Aš pirma plauka radau 17
o dabar jei ne dažai
tai bučiau naturali blondinė. Mano plaukai labai stori
ir šiurkštus na galių palygint su arkliuko karčiais
tai va o šiaip gal ir paveldima. Na bet žinokit senatvej vel tamsėt pradėsit
tikrai pas mano mama ir dede atsirado daug juodu plauku vienam virš 70 kitam virš 80 taip kad nenusiminkit
zilimas priklauso nuo paveldejimo, pvz, mano tevai eme zilti tik 58 metu, o kiti jau ir 20 zmogeliai be dazymo neissivercia...
Na as maniau,kad per anksti ziliai pas mane atsirado,bet pasirodo buna blogiau ir anksciau
QUOTE(Lenora @ 2006 02 09, 00:00)
Bandžiau ieškoti vario preparatų vaistinėse. Nėra. Sako, kad reikia gerti pelyno nuovira, nes jis turi vario. Geriu, geriu kol nusibosta. Teigiamų rezultatų nematau.
Gal kuri žinote receptą, kaip nežilti?
Gal kuri žinote receptą, kaip nežilti?
Vario preparatų ir nerasi, jis tik kaip sudėtinė dalis yra antioksidantų kompleksuose.
Skaičiau Ann Wigmore "Kviečių želmenų knyga" ten autorė pasišventusiai augina kviečių želmenis, vartoja kasdien ir jau nemažai metų, ji teigia jog želmenis vartot pradėjo 50metų būdama l. ligota ir žilutėlė, po 25metų ji džiaugiasi puikia sveikata ir vešliais plaukai kuriose nei vieno žilo plaukelio.
aš 18-kos radau pirmą žilą plauką, su laiku vis daugėja ir daugėja. beje, jie ne pavieniai, o auga sruogomis. tad, dažau shviesiai sruogeles, tokiu būdu užsimaskuoja ir žilosios. kažkaip nesukelia man ta žilė dielių problemų
genai, nieko nepakeisi...
Eikit sau, kaip anksti.... As laimei dar neturiu nei vieno....Bet kiek teko girdeti, tai ir nuo streso gali per viena naktele ju prisirasti...ujujui...
del zilu plauku - mano mma pradejo zilti 18 m, o visiskai balta buvo 30 m.
Tai labai priklauso nuo genetikos
Nes is mano mamos puses - visi giminej pradeje anksti zilti, o va tevo giminej, mociutei buvo 70 m, o ji visa juoda kaip varnas, o plauku nedaze
Po gimdymo man isdygo 3 zili plaukai
Man paciai pirmas isdygo (tiksliau pastebejau pirma karta) budama 21.
Paveldejimas ir stresas daug ka daro.....
Paveldejimas ir stresas daug ka daro.....
po pirmo gimdymo nuejau i kirpykla ir tada kirpeja netaktiskai paklause-o plaukus dazot,kad zilus plaukelius pasliept
tai va,pirmus zilus pastebejau 24 m. Po antro gimdymo atrodo ju padaugejo.
Bet kai dauzausi,tai man jie ir nerupi
Aš anksti pastebėjau, panašiai 18
Na bet nenusimenu nieko nepadarysi, bet be dažymo neišsiverčiu
o kartais pagalvoju visai norėčiau atsiaugint natūralią spalvą, bet...
pirmaji zila plauka kirpeja man rado, kai buvau 15 metu[turbut anksciausiai is jusu visu]. Atsimenu iskirpo ji man ta plauka ir dave. Toks kietas, siurkstus, baltas. Nuo nervu sake jie atranda.