Įkraunama...
Įkraunama...

Kada atsirado žilų plaukų?

Aš pirma plauka radau 17 doh.gif o dabar jei ne dažai g.gif tai bučiau naturali blondinė. Mano plaukai labai stori ax.gif ir šiurkštus na galių palygint su arkliuko karčiais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va o šiaip gal ir paveldima. Na bet žinokit senatvej vel tamsėt pradėsit thumbup.gif tikrai pas mano mama ir dede atsirado daug juodu plauku vienam virš 70 kitam virš 80 taip kad nenusiminkit mirksiukas.gif
Atsakyti
zilimas priklauso nuo paveldejimo, pvz, mano tevai eme zilti tik 58 metu, o kiti jau ir 20 zmogeliai be dazymo neissivercia...
Atsakyti
Na as maniau,kad per anksti ziliai pas mane atsirado,bet pasirodo buna blogiau ir anksciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2006 02 09, 00:00)
Bandžiau ieškoti vario preparatų vaistinėse. Nėra. Sako, kad reikia gerti pelyno nuovira, nes jis turi vario. Geriu, geriu kol nusibosta. Teigiamų rezultatų nematau.

Gal kuri žinote receptą, kaip nežilti? g.gif

Vario preparatų ir nerasi, jis tik kaip sudėtinė dalis yra antioksidantų kompleksuose.
Skaičiau Ann Wigmore "Kviečių želmenų knyga" ten autorė pasišventusiai augina kviečių želmenis, vartoja kasdien ir jau nemažai metų, ji teigia jog želmenis vartot pradėjo 50metų būdama l. ligota ir žilutėlė, po 25metų ji džiaugiasi puikia sveikata ir vešliais plaukai kuriose nei vieno žilo plaukelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 13 vasario 2007 - 11:40
aš 18-kos radau pirmą žilą plauką, su laiku vis daugėja ir daugėja. beje, jie ne pavieniai, o auga sruogomis. tad, dažau shviesiai sruogeles, tokiu būdu užsimaskuoja ir žilosios. kažkaip nesukelia man ta žilė dielių problemų smile.gif genai, nieko nepakeisi...
Atsakyti
Eikit sau, kaip anksti.... As laimei dar neturiu nei vieno....Bet kiek teko girdeti, tai ir nuo streso gali per viena naktele ju prisirasti...ujujui... doh.gif
Atsakyti
del zilu plauku - mano mma pradejo zilti 18 m, o visiskai balta buvo 30 m. rolleyes.gif Tai labai priklauso nuo genetikos mirksiukas.gif Nes is mano mamos puses - visi giminej pradeje anksti zilti, o va tevo giminej, mociutei buvo 70 m, o ji visa juoda kaip varnas, o plauku nedaze bigsmile.gif
Atsakyti
Po gimdymo man isdygo 3 zili plaukai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Man paciai pirmas isdygo (tiksliau pastebejau pirma karta) budama 21.
Paveldejimas ir stresas daug ka daro.....
Atsakyti
po pirmo gimdymo nuejau i kirpykla ir tada kirpeja netaktiskai paklause-o plaukus dazot,kad zilus plaukelius pasliept blink.gif lotuliukas.gif tai va,pirmus zilus pastebejau 24 m. Po antro gimdymo atrodo ju padaugejo. g.gif Bet kai dauzausi,tai man jie ir nerupi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš anksti pastebėjau, panašiai 18 doh.gif Na bet nenusimenu nieko nepadarysi, bet be dažymo neišsiverčiu schmoll.gif o kartais pagalvoju visai norėčiau atsiaugint natūralią spalvą, bet... 4u.gif
Atsakyti
pirmaji zila plauka kirpeja man rado, kai buvau 15 metu[turbut anksciausiai is jusu visu]. Atsimenu iskirpo ji man ta plauka ir dave. Toks kietas, siurkstus, baltas. Nuo nervu sake jie atranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 21 vasario 2007 - 19:45