atrodo kaip nusidaziusi...
Pirmi žili plaukai pasirodė 32 m. Maniau, kad anksti, bet pasirodo, kad kitos šį "džiaugsmą" pajutote dar anksčiau.
man 30m.ne perseniausia issiroviau pora zilu plauku.as ir maniau,kad labai anksti,bet pritariu,kad nuo nervu

QUOTE(nireglina @ 2006 10 24, 19:14)
Pirmi žili plaukai pasirodė 32 m. Maniau, kad anksti, bet pasirodo, kad kitos šį "džiaugsmą" pajutote dar anksčiau.
oho!!! anksti

man 23 ir jau keleta turiu...
As tris zilus plaukus jau darzelyje turejau, tai kazkaip pripratau prie ju

ir pas mane yra tu veliu 
Papildyta:
velniu

Papildyta:
velniu