Įkraunama...
Įkraunama...

Kada atsirado žilų plaukų?

..vos is koto neisvirtau kai pas save ,tokia vietike, zilu plauku uztikau blink.gif Man 26-eri. g.gif Na, bet plaukai sviesus tai... mirksiukas.gif nesimato!!!

..bet, mano anytai gerokai virs 50 ir ka..,jai ne vieno zilo plauko!!!!!!!!!!!!!!!! Gera , ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Džastine @ 2005 09 29, 09:59)
O kai jie matosi ant tamsių plaukų. Tai aš juos kai pamatau tai ir iškerpu. nes esu girdėjus, kad išrovus vieną atsiras jo vietoje du žili.

Pas mane beje žilų atsirado pagimdžius sad.gif
O tai kaip nesuprantu pačiai išsikirpti, man net išsirauti sunkoka. es pas mane jie pavieniai ir būtent pakaušyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamleta @ 2005 03 14, 20:24)
Tradiciškai, įkopus į antrą dešimtį  ax.gif  Kaip tik vakar dažė plaukus, sakė nemažai  jau tų sidabriukų turiu, bet aš irgi viską verčiu paveldimumui- tėvas angsti pradėjo žilti, tai jei su manim būtų kitaip, reiktų į "nepriklausomą paieškų tarnybą" kreiptis ir skelbti tėvo paieškas  biggrin.gif  (nes mama vėliau, bet sparčiau žilo).

oho... o gal vis del to i trecia desimti ikopus? wink.gif

Atsakyti
pas mane nuo streso pries egzaminus buvo atsiradusi zila plauku sruogyte, bet dabar vel visi plaukai naturalios spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Man - 22-ejų.. Irgi paveldimumas ax.gif Tai net ranka nekyla dažytis nustoti ir natūralius atisauginti...
O galvojau, aš čia viena tokia anksti pigmentaciją pradėjusi prarasti biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat pražilau, kai laikiau valstybinius egzaminus. Bet aš dar neturiu tiek žilų plaukų, kiek jų turi mano vyras. Nėra ir 35, o jau visas žilutėlis. Gerai, kad neplikas...
Atsakyti
Aš pradėjau žilti 19 metų. Dabar, jei nedažyčiau plaukų, būčiau visa žila sad.gif
Atsakyti
Pirmą žilą plauką aptikau 20-ies metų. Po gimdymo per pusmetį pražilau pastebimai verysad.gif
Atsakyti
Pradėjau žilti 35 metų. Pradėjau dažyti. Viskas būtų nieko, bet nuo dažymo plaukai pradėjo retėti ir silpnėti. Nežinau ką daryti. Žila būti nenoriu, o dažymas man ryškiai kenkia. Skaičiau, kad žmonės žyla kai organizme trūksta vario. Bandžiau ieškoti vario preparatų vaistinėse. Nėra. Sako, kad reikia gerti pelyno nuovira, nes jis turi vario. Geriu, geriu kol nusibosta. Teigiamų rezultatų nematau.
Gal kuri žinote receptą, kaip nežilti? g.gif
Atsakyti
Vienas kitas plaukelis pradėjo žilti, kai man buvo 18 metelių, o dabar jų turiu o- ho- ho doh.gif Taip, kad noriu nenoriu turiu juos dažyti. Mano plaukai tamsūs ir stori, tai tie žiliukai tiesiog šviečia ir jie tokie kaip vieliniai.
Atsakyti
kai plauku maiselio lasteles nustoja gaminti pigmenta, auga zili plaukai, aisku paveldimumas irgi cia kaltas. As pati tokiu problemu aciu Dievui neturiu karsta.gif
Atsakyti
Pas mane kirpėja žilų plaukų rado kai man buvo gal 15-16 metų, tai prisimenu mokykloj draugės man juos raudavo blush2.gif todėl dabar žinoma jų daugiau, tokia sruogelė, bet jie nesimato, tai ir nesuku sau galvos.
Atsakyti